Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k "Srpnová aktualizace: Náhled obsahu"
Sign In to comment.
Komentáře
když občas vidím kastelány na různých hradech, určitě s Tebou někdo bude na toto téma polemizovat
To je mi jasný, ale kdyby jim přijela hromadná návštěva 3+1 tak by koukali:D
Správně .. tak teď jich budeš mít 8. A pokud se jim podaří zavést nový set kastelána, tak budeš mít asi málo místa ve skladu. Zato ti, kterým se nepodařilo zkompletovat set z Berimondu co byl na zelí, mají smolíka.
Nemysli jen na sebe a na ty co vstoupili do hry později. A co ti, kteří ještě do hry nevstoupili? Na ty se jako kašle úplně? Když začne až za 3 týdny, stihne si ten set vyjezdit?
blbě se zeptám, co je 3+1? myslíš komplet zelí? tak když už jedu kompletku, tak všechno, ne?
správně, takže kdo od teď vstoupí do hry, tak by měl dostat hrad 70/550 komplet vytuněný, se všemi kastíky a veliteli, protože jinak je to vůči němu nefér, aby někdo měl už vybudováno, když on ještě nic nemá....
Tak tak... komplet....:)
To je otázka .. pizza 3ks + 1ks zdarma.
já hlupák, hlava děravá... že mi to nedošlo....
3+1 není kompletka... chybí Ti tam světy...
Dej pokoj:D ale máš pravdu:)
Pokud komplet tak komplet .. chybí ti tam voda :-)
P.S. Zas na druhou stzranu. Kam spěchat, když na ten úkol je čas do poslední +- 1/2hod Samurajů:-)
8 úkol .. to bude čekat asi 10% hráčů.
Otázkou je, kolik z těch 90% hráčů co ji nemají je hrajících a kolik jich je opravdu nováčkem. Pokud se nepletu tak naposled Kalina byla loni o prázdninách.
Kterých hráčů je víc? Je to tedy akce pro menšinu?
Osobně je mi to jedno .. bohužel měsíční akce se musíš zúčastnit i když nechceš.