Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze: Tým fóra a fórum
Sign In to comment.
Komentáře
Prostě z Fanie návštěvnice do Fanie doma ( zde ) což je třeba ofiko nic víc - prostě vygumovat z palic pár jedincům, že tu jsou něco víc protože jsou na tomto foru doma. Ono to může znít jako banalita, ale z mého pohledu není, protože může plně narovnat postavení obou národů na tomhle místě.
Už samotná prvotní reakce ZOE - pojmenování - forum Czech&Slovak je super.
No, snad už víš, o co šlo.
Podle úvodního xichtíku vidím že jsem na fóru Goodgame Empire, kde se píše česky.
Přehlídl jsem něco?
(Myslím to tak - aby se Slovenští hráči tady cítili jako doma, bylo by fajn aby viděli že toto fórum je i jejich...)
Právě, tady jsi ale nikdy nebyla jen na návštěvě...
Já úplně nevím, kdy jsme se stěhovali na vanillu... ale nepamatuješ si, jak to bylo se slovenštinou na vbulletinu (na starém fóru)? Spíš jenom ze zvědavosti...
Ještě najít onen panel...
U mě to vypadá takhle:
Holt, co prohlížeč to jinej xichtík.
Ale ano, až jsem najel myšítkem na "panel" (už vím kterej
No, měl jsem trochu delčí vedení, no...
Ještě jednou, dík
.....a tak vypouštíme všechen ten skvělý nová obsah, na kterém mimoňi krále Erika tak těžce pracovali.... myslím že to hovoří za vše
Hele... mohlo to být taky 'přisluhovači', ale když už z toho chtějí dělat pohádku
"Je to rebel !"
;-)