Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Stáje

Ahoj, vylepšení stájí stojí docela dost ruby, tak jsem se chtěl zeptat, co si mám přesně představit pod tím pojmem "rozsah efektu 60% nebo 120%". O kolik procent to tedy zrychlí moje koně?
0
Sign In to comment.
Komentáře
no na procenta to nevím, ale zrychlí to fakt o hodně a rozhodně pokud na to máš rubíny, tak se to vyplatí
...vlastně nejdůležitější rubínové budovy na hře jsou stáje, pekárny a strážní věže a časem tohle všechno budeš potřebovat
Jinak jsem si udělal menší test s těmi možnostmi, co mám já (jen pro útok)
Tedy závěr: Bonus stájí se zřejmě přičítá k dalším bonusům na rychlost, což vysvětluje výrazný rozdíl mezi efektem na hráče a nehráčské cíle. Můžu říct, že těch bonusů na rychlost nemám úplně málo včetně 80% v síni, takže pro začínající hráče bude efekt určitě vyšší. ;-)
ber to takhle, kdyby se to nevyplatilo, tak by to zkusilo pár hráčů na začátku a pak už ne... a když se podíváš, tak většina aktivních má stáje na max...