Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
zajímaví dotaz

Sign In to comment.
Komentáře
No každopádně se třeba ti vlci nějak naučili jezdit na koních no. :-D
Nebo se vlci bojí koňů, a tak před nimi běží rychleji a tedy do cíle dorazí dřív. :-D
Už nehraju.
Všechny důležitě odkazy naleznete zde.
Už nehraju.
Všechny důležitě odkazy naleznete zde.
máte pravdu zajímavé otázky :cool:
Já bych se chytila teorie, kterou jste dohromady s Filipem, tak trochu nevědomky, vytvořili
Tedy - vlci chtějí sníst koně (to je logické) a tak za nimi běží. Koně před nimi samozřejmě utíkají (čímž se zvýší celková rychlost přesunu)
Proč na koních sedí vojáci? Tady jde bohužel o chybu tvého hlavního generála (nebo kapitána, či maršála), který tyto "jednotky" špatně zaznamenal
Koně mají samozřejmě speciální výcvik, takže najdou požadovaný cíl
No, a jak tam přiběhnou - zkus si bránit vesnici proti stádu rozběhlých koní, kterým běží v patách smečka hladových vlků, kteří si nevybírají, jestli sežerou koně, nebo člověka
Poté zafunguje výcvik, kterým prošli vlci, takže zůstanou ve vesnici, kterou obsadili (protože tam jim pravidelně vozíš jídlo
No a co když si v půlce cesty vzpomenou, že se na naše superrychlé koně můžou vykašlat a poběží radši za srnkou? To je taky logické
Jenže před "výjezdem" (jestli se to tak dá nazvat
Btw ohledně polozebry (jak píšeš v tvém podpisu) je mi líto. Jednu jsem měla, ale asi před měsícem jsem ji prodala kupci z austrálie
No nevím. Když to přirovnám ke skutečnosti, radši si odchytím při 20km/h chleba než běžet 40km/h přes půl republiky za pojízdnou cukrárnou
A nemáš něco, z čeho by šla získat DNA té polozebry? třeba mi ji jednou pomůže vypěstovat výzkumník
VOP | Support/podpora | Pravidlá fóra
STOP BAN PJ !!!
STOP BAN PJ !!!
PJ JE HRDINA!
cz 1
Vlkům mezitím vytráví, takže za nimi běží zpět
No, já si radši zajdu do obchodu, nebo restaurace...
Jenže to bude tím, že my nejsme cvičení vlci
Bohužel... ale zkus útočit na barony a pevnosti, jestli nějakou nemají chycenou
U té vzdálenosti není nikde jasně napsáno, že jde o kilometry. Takže může jít o novou vzdálenost, kterou nelze převést na žádnou z těm, které jsou nám známé
Nebo koně i vlci dostanou raketové "jetpacky"
Úroveň: 30
Aliancia: Delostrelci
Práca v aliancii: Pokladník
Najvyšší dosiahnutý titul: Baronet
Aktuální titul: Baronet
(\(\
(=':')
(,(")(") "Nikdy som nepozeral žiadne neslušné videá !" -Mimlu 2014
No ale pak to chce přehodnotit jejich sílu, protože takový vlk sundá 20 vojáků jen nárazem
V rámci šetření fungují jetpacky pouze po část cesty, zbytek už musí doběhnout
Hm... asi je vyšlechtili, takže jsou rychlejší a potřebují méně jídla
Úroveň: 30
Aliancia: Delostrelci
Práca v aliancii: Pokladník
Najvyšší dosiahnutý titul: Baronet
Aktuální titul: Baronet
(\(\
(=':')
(,(")(") "Nikdy som nepozeral žiadne neslušné videá !" -Mimlu 2014
Zajímavá teorie :cool: