Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!
Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!
Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.
A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.
Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!
Odchod Community Managera [Mrazaak]
po půl roce s vámi se chci rozloučit, jelikož v pátek 25. 9. 2015 je můj poslední den v Goodgame Studios na pozici Community Managera. O místní Empire komunitu se bude opět starat @Foxes, kterou již určitě znáte.

Půl roku strastí a slastí utekl velmi rychle a doufám, že jsem vám byl více nápomocen než trnem v patě. Do pátku budu stále aktivní a můžete mi napsat soukromou zprávu, pokud byste ještě potřebovali něco vyřešit nebo mi napsat jak vám budu chybět.

K tématu se můžete vyjádřit ZDE. Off-topic diskuze, spam a vulgární vyjadřování bude moderováno, tak pozor na to, co říkáte.

S pozdravem
Mrazaak

Komentáře
zde můžete diskutovat k tématu "Odchod Community Managera."
S pozdravem
Mrazaak
Tak ať se to daří a máš v nové práci min stresu než zde.
PS, foxes bude sama nebo se chystá zase nový cm aby jste byli dva?
Neeeee, nikam Mrazíku nejdeš! Máš od nás zákaz :P
Chci ti popřát hodně štěstí v opravdovém světě. Bylo nám tu hezky a jsme moc rádi že jsme tě poznali, byl jsi jeden z mála CM kteří byly pro naší komunitu hodně přínosný.
Soukromě jsi vše skvěle odlehčoval a nebyl jsi jen nadřízený který jen odpovídá.
PS: Třeba zůstaneš
Teď se zase budete muset chovat slušně, aby se další CM nezděsil a neutekl.
Edit: díky Sstyx a samozřejmě i ostatním, jsem rád, že jsem tu nebyl zbytečně.
Jak to tak vidím, tak nikdo nezbyde, aby ho zděsil.
Nebyl
EDIT: A podělíš se o herní údaje a nick?
A snáď ti bude budúci cm dôstojnou náhradou v práci i tu na fóre... Všetko dobré prajem v živote
Kdo hledá najde, kdo nehledá spamuje
Díky.
"Je to rebel !"
;-)
https://ctrlv.cz/U9UB
... má zůstat nedotčen, a čekat na jeho návrat
Děkuji za snahu hráčům co nejvíc vyhovět, pomoci a prosadit jejich názor.
Přeji mnoho štěstí, úspěchů a prostě všechno dobré do reálného života
A velký dík s poklonou za trpělivost se mnou, s mými mnohdy otravnými otázkami, či připomínkami
byl si dobrým tady na fóru tak ti přeji aby si byl i tak dobrý i v normálním životě.
PS: příjdeš se sem podívat někdy jako normální hráč ??
aragon789 @ cs 1
Ahoj Mrazaaku,
přeji ti hodně štěstí a úspěchu v reálném světě.
Byl jsi nejsnaživější CM
Úroveň: 65
Aliance: -Strážci Legie-
Dosažený titul: Kurfířt
Do budoucna ti přeji, aby ti vše, na co sáhneš, vycházelo!
Takže deštník uklidit, nohy v suchu a vzhůru vstříc novým začátkům!
See you on the other side!
Foxes
COMMUNITY MANAGER
Směrnice komunity | Podpora