Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Zlaťáky
Sign In to comment.
Komentáře
ono je to složitější, pokud chce někdo sám aktivně hrát, tak tolik času nemáš věnovat se vícero hráčům a vysvětlovat jim co a jak, myslím si, že snad by bylo lepší vzít jednoho hráče do ali, aby všichni pomáhali s výukou, ale zase, poznej dobrého hráče v malém lvl...
Jo, na tom něco je... Je fakt, že aby školka fungovala, budou tam muset bejt třeba tři zkušený hráči na, dejme tomu, 25 zelenáčů a ti tři, to budou chudáci a ještě v polovině případů to bude zbytečná námaha, protože s tim ti kadeti seknou a hotovo. Ale něco by se mělo změnit. Ono by bylo asi nejlepší, kdyby systém sám dával hráčům třeba prvních 12 týdnů nějaký užitečný informace, aby fakt existovala záložka JAK NA TO... a tam by se dalo hledat návody a vysvětlení, aby třeba po laborkách na zelí nejezdili lvl 30, protože nevědí, že jim je laborka nanic... Takhle sou hráči doslova vyblinknutý na mapu a nazdar, nezajímáš nikoho...
No co k těmto diskusím dodat? Od všech jen slyším, že je to jen hra?! Říkám není! Největším a skutečným přínosem této hry nejsou TOP ali, body a ani vyšperkovanej hrad, ale to, že tato hra se dostala na úroveň sociální sítě.
Vyrůstala jsem v malé ali a tomu odpovídaly i moje zkušenosti a znalosti. Po příchodu do tehdy tzv. TOP ali jsem se setkala jak s opravdovými hráči, tak s hráči, kteří sice něco uhráli, ale měli potřebu dost nelibým způsobem poukazovat na moje chyby místo toho, aby poradili, pomohli. Jinými slovy je to stejné jak v životě. Ten, kdo něco umí tak Vám rád poradí i pomůže, opačně se cítí Vámi ohrožen, potřebuje se povyšovat a Vás zesměšňovat. Díky této hry jsem poznala dost správných lidí, někteří už nehrají. Také se zde člověk setkal s těmi, co si zde léčí vlastní komplexy a hrají na velké hráče.
Co se týká toho učit někoho nebo ne? Někdy se to vyplatí, někdy ne? Nejlepší je, když se s někým pipláte a on pak jde do jiné ali a hraje si na TOP hráče. O podrazech ani nemluvě.
dobře no.. a pak jsou takoví borci a modelky, do kterých to můžeš cpát horem dolem a je to marný, je to marný, je to........marný..
ono tohle totiž není seznamka, sociální síť, a další ptákoviny..
tohle milé děti je bojová strategická hra.. ;-)
No comment. Pokud se sejde dobrá parta lidí a podrží jeden druhého nejen na hře, tak mají víc než všechny TOP ali dohromady a dokážou hrát olympiádu Empire. No dost lidí trpí pohledem restrikcí.
Koukám, Ty nemáš ve skutečném životě moc přátel, co? Nebo stíráš rozdíl mezi skutečným a virtuálním světem?
Největší chybou je dát někomu vybudovaný hrad se základnami, vesničkami, ... Kdo si neprojde hrou postupně, nezná její možnosti, a hlavně cenu jednotlivých úspěchů. Je potřeba postupně vylepšovat hrad, získat základny (časem je měnit za jídelny - ze začátku jsou lepší surkové), zvedat si lvl baronů na všech světech, vylepšovat si velitele, vylepšovat si techniku útoků i obrany, a pak může hráč říci, že o hře něco ví. Už se mi stalo, že mi lvl 30 po útoku na naši laboratoř (která mu je mimochodem na nic) odpověděl, že není žádný začínající hráč, že už má spoustu zkušeností.
Samozřejmě aliance je od toho, aby pomáhala při obraně a budování, ale HLAVNĚ: aby pomáhala radami. Protože nezkušený hráč alianci nepomůže, ale naopak, časem se dostane do pozice, kdy nezvládne nápor informací, a s velkou pravděpodobností se na hru vykašle. Dárky od GGS jsou příjemné, ale nejsem si jist, nakolik pomáhají rozvoji hráčů.
Pro mě je největším zadostučiněním, když hráč, kterého jsem přijímal do ali jako mladé ucho, profrčí kolem mě, a má vyšší lvl, má lepší velitele, a vůbec hraje to dobře a s radostí.
Asi nepochopil tuto hru, ale aj tak sa da.
S dobrou náladou , úsměvem a fyzickým násilím jde všechno!!