Pohár království

13»

Komentáře

  • ZoeZoe Komentářů: 15,684Moderator
    Balík4 (CZ1) napsal(a):
    Balík4 (CZ1) napsal(a):
    Druid napsal(a):
    Balík4 (CZ1) napsal(a):
    Zoe napsal(a):
    Balík4 (CZ1) napsal(a):
    Druid napsal(a):
    Balík4 (CZ1) napsal(a):

    pokud se vaše aliance kvalifikuje během Kvalifikace aliancí, budete zapsáni v této alinci po celou dobu Poháru království. To znamená, že všechny body, které vygenerujete během této události, budou započítány do této aliance a žádné jiné. Pokud se rozhodnete opustit tuto Alianci během pozdější fáze akce, pak vaše "nová" aliance z vás nebude profitovat jako z dalšího člena, protože - jak bylo uvedeno výše - vaše body se budou počítat pouze pro Alianci, které jste byl členem v průběhu kvalifikace.

     A zase narážíme na špatné informace. Tak jako se začíná stávat pravidlem v této hře.

    Pozdější fáze znamená po samurajích, až se aliance kvalifikovala.

    Další veliký problém je, že tuto informaci se CZ, SK dozví s omluvou 25.6.

    Zoe: .. Omlouvám se, že lezu do uzavřeného, ale ráda bych vysvětlila, proč u nás tato důležitá část chybí - od CM dostáváme věci k překladu zpravidla v momentě, kdy je oznámení hotové a v tu chvíli se ho většinou snažíme překládat. Teď došlo k tomu, že CM do textu tuhle část přidal později (poté, co byl text přeložen), a proto ji tam nemáme, stejně jako mnoho dalších komunit... s CM o tomhle “tichém” upravování textů promluvím, aby k tomu už nedocházelo.

     Je jasné, že chybu udělal zaměstnanec GGS, ale potrestáni jsou někteří uživatelé. Byl bych rád, aby jste se pokusili s těmito argumenty vyválčit pro takto potrestané hráče odměnu, kterou si podle mě zaslouží i přes to, že jejich body se v turnaji nepočítaly. Nebude se jednat o stovky postižených, tak doufám že se v GGS ještě najde někdo se zbytkem zdravého rozumu a férovosti o které z jejich strany neustále slyšíme, i když o tom spousta hráčů pochybuje.

    po pravdě, nesnažíme se o nic jiného od doby kdy jsme se to dozvěděli, stejně jako jsme se snažili získat kompenzaci pro Silné Bóje, když Ladnymu zmizel hrad i s chánem, bohužel, teoretické ztráty se nekompenzují. Uvidíme co zítra. 

     Tohle není ztráta .. tohle je poškození hráče vinou špatné práce zaměstnance GGS. Není to chyba hry kterou mají všichni. Nějakou výzvu k bojkotu případné takové akce asi není třeba psát. Ten přijde i bez toho sám.
    Hlavní CM pro empire (který to má “na triku”) bude zítra zpět z dovolené - uvidíme, jestli se nám něco podaří, ale obávám se, že maximálně dostaneme oficiální omluvu :/ 
    Jako mi osobně o nic až tak nejde, ale je mi líto těch co GGS poslali nějakou tu kačku s tím, že třeba něco dostanou a díky kiksu nají houby. Pokud zůstane u omluvy, tak doufám, že se to projeví u další podobné atrakce chabou aktivitou aliancí na .cz .  Ony ty výhry zase nejsou bůhví co.
    ono jde spíš o princip a zviditelnění našeho serveru, že nejsme server který jen tak mohou přehlížet

     Tak jak to vypadá .. přijme GGS nějakou zodpovědnost za špatnou práci svého zaměstnance? Platí i v GGS náš zákazník náš pán?

     Asi jsem otravný, ale opravdu GGS za špatně odvedenou práci svého zaměstnance neodškodní ty, kteří díky tomu nedostali to co měli?
    Zeptala jsem se, co ti na to mám odpovědět (i když je asi dost jasné, že žádné odškonění/"omluvné" nebude), pak jsem to připomněla a pak ještě jednou... zatím vytrvale bez reakce :/
Sign In to comment.