Domů Czech & Slovak Tým fóra

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Odchod Community Managera [Mrazaak]

MrazaakMrazaak Komentářů: 629
upraveno 26.07.2017 v Tým fóra
Milá komunito,

po půl roce s vámi se chci rozloučit, jelikož v pátek 25. 9. 2015 je můj poslední den v Goodgame Studios na pozici Community Managera. O místní Empire komunitu se bude opět starat @Foxes, kterou již určitě znáte. :)

Půl roku strastí a slastí utekl velmi rychle a doufám, že jsem vám byl více nápomocen než trnem v patě. Do pátku budu stále aktivní a můžete mi napsat soukromou zprávu, pokud byste ještě potřebovali něco vyřešit nebo mi napsat jak vám budu chybět. :)

K tématu se můžete vyjádřit ZDE. Off-topic diskuze, spam a vulgární vyjadřování bude moderováno, tak pozor na to, co říkáte. :)

S pozdravem
Mrazaak
Post edited by Zoe on
«1

Komentáře

• MrazaakMrazaak Komentářů: 629
    upraveno 23.09.2015
    Milá komunito,

zde můžete diskutovat k tématu "Odchod Community Managera."

S pozdravem
    Mrazaak
  • MATY2000 (CZ1)MATY2000 (CZ1) CZ1 Komentářů: 3,836
    Ahoj Mrazáku, jak psal Hanss, taktéž si myslím, že jsi byl nejlepší a nejsnaživější CM, byl jsi mi celkem sypmatický, a hlavně jsi uměl poradit..

MATY2000, CZ1

HanssCZ (CZ1) napsal(a):
    No, co dodat, bohužel jsem to trochu čekal. Z mého pohledu jsi byl zatím nejsnaživější a nejsdílnější CM co jsme tu měli. Škoda že i tobě GGS často házelo klacky pod nohy a před komunitou jsi pak byl za... Řekněme za trubku :-). 
    Tak ať se to daří a máš v nové práci min stresu než zde.
    PS, foxes bude sama nebo se chystá zase nový cm aby jste byli dva?
    Čistě teoreticky ano, ale může to chvíli trvat, momentálně žádná náhrada neexistuje.
  • JohnMcReady (CZ1)JohnMcReady (CZ1) CZ1 Komentářů: 2,230
    Ty vole. Nic jiného se říci nedá. No, jak psali ti dva přede mnou. Souhlasím s nimi. Já mám ale důležitý dotaz. Odcházíš dobrovolně nebo ne?
  • Sstyx (CZ1)Sstyx (CZ1) Komentářů: 3,864

Neeeee, nikam Mrazíku nejdeš! Máš od nás zákaz :P

Chci ti popřát hodně štěstí v opravdovém světě. Bylo nám tu hezky a jsme moc rádi že jsme tě poznali, byl jsi jeden z mála CM kteří byly pro naší komunitu hodně přínosný.

Soukromě jsi vše skvěle odlehčoval a nebyl jsi jen nadřízený který jen odpovídá.

PS: Třeba zůstaneš :)

upraveno 23.09.2015
    Končí mi smlouva a nechtěl jsem ji prodlužovat, v Česku mám několik závazků, které mi život v Německu ztěžovali a kterým bych se chtěl věnovat, takže ano, odcházím dobrovolně. :)

Teď se zase budete muset chovat slušně, aby se další CM nezděsil a neutekl.  :p

Edit: díky Sstyx a samozřejmě i ostatním, jsem rád, že jsem tu nebyl zbytečně. :D
    upraveno 23.09.2015
    Mrazaak napsal(a):
    Končí mi smlouva a nechtěl jsem ji prodlužovat, v Česku mám několik závazků, které mi život v Německu ztěžovali a kterým bych se chtěl věnovat, takže ano, odcházím dobrovolně. :)

Edit: díky Sstyx a samozřejmě i ostatním, jsem rád, že jsem tu nebyl zbytečně. :D
    Tak ještě že né vyhazov :). Mohl bys být ale CM jinde a pak se vrátit na fórum a napsat, co to je za fórum :D.

Jak to tak vidím, tak nikdo nezbyde, aby ho zděsil.

Nebyl :).
    EDIT: A podělíš se o herní údaje a nick? :D
  • -JohnyName- (SK1)-JohnyName- (SK1) Komentářů: 190
    Ahoj Mrazák, budeš komunite chýbať :) i v zlom, i v dobrom, aj keď to zlé bolo asi vždy spojené z GGS :wink: ...
    A snáď ti bude budúci cm  dôstojnou náhradou v práci i tu na fóre... Všetko dobré prajem v živote :)
    Kolik hloupostí napovídají lidé jen proto, že chtějí říct něco chytrého. 
    Kdo hledá najde, kdo nehledá spamujewinkpng.
    S pozdravem -JohnyName-

Mrazaak napsal(a):

Tak ještě že né vyhazov :). Mohl bys být ale CM jinde a pak se vrátit na fórum a napsat, co to je za fórum :D.

Jak to tak vidím, tak nikdo nezbyde, aby ho zděsil.

Nebyl :).
    EDIT: A podělíš se o herní údaje a nick? :D
    Jak jsem říkal Matymu přes SZ: "jelikož jsem spíš neaktivní než aktivní, tak to asi ani nemá smysl.  Teď mě navíc budou čekat jiné starosti v životě, kterým se budu věnovat."

Ahoj Mrazák, budeš komunite chýbať :) i v zlom, i v dobrom, aj keď to zlé bolo asi vždy spojené z GGS :wink: ...
    A snáď ti bude budúci cm  dôstojnou náhradou v práci i tu na fóre... Všetko dobré prajem v živote :)
    Díky. :)
  • Lien Rag (CZ1)Lien Rag (CZ1) CZ1 Komentářů: 2,205
    Ahoj Mrazaaku. Rozhodně ti přeji hodně štěstí. Ano jak už Hanss a jiní zmínili. Jako kontakt a styčná plocha jsi byl ok. Snad to bude pokračovat v podobném a pokud možno zlepšujícím se duchu. Měj se a občasné emotivní výlevy komunitě promiň. My tušíme, že to není tak jednoduché. Ale občas si musíme zanadávat. No a modící jsou v té nevděčné první linii ;)
    Lien Rag

"Je to rebel !"
     ;-)

• Trionil (CZ1)Trionil (CZ1) CZ1 Komentářů: 453
    Šálek čaje pro dobrého přítele, který, odchází...

https://ctrlv.cz/U9UB

... má zůstat nedotčen, a čekat na jeho návrat :)
    Každé ráno se v Africe probouzí lev. Ví, že musí běžet rychleji než gazela, jinak umře hlady. Každé ráno se v Africe taky probouzí gazela. Ví, že musí běžet rychleji než lev, jinak přijde o život. Každé ráno, když se probudíš, nepřemýšlej, jestli jsi lev nabo gazela, ale dej se do běhu.
  • ZoeZoe Moderator Komentářů: 16,984
    Asi už nemá cenu psát to, co již bylo napsáno... ale stejně...

Děkuji za snahu hráčům co nejvíc vyhovět, pomoci a prosadit jejich názor.

Přeji mnoho štěstí, úspěchů a prostě všechno dobré do reálného života :)

A velký dík s poklonou za trpělivost se mnou, s mými mnohdy otravnými otázkami, či připomínkami :D
  • aragon789 (CZ1)aragon789 (CZ1) Komentářů: 823
    Zbohem Mrazzáku,

byl si dobrým tady na fóru tak ti přeji aby si byl i tak dobrý i v normálním životě. :'(

PS: příjdeš se sem podívat někdy jako normální hráč ??
    smiley_tag0511771001440330290gif

aragon789 @ cs 1
  • kubajakub (CZ1)kubajakub (CZ1) Komentářů: 17

Ahoj Mrazaaku,

přeji ti hodně štěstí a úspěchu v reálném světě.

Byl jsi nejsnaživější CM

kubajakub @ cs 1

Úroveň: 65
    Aliance: -Strážci Legie-
    Dosažený titul: Kurfířt
  • Therianek (CZ1)Therianek (CZ1) Komentářů: 52
    upraveno 24.09.2015
    No hurá.
    Therianek @ cs 1
  • MartinK268 (SK1)MartinK268 (SK1) SK1 Komentářů: 572
    no Mrazaku budes tu chybat :/ sice niesom na forume dlho a to co dali nove forum tak skoro vobec sem nechodim ale mozem v klude povedat ze vela ludi ta tu malo rado :) skoda ze odchadzas...aspom dakedy dojdi kuknut z hry ako sa mame :smiley:  a ci zijeme alebo nie :smiley:   tak zelam ti vela stastia ako v osobnom zivote tak aj v hre pokial teda neskoncis aj z tou kedze koncis ako CM...inak co keby si dal nick na hre ? :smiley:  myslim ze uz to nemusi byt tajne aspom si hraci mozu pozret tvoje hrady pre zaujimavost :D
    lvl 70
    no Mrazaku budes tu chybat :/ sice niesom na forume dlho a to co dali nove forum tak skoro vobec sem nechodim ale mozem v klude povedat ze vela ludi ta tu malo rado :) skoda ze odchadzas...aspom dakedy dojdi kuknut z hry ako sa mame :smiley:  a ci zijeme alebo nie :smiley:   tak zelam ti vela stastia ako v osobnom zivote tak aj v hre pokial teda neskoncis aj z tou kedze koncis ako CM...inak co keby si dal nick na hre ? :smiley:  myslim ze uz to nemusi byt tajne aspom si hraci mozu pozret tvoje hrady pre zaujimavost :D
    Přečti si celou diskuzi...
  • FoxesFoxes Komentářů: 1,370
    Byl si velkým přínosem jak pro Empire hráče, tak i pro mě jako kolega a kamarád. Budeme tě tu postrádat! ;(
    Do budoucna ti přeji, aby ti vše, na co sáhneš, vycházelo! :)

Takže deštník uklidit, nohy v suchu a vzhůru vstříc novým začátkům! 

See you on the other side! >:)
    Foxes 

COMMUNITY MANAGER 
    Směrnice komunity | Podpora 
  • mctono (CZ1)mctono (CZ1) Komentářů: 61
    Škoda. Měj se hezky. :)
    mctono
Sign In to comment.