Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
charakter aliancie CRICCOS GROUP
Sign In to comment.
Komentáře
Ja si tu niečo od teba pýtam a ty mi tu ideš hovoriť tom že útočime na ali ktorého hráča sme ku nám volali ?
A čo má byť akože však tu hrá 20 ako tak fungujúcich ali ... čiže dostal daný hráč návrh prísť ku nám odmietol čo v plnom rozsahu rešpektujem , a za to že o deň dostanú "HU 4 útoky " ktoré z lahkosťov vykrili tu budeš spomínať 2 mesiace ? S tým hráčom som komunikoval prečo plakal ... už je môj najlepší kamarát kedže mi dal žiadosť dúfam že ho to teší ... a je spokojný konečne že má nového kamoša ... ale dosť dalej ...
Na margo toho sa pýtam teba dosiahnutý vek, lebo ak sa tu mám baviť z deckom, tak si tu nebudem míňať čas , neurážam tým deti ... ale narážaš nespravodlivo a s nulovými faktami na nás čo by si nemal robiť , kedže ani jeden člen od nás vám nič nerobí pokiaľ robí tak ako vravím poriešime
Preto chcem tie tvoje zápisky kľudne do správy: preveríme dáme na support zistíme ID zablokujeme ,všetko ide
Rytiery 2 momentálne 18 hráčov
Criccos group - 65 hráčov
Finkis
Nejde o to odkiaľ hráči prišli my rozdiely nerobíme ide o to kam smerujú , že hráme ako tým a riešime spolu nefér hru momentálne Vašu . Hráme Vašimi pravidlami neviem prečo sa Vám to nepáči .
Som rád Vašim susedom aj z mojimi novými základnami
Príklad: Cg pošle 1 utok na hrača, hrač mu pošle odvetu, ten hrač za 2 dni brani snad aj 20 utokov od CG.
Toto je ferovosť ? Alebo ako vieme dobre, lvl 70/800 vs lvl 70/20 Isto je to ferovy utok
A že sa potom dany hrač vyplakva ? Osobne sa mu ani nečudujem.
A odkazujem vsetkym kdo bude mat akykolvek problem s cg ,nech sa obrati na rytierov2,,, a nech tu zverejni screen ,zo zakernych utokov od cg ,,budem ja aj cela ali rytieri2 radi ,,,dakujem
http://prntscr.com/juso64
ale nechci ti do toho moc zasahovat....spisovatel jsi ty
Vybehnú útoky od fér hrajúcich hráčov....