Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k "Srpnová aktualizace: Náhled obsahu"
Sign In to comment.
Komentáře
tak napiš na podporu... psal že ano
Nejsou teď spíš Krkavci? OP bude jen u cizáků
Na tohle jsem si stěžovala ještě před zavedením - nový přehled prý bude možné upravit a CM se budou snažit protlačit tam skutečnou spotřebu (po započítání bonusů) co nejdřív
Já jim tu pochvalu vyřídím
2. Jezdil sem bouřné, do včera sem vozil 31- 38k z 80tek a najednou, stejnej velitel, stejné složení a +-22-25k???
Podle mě mi nefungujou bonusy z kdečeho:-(
Jinak, na žebříčky s tituly se podívají a dají vědět, jak to vypadá (takže když mi to tak za dva týdny připomenete, abych se zeptala, jak to vypadá, bylo by to fajn
Ještě budem vzpomínat na staré cizáky
odpocet offline hracov je bud po prepocte titulov alebo az po ich prihlaseni preto sa meni poradie v rebrickoch aj ked by mali vsetci klesat rovnako.
priklad
preto som nemal titul aj ked mam dostatocny pocet bodov
a medzi nocnym prepoctom a rannym prihlasenim som nemal ziadne dopady so slavou cca 210 000.
tento jav som pozoroval niekolko krat ked som so slavou na hrane titulu a odhlasim sa az po polnoci.
a k tej 2ke od Strad75
do aktializacie som z 80ky vozil 17-25k akvy a po aktualizacii 20-37k akvy,pomerne velke rozpatie ale vpodsate to stuplo
To bude asi tržní ekonomikou, čím větší je poptávka tím je cena vyšší
A vedle .. odpočet slávy a chrabrosti se provádí o půlnoci i když online nejsi.
Tvrze jsou loterie .. to rozpětí rabovaného akvoše je opravdu tak velké. A čím vyšší rabovací bonus budeš mít tím bude větší.
Jo, plním Slonovinu získat 750k akváčů a nad 25 sem přivez jednou, 27:-( A neb mám splněno 350k, tak těch tvrzí od včera je hodně. Do včera sem vozil 31-38k...
keby odpocet prebehol u vsetkych hracov rovnako tak by som rano nemohol mat dostatok slavy na titul ale titul nie