Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Diskuze k "Aktualizace Šlechtické Klání"

Milá komunito,
zde můžete diskutovat k tématu "Aktualizace Šlechtické Klání."
S pozdravem
Váš tým Empire
zde můžete diskutovat k tématu "Aktualizace Šlechtické Klání."
S pozdravem
Váš tým Empire
Post edited by Mrazaak on

0
Sign In to comment.
Komentáře
Nebo nové testování, půlka hráčů by mohla jen útočit, druhá půlka jen bránit
Ale ať nejsem OT, aktulka vypadá cekem slušně, jsem na to zvědav co se povede a co ne
je pravda, že mají málo bodu budou mít více:))
Protože by vítěz mohl být terčem posměchu.
Můj názor je jasný .. za každým neveřejným kláním je schována ojebávka ze strany GGS.
Tak takhle bych to zas nebral, vím, kdo vyhrál klání v kole štěstí a i 2 vítěze nomádů znám, takže to taková ... nebude..:-)
A ty odměny celkem směšné.. Snad dají zejtra nějaký povedenější klání.
Ahoj, některé události a variace mají skryté žebříčky ke zvýšení soutěživosti a zajímavosti. Přidává to více možností do hry. Kromě toho, že není vidět žebříček, se však nic nezměnilo.
Nevím, ale asi ti kolegové neřekli vše. Přijdu na hru a koukám, že už hodinu fičí nové klání. A ejhle, jaký jsem to machr. Ještě jsem nikoho nezačal léčit a už mám na kontě 160 bodíků. Nevadí .. co bys taky Balíčku čekal od těch německých Ferdů mravenců. To je jediné co to přidává do hry. Kdyby to viděli i ostatní, tak by si mysleli že jsem idiot a léčím za rubíny abych získal bezcenný šunt.
Popis : https://ctrlv.cz/Naql
Proč se nepočítá šermíř veterán ? Popis šermíře veterána : https://ctrlv.cz/bJ9G
Univerzální jednotka znamená, že je jak na útok, tak na obranu, tak proč se nepočítá do klání ?.
Otázka proč není na místě. O neschopnosti lidí pracujících v GGS snad ví každý.
"renault" a šišky soutěživost. Jen další marketingová finta jak z pár předních hráčů vyždímat trochu víc rubášů :cool: A další z mnoha snížení důvěryhodnosti GG$
GoodgameEmpire Wikipedia
díky za info
Že se některé jednotky (včetně šermíře veterána) nezapočítávají je chyba, je předaná a na opravě se už začalo pracovat
Tak to nevyhraješ:D Že by GGS?:D
Odpočítávání
Platná pravidla hry GGS Empire
Návody na ostrovy