Domů Czech & Slovak Krčma (off-topic)

Připojte se k oficiálnímu discord serveru dnes!

Hledáte komunitu podobně smýšlejících hráčů, se kterými byste mohli diskutovat o svých oblíbených hrách? Nehledejte nic jiného než rodinný server GoodGame Empire Discord!

Náš server je ideálním místem, kde se můžete spojit s ostatními hráči z celého světa. Ať už si chcete popovídat o strategii, podělit se o tipy a triky, nebo jen najít nové přátele, naše komunita vám nabízí vše, co potřebujete.

A to není všechno - jako člen našeho Discord serveru budete mít také přístup k exkluzivním dárkům a dalším speciálním událostem. Je to ideální způsob, jak zůstat v obraze ohledně všech novinek a aktualizací studia GoodGame Studios.

Tak na co ještě čekáte? Připojte se k serveru GoodGame Empire Family Discord ještě dnes a začněte se spojovat s ostatními bojovníky z celého světa. Jen přejděte na https://discord.gg/goodgamestudios a připojte se k zábavě!

Minulost, přítomnost, budoucnost

FILIPHAJEK222FILIPHAJEK222 Komentářů: 1,532
upraveno 22.08.2014 v Krčma (off-topic)
Všichni víme, jak to GGS přechaní s těmy bonusy a zakrývá obrazovku. Náhled do minulosti, přítomnosti a taky budoucnosti, jak to vypadalo, vypadá a jak to bude vypadat!

Minulost:
Attachment not found.

Přítomnost:
Attachment not found.

Budoucnost:
Attachment not found. Toto jsem trochu odfláknul, ale zkusím udělat lepší a aby to bylo přes celou obrazovku a skoro k nepoznání. :-)
FILIPHAJEK222
Už nehraju.
Všechny důležitě odkazy naleznete zde.

Post edited by FILIPHAJEK222 on

Komentáře

• ondrahorejsondrahorejs Komentářů: 744
    upraveno 17.08.2014
    to máš pravdu takhle to bude
    aliance - Dračí Údolí
    nejvyší titul - velkovévoda
    aktuální titul-vévoda těd se věnuju osrovům

hodnost v alianci- zástupce

ggs chce jen rubíny
  • simon18422simon18422 Komentářů: 605
    upraveno 17.08.2014
    Za chvíli ani neuvidíme na empír. :D
    bývalý hráč na cs serveru (simon184) simon18422 @sk 1

Jsem člen aliance SK PAROBCI

První pravidlo této hry? Za vším hledej rubíny.

A druhé? Když jde něco až moc lehce, zjistíš že sis vyčerpal své zásoby rubínů. ;)

zde je odkaz na podporu hry (support): http://support.goodgamestudios.com/

Jak vymazat cookies a uložiště z flashe? http://cs.board.goodgamestudios.com/empire/showthread.php?35440-Vymaz%C3%A1n%C3%AD-cache-a-cookies&p=393814&viewfull=1#post393814
  • quantum (SK1)quantum (SK1) Komentářů: 2,695
    upraveno 17.08.2014
    ja som mal najviac 7

duch budúcich akcií :D
    Pokolenie našich rodičov, horšie než dedov, splodilo nás ešte horších a čoskoro my splodíme potomstvo ešte skazenejšie.

Horácius, Ódy
  • Arthur4Arthur4 Komentářů: 222
    upraveno 17.08.2014
    Viděl někdo tohle? :-DAttachment not found.
    Už nehraju. :)
  • FILIPHAJEK222FILIPHAJEK222 Komentářů: 1,532
    upraveno 17.08.2014
    Arthur4 napsal: »
    Ano, podobný jsem viděl.
    FILIPHAJEK222
    Už nehraju.
    Všechny důležitě odkazy naleznete zde.

• Fruck empire (CZ1)Fruck empire (CZ1) Profesionál Komentářů: 3,384
    upraveno 17.08.2014
    Arthur4 napsal: »
    JJ přesně tohle jsem tam měl :D
  • fanda.spulak (CZ1)fanda.spulak (CZ1) CZ1 Komentářů: 4,056
    upraveno 18.08.2014
    Já taky :D
    Úsměv nevyřeší všechny Vaše problémy, ale dokáže nas*at tolik lidí, že stojí za to si jej pěstovat. p

Nick:
    Fanda.Spulak
    Uroveň: 70
    Aliance: Legie ODPADLÍKŮ
    Titul:Král Nebojácný
    V případe nejakých dotazu pište >>SEM<<

Empire wiki

Support/podpora, Pravidla fora(směrnice pro komunitu, VOP,

upraveno 18.08.2014
    já jsem to měl taky ggs nechápe že ty slevy 5 procent nikoho nezajmaj já už něco z toho mám tak tu slevu ani nepotřebuju jen se to hodí když si to chci koupit a o žádný slevě nic nevím jinak ti SLEVA JSOU NA NIC
    aliance - Dračí Údolí

ggs chce jen rubíny
  • mimonatormimonator Komentářů: 370
    upraveno 18.08.2014
    ondrahorejs napsal: »
    já jsem to měl taky ggs nechápe že ty slevy 5 procent nikoho nezajmaj já už něco z toho mám tak tu slevu ani nepotřebuju jen se to hodí když si to chci koupit a o žádný slevě nic nevím jinak ti SLEVA JSOU NA NIC

Presne. Ak by bola zľava aspoň 25,50,75 % tak dobre ale čo ja mám z 5 % zľavy ?
  • Vlad BladefuryVlad Bladefury Komentářů: 226
    upraveno 18.08.2014
    jo a navíc to je na ty nejlevnější budovy takže ušetříme z slevy dokonce 40 rubínů!!! fakt cool:D
    je invaze voidů cobys měl udělat? popadni meč hůl nebo dýku a sežen ancienta toma uč se nový schopnosti útoku a pobíjej je:D kupuj dobrý zbrane prodávej špatný a olalá voidi jsou hnedko pryč:D takže jestli chceš zachránit svět a být přezdíván voidslayer tak si zahraj legend of the void a legend of the void 2:D ale bacha voidové jsou šmejdi jednou jse opět vrátí věřte mi vím to ale já na ně budu čekat:D
    upraveno 18.08.2014
    ne cool ale super cool ggs se asi nám vysmívá
    aliance - Dračí Údolí

ggs chce jen rubíny
  • Vlad BladefuryVlad Bladefury Komentářů: 226
    upraveno 18.08.2014
    dělaj z náš pitomce no:D
    je invaze voidů cobys měl udělat? popadni meč hůl nebo dýku a sežen ancienta toma uč se nový schopnosti útoku a pobíjej je:D kupuj dobrý zbrane prodávej špatný a olalá voidi jsou hnedko pryč:D takže jestli chceš zachránit svět a být přezdíván voidslayer tak si zahraj legend of the void a legend of the void 2:D ale bacha voidové jsou šmejdi jednou jse opět vrátí věřte mi vím to ale já na ně budu čekat:D
    upraveno 18.08.2014
    to jo ggs se nám vysmívá
    aliance - Dračí Údolí

ggs chce jen rubíny
  • quantum (SK1)quantum (SK1) Komentářů: 2,695
    upraveno 22.08.2014
    mimonator napsal: »
    Presne. Ak by bola zľava aspoň 25,50,75 % tak dobre ale čo ja mám z 5 % zľavy ?

ty si fakt myslí že ggs dobrovolne dá - 75%
    postavte 4 pekárne a 3 máte zdarma
    oni tiež potrebujú niake bankovky s vymyslenou hodnotou

a nedávajú len maleé j som mal napr výcvikový na 4 ku -15% ušetrím rovných 3600 no ked si to nekúpim ušetrím 24 t neviem je to lákavé a to nehovorím o vylepšovaní za hodinu z úrovne1 na úroven 4 :D:D:D:D:D NEodolatelná ponuka
    Pokolenie našich rodičov, horšie než dedov, splodilo nás ešte horších a čoskoro my splodíme potomstvo ešte skazenejšie.

Horácius, Ódy
Sign In to comment.