Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k "Srpnová aktualizace: Náhled obsahu"
Sign In to comment.
Komentáře
Já mám takové podezření, že se to zrealizuje a ukáže všem až po přihlášení takového hráče, proto to poskakování.
Ale jsem pouze Čech, ne "chytrý" Němec.
Nevím, asi jsem to nepsal dost jasně. Problém je v tom, že se body někomu odečítají né jen jednou za den.
co som postrehol staci byt offline medzi odpoctom a aktualizaciou rebrickov cize sa pravidelne odhlasovat 23:59 a prihlasit az po aktualizacii rebrickov - rano
Tak jo .. asi bude jednodušší souhlasit. Když nebudeš na hře týden, tak ti neubude ani bod.
Hmm .. tak proč body chrabrosti klesly ve 23:00:01 ? No a pak samozřejmě znovu ve 24:00:01
Kdepak .. je to horší. Odečítá to méně, ale častěji.
U slávy to chápu pokud sjedeš balík4 nebo Huga tak i mimo cizáky (krkavce) dostaneš dost sláva bodu na tituli. TOP tituli .. pokud se ti to ovšem povede :-)
Dřív měl člověk při posílání možnost vidět, kolik jich tam ještě může poslat, nyní musí jak trubka počítat kolik má kapacitu ve stanech, pak se juknout, kolik tam je pinčlů a co vyjde jako rozdíl, teprve ručne nastavit a poslat...
P.S. A běda, jak sou pinčle na cestě, tak se vypočítá kolový, leda se juknout a počítat to z toho útoku:-(
vyroba nastrojov sa zasa spomalila ....
a banda amaterov caka ze zacnem kupovat ruble viac aby som dostal vynimocnu ponuku ???
este ze su vsetci uneseny a zaneprazdneny transparetnym poharom narodov .....
Fakt dík...
Stejnej nesmysl, jako nynější posílání pinčlů na Beri a koukám i na akce jako nyní pobřeží atd...
Proč? No proto, že někteří géniové prý vyrobili jeden díl a pak ho přehazovali na každé klikání mezi hrady.
Myslím, že jde vykopnout jiným dílem i když verbování probíhá.
A u toho, co mám já, se to nevyplatí. Sleva verbování i na max SD je menší, než jeho přehození.
Schválně sem zrušil na hradě verbování, abych si uvolnil jeden díl a ano, jde to přehodit i když se verbuje:-)