Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
HROZNÁ prasárna

Je mi do breku...
V době kdy slušná většina z nás už spí a zbytek utápí krev v alkoholu na nás byla spáchána HROZNÁ prasárna stejnojmennou aliancí!!!
Je jich v alianci cca 50 hráčů a přesto pošlou přes 120 útoků. To není možné a musí podvádět!!!
A to ty největší prasata pošlou rovnou 7 útoků na hráče a nevynechají jednotlivý hrad. Navíc bez povinného ohlášení svých záměrů 24 hodin předem. Styďte se! Hanba vám!!!
Přece když naše aliance vlastní 3 velké monumenty, alespoň 5 laboratoří na zeleném a k tomu jedno město na světech, tak se na ni NESMÍ ÚTOČIT.
Navíc jim není líto peněz a superultraplatinovodiamontových kreditek, protože jedou převážně se škleby a zbrojířovými prostředky, vše pod velením kupovaných velitelů. Jak to máme bránit???? Cožpak si myslíte, že ty rubíny rostou na stromech??? Nebo je snad se*em na počkání???
Jdu napsat moderátorům, na support, ombudsmance Šabatové a taky přímo do Štrasburku, protože tohle se nedá tolerovat a za tohle je všechny určitě nechají zavřít popravit!!!! A pak vás ještě navrch všechny znásilníme!!!
A abych nezapomněl, řeknu to i tatínkovi a ten vám vyhlásí VÁLKU !!!!
V době kdy slušná většina z nás už spí a zbytek utápí krev v alkoholu na nás byla spáchána HROZNÁ prasárna stejnojmennou aliancí!!!
Je jich v alianci cca 50 hráčů a přesto pošlou přes 120 útoků. To není možné a musí podvádět!!!
A to ty největší prasata pošlou rovnou 7 útoků na hráče a nevynechají jednotlivý hrad. Navíc bez povinného ohlášení svých záměrů 24 hodin předem. Styďte se! Hanba vám!!!
Přece když naše aliance vlastní 3 velké monumenty, alespoň 5 laboratoří na zeleném a k tomu jedno město na světech, tak se na ni NESMÍ ÚTOČIT.
Navíc jim není líto peněz a superultraplatinovodiamontových kreditek, protože jedou převážně se škleby a zbrojířovými prostředky, vše pod velením kupovaných velitelů. Jak to máme bránit???? Cožpak si myslíte, že ty rubíny rostou na stromech??? Nebo je snad se*em na počkání???
Jdu napsat moderátorům, na support, ombudsmance Šabatové a taky přímo do Štrasburku, protože tohle se nedá tolerovat a za tohle je všechny určitě nechají zavřít popravit!!!! A pak vás ještě navrch všechny znásilníme!!!
A abych nezapomněl, řeknu to i tatínkovi a ten vám vyhlásí VÁLKU !!!!
Post edited by Crackonoš on
1
Tato diskuze je zavřená.
Komentáře
Twl, Cracky, tys mě pobavil:D:D. Teď tě ještě někdo vezme vážně a bude to:D:D.
Ale je pravda, že ali HROZNÁ na nás vyjela se 122 útoky, což se cení:).
Calw
jj, Calwe, cení, čest jejich památce :-)))
To zase ne, já to myslel vážně:). Je třeba ocenit protihráče... .
Calw
Otázka: Co je levnější než hra zdarma od GGS?
Odpověď: Téměř cokoliv.
Si počkej pár let- na Araby, pak budeš zdrhat na karlštejn
Otázka: Co je levnější než hra zdarma od GGS?
Odpověď: Téměř cokoliv.
pěkně si to napsal ale není to prasárna ale jen reakce na danou situaci
Pravda je trochu jinde a
Napiš pravdu a pak se pobavíme všichni.
Zdraví ALF1208
RES FIRMA MITESCERE NESCIT !!!!
Zdravím ALFE:D.
V tom, co napsal Cracky je přece obrovská nadsázka, pro pobavení:D. Válka už sice byla předtím, ale ,,tatínek rafe" opravdu dorazil, jak tak koukám na výpisy...
S pozdravem Calw
Promin Craky (zkracuju u všech nicky není to osobní) ale když jsem viděla téma založené tebou, tak už jsem se psychicky připravovala čemu budeme čelit, jelikož u tebe je to vždy opravněné a většinou nějaká chyba nebo tak... Po přečtení příspěvku jsem uklidnila, ale ted jsi to pěkně vystihl, obzvláště to co tu občas čteme:D
Tou poslední větou jsi to zabil:D
souhlasím s tebou ale s textem co napsal Cracky to je mlžení jako v politice ale budíš čeština je velice ohebný jazyk i paragraf je rovná přímka.
Pravda je jen jedna ale já nejsem v smeči abych ji psal a Tatka Rafe jak píšeš já jsem mu zdvořilostně složil poklonu za pěkné útoky.
Zdraví ALF
RES FIRMA MITESCERE NESCIT !!!!
To mě pobavilo, ale copak nevíte, že jakákoliv aliance co má město/atd. má automatickou protekci
Imigrujeme s Alim
Podpora/Support; Kodex cti; Goddess light my path.
Podávám oficiální protestní diplomatickou nótu:-)
Je nefér ohánět se slušnou většinou, páč Hrozná nemá slušnou většinu:-) Jsme hrozní a o slušnosti jsme většinou ani neslyšeli:-) Rovněž není fér ohánět se tím, že někteří utápí krev v alkoholu:-) V žilách přece nikdy žádná krev netekla:-) A tudíž není možné alkohol v žilách ředit krví:-)
Rovněž stížnost na to, že jsme poslali jen 120 útoků je nepřijatelná:-) Omlouvá nás to, že je doba dovolených a bohužel nejsme v plné síle a mnoho našich spoluhráčů útoky neposílalo:-) Lží je i to, že jsme útoky nehlásili předem:-) Já osobně jsem je u velení LO hlásil předem dokonce několik dní před útokem:-)
Rovněž je lží to, že nám není líto rubínů:-) Informace o tom, že používáme ,,superultraplatinovodiamontových kreditek" je nepravdivá:-) Rubíny získáváme vydíráním menších aliancí, krádežemi, podvody a unášením tankerů v Perském zálivu:-)
Toto vše usvědčuje LO z nefér přístupu a porušování všeho co se v EMPIRE porušit dá. Obávám se, že nepomohou stížnosti ve Štrasburku, ani u pí Šabatové:-) Jedinou možností jak s LO zatočit bude hodit na crackonoše síť:-) Dyk je to docela učitě blázen:-)
P.S. s tou sítí možná počkáme až po tom znásilnění:-)
Jebe vám, přijďte k nám.
Konečně pořádné vlákno a zajímavé téma. Jsem zvědav, jestli na tvou nótu přijde od zakladatele vlákna reakce :-))
Jo a sítě na Vás na všechny, víte jak monitor kazí oči a jak je venku hezky. :-) jste jen bandazávisláků.
A jen drobná oprava prvního příspěvku, jelo nás tuším 28 a ne 50, něco jsme si museli nechat na ............... :-)))
Jo a hra mě zase po čase baví. :-)))))
Ahoj Mágu:-).
Taky super čtení:D. Dávám za 1:D.
Calw
Ahoj Martarine/nko:D.
Nás hra taky baví, hlavně si tu zatím nikdo na nikoho nestěžuje a hraje se. A Cracky s Mágem jsou mistři pera:D. Na psaní samosebou:D!!!
Calw
Takže laskavě jezděte ať je to vidět alespoň půl hodiny, to to stačím dopéct, sníst a dát si pivo. :-)))
Díky za ochotu :-)
Jo a nemám to ani kam poslat, Šabatovou a Štrasburk co vím zásobil už Mág.