Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k hotfixu 13. 7. 2017
Sign In to comment.
Komentáře
Zbrojíř měl zmizet a vrátí se kolem 18:20.
Jo, já bych vsadil 7:1, že to jejich "všimli jsme si vážného problému" znamená, že se objevil nějaký bug ve prospěch hráčů
Vyjadreni,u ktereho si snad uz delaji prdel ci co... Uz se ani nesnazi zastirat,lhat nebo mlzit.
Pred casem,a neni to tak davno byl globalni vypadek serveru a tusim,ze dokonce 2x. Kdyz jsme zadali,ze chceme rollback,jelikoz nam pozdrhalo X desitek (stovek) tisic vojska,ztratilo se unikatni vybaveni z velitelu,kastelanu i ze skladu,vcetne kamenu,tak se tomu debilove v GGS pouze usmali...
Ted,kdyz par koumaku naslo chybu,ze se daji mnozit v urcitych pripadech prostredky,tak pracuji dokonce i prescas!, rychle ji opravi a vydaji vyjadreni,ze mame byt radi!,ze chybu dokazi rychle opravit,protoze jinak by byl rollback!? Jako fakt?
Jednou hra nesla tusim 2 dny a frajeri klidne na vikend doma,chyb ve hre jak nasranych,ktery nas navic serou vic nez 1,2,3,... let a nic se nedeje! Akorat serou jednu aktualizaci za druhou zmrdi.
Kdepak,jak je chyba ve prospech hrace,tak se muzou posrat s rychlou opravou,kdyz je chyba v neprospech,tak to nechame pekne vyhnit ze? A co jako ty parchanti v GGS chcou,predevsim s tim jejich sloganem hrajte fer? To jako vazne cekaji,ze budeme hrat fer a ze se je nebudeme snazit ojebat tak,jako se snazi vyjebat oni s nama?
Jinak k tomu zbrojíři: Kdo si nevšiml, že zbrojíř VŽDYCKY zmizne, jakmile by se měla zvýšit spotřeba dřevšnných štítů = abys přáípadně mnusel koupit rubínové, tak je slepej jak patrona
Zoe, nevím kdo ti oznámil, že blá,blá něco je způsobeno chybou flashe ?
to je totiž pitomost, z 99.9 % je to chyba programátora , ne programovacího prostředí. Jinak by totiž museli bejt v GGs super dobří programátoři, aby dokázali napsat něco jako dobří tvůrci virů, kteří jsou schopni využít "děr" v programovacím prostředí, = flashi, na to aby spadl. Navc by byli sami proti sobě, kdyby hra padala kvůli flashi. shrnuto, je to blbost programtorů a jen se vymlouvají
Myslím, že jsem obsah vlákna celkem odhadl. Kdyby tady nebylo vůbec, taky by se stalo hovno. Nic podstatného se tady stejně nikdo nedozví.
Případně se omlouvám jestli to nepatří sem, ale nemohl jsem se dopátrat tématu kde by o tom bylo více informací.
jediné vysvětlení pro mne je to ,že dřevo nabobtná o 40% v objemu ,kámen se rozpadne a zase se zvětší na přenášeném objemu a jídlo asi projde nějakou hnilobou a taky se nafoukne o těch 40% ,ale pořád to bude stejné množství
A to nemáme ten bonus zaplacený...
No a není to myšleno tak, že dejme tomu kdybys jel bez bonusu tak uloupíš méně? Místo 30k jídla bys třeba odvezl jen 20k....?
Jestli jsem to dobře pochopila, tak bonus k rabování zvyšuje objem rabování. A pokud bude mít obránce nahozeno např. "antirabovacího" kastelána tak se bonusy odečtou a získáš úplné minimum...alespoň tak bych to počítala, jak to počítá systém kdo ví....
jediné co by mi vycházelo že by mohli vzít protivníkovi max 40% z toho co tam má aby ho nemohl okamžitě vyhladovět tak jako se to dělo doposud
Protože pravda je taková, že po dlouhé době jsou schopni růst aktivní hráči. A nejen zabetonované farmy vymakaných aliancí se zázemím, o jakém se nikomu ani nezdálo. Díky bonusům z rabu. tak at tedka neremacají a drží frňák. Těží z toho roky..
Ted mají opravdu aktivní hráči šanci se zvedat i sami. Nejen pod řízením těchhle zrůd, co přidělují a rozhodují. Máte šanci rabovat a růst i bez těchto falešných proroků. Tak se držte ;-)
"Je to rebel !"
;-)