Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Zlodej

Všem se oznamuje že hráčka hrad maila5 je podvodnice a hlářka a využíva ostatní ali pro svuj prospěch avy hlašuje valku za ali ve které zrovna je a krade zakladny a vesnice POZOR NA NI drak
-3
Sign In to comment.
Komentáře
Ale až vás to naštve hodně, písněte. Rozhodíme ty vesky po světě. At si je veme kdo chce. Ja tyhle hnusáky nasnáším.
"Je to rebel !"
;-)
Tak od tebe to sedí Vlko-Draku. Napiš a dej důkazy. Já tvrdím, že ty kradeš a vyvoláváš hádky a války a vyhrožuješ Maila5.
Používej prosím laskavě nástroj pro úpravu příspěvku, pokud chceš něco dodat
pak tvrdí, že to bylo dohodnuto atd... a nikdo o tom neví.
Jednou to je dáma těhotná v rizikovém těhotenství a hnedle babička, která má vnoučata, dále to je bohatý podnikatel a hned chce funkci v ALI, aby jí zlikvidovali. a další jiné věci.
Ale vážně - multipost - několik příspěvků od jednoho hráče napsaných v jednom tématu za sebou, je to porušení pravidel fora. Pokud chceš něco doplnit, použij nástroj pro úpravu příspěvku (ozubené kolo v pravém horním rohu)
když už jsem to tu řekl, dokážu si to obhájit. A nemusím tu vyštěkávat, jak mi někdo ubližuje. Na forum to nepatří. A taky se adresně k nikomu nevyjadřuji.
A nechtěj abych tu pastnul screen co mám z komunikace. Když nemusím, neškodím. A moc mě neštvi. Já jsem ochotný hrát bez vesnic. Hrady jsem vybudoval bez toho. Chceš moje vesky? Vem si je. Já pojedu pro tvoje. A koukej tu neremcat o blbostech.
Lháři daleko se svou lží nedojdou.
"Je to rebel !"
;-)
Prijemnou hru
a fér hráčka?
děláš všude jen problémy a pak se divíš že po tobě každý jede,přestan' všechny otravovat a dočkáš se klidu...
"Je to rebel !"
;-)