Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k dubnové aktualizaci!

Vážení hráči,
zde můžete diskutovat k plánované aktualizaci.
Odpovědi na otázky:
zde můžete diskutovat k plánované aktualizaci.
Odpovědi na otázky:
Zůstane starý set (Výstroj chána Dorga) v obchodě za desky?
Ano, zůstane.
Vip čas: 86400 - Jde o vteřiny? (49. individuální odměna u nomádů)
Ano, čas je uveden ve vteřinách. V přepočtu to vychází na 24 hodin.
Pokud jde o "vyvřelý pancíř", měl by být odstraněn s touhle aktualizací.To brnenie v cudzích bude už naveky?
Post edited by Zoe on

0
Sign In to comment.
Komentáře
a k tým novým odmenám sa ani nevyjadrujem... je dobré, že bude možnosť získať ďalšie odmeny... ale teraz na 45tu treba 15200 bodov... po novom to bude tipujem cca niekde okolo 27t...?
PS: soucasne desky nam, ale zustanou a stary set tam zustane taky? (zrovna si ho sestavuji)
Jde o vteřiny?
Nějak mi tam schází časovky na zkrácení hoření.
Poprosil bych do odměn i ty hopsinky - ty někam na začátek. Pokud se tam přidaj ty zkracovače s hopsinkama, tak za mě spokojenost. Bez nich jsem spíš v rozpacích.
Ten byl dobrej :-D
Jak se na to dívám, nové sety o ničem. Ten nomádský dejme tomu, ale za 100k bodů a skladovat ho na jednu jedinou akci? No neber to. Současný set za top se protočil snad 2krát nebo 3krát a už půjde do obchodu a za půl roku by třeba mohl být v odměnách za přihlášení, ne? S tou inflací vybavení by to vážně chtělo ubrat.
Chtěl bych mít nefritový žalud z dílny polsko-německých bukvic :-)
Speciál na chána s bonusem 20% nádvoří :-)
pokud jsem to dobře pochopila, kastelán by měl být v odměnách za desky hned při příštím opakování akce
U odměn - není přeci pokaždé nutné snažit se je získat všechny, zvlášť pokud člověk nechce toho nového velitele, ne? A pokud někdo jezdí tak, že ten počet bodů získá, alespoň to nebude jezdit za nic... až tak negativně bych to neviděla...
Ahoj,
ano, desky ti zůstanou a starý set zůstane v odměnách také
Ahoj,
ano, jde o vteřiny (v přepočtu to je 24 hodin)
Stížnosti na nedostatek urychlovačů jsme předali.
Půjdou i získané části kastelána prodat za desky a né za zlato? Je to šunt, tak bych se toho rád zbavil. Když to prodám za zlato, tak je cena tak malá, že ani nejde poznat jestli se opravdu zlatky přičetly.
Za nefritový žalud bych si představoval tak 15 000 desek. Minimálně.
Nebo se čeká až na to zapomeneme?
dekoraci obdržíte zítra (viz ofiko)
zajímalo by mě, co přesně ti teď GGS ztěžuje? Ano, dojde k navýšení počtu potřebných bodů pro získání existujících individuálních odměn - otázkou je, jak velké to navýšení bude, což v tuto chvíli nikdo z nás neví...
Naopak bude možné získat set, který je aktuálně za top, jen za desky - tudíž ho bude moci mít v podstatě každý a to i úplně neplatící hráči