Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
Inasane Murderes ... Lord Kuko
Sign In to comment.
Komentáře
No takýto je váš férový boj 29 ide na jedného a aj tak ste ho nedostali. :-)))
Attachment not found.
Vy ste vyhlásili vojnu a vy ste začali aj akadémii kradnúť dedinky, tak asi máte mylné informácie kto začal vojnu.
pýtal som sa už no odpoveď bola že niaky rozumný dôvod na to nebol a keď vás im začala vypaľovať vy ste kradli dedinky
Horácius, Ódy
To by si pochopil keby si bol na strane jednej z aliancií :-).
Dôvodov na to bolo viacero, nebudem tu " poburovať a urážať " chlapcov z BW takže ak chceš vedieť môj názor na túto vojnu kontaktuj cez správy. :-)
WWWWWW / InsaneMurderers
(sk1 - wwwwww )
>> Support <<
[SIGPIC][/SIGPIC]
IM to všetko začalo vyhlásili cele IM aj 2, 3, aj 4 vojnu a oni nepotrebujú na to žiadny dôvod, Vyhrážali sa slabším ali, aj mne že ak im nedám surky do mesta tak si spravia z nás farmu a aj tak budú mať surky.
Nie že my sme začali kradnúť ale oni a nech si hovorí kto čo chce z IM tak má zle informácie a vinu zváľajú na nás a to vie viac ali čo aj im pokradli a nik im nič dovtedy nerobil.
A už začali aj základne kradnúť. No ktorá ali to robí ?
Čo sa týka rozpadania a útokov na vás... Pozorne si POZRI VAŠE OBRANY. Stačí kuknúť túto noc :-)
Si pozri pomer " výhra : prehra " a možno ti dojdu fakty..
(sk1 - wwwwww )
>> Support <<
[SIGPIC][/SIGPIC]
tak IMkári niečo písali o útoku na štítoch na ich nedostavaný hrad, čo som videl výpis z bojov, nik z našich hráčov neútočil na drevený hrad, tak neviem čo oni považujú za nedostavaný. ja mám stále čo vylepšovať na mojom hrade, aj keď len výmena ozdobných predmetov, tým pádom aj IM mi útočí na nedostavaný hrad.
http://prntscr.com/4yxpmj
[SIGPIC][/SIGPIC]
to sa nemôžete niako dohodnúť dorozumieť ak niekto útočil prečo hneď vojna a nie jednorázová odplata ???
všetko sa dá vyriešiť aj mierovou cestou ak by obidve strany chceli
a ak chcú suroviny len jednorázovo je milšie nechať sa vypaľovať ???
Horácius, Ódy
Hráč jojcob nie je v aliancií IM ani IM2,3,4.. Bol ale prešiel spolu z pár hráčmi pre OSOBNÉ dôvody.. Chceli sa vrátiť do aliancie ktorú založili.. S tou alianciou má IM dobré vzťahy..
quantum : " čo takto to vyriešiť ???
to sa nemôžete niako dohodnúť dorozumieť ak niekto útočil prečo hneď vojna a nie jednorázová odplata ???
všetko sa dá vyriešiť aj mierovou cestou ak by obidve strany chceli
a ak chcú suroviny len jednorázovo je milšie nechať sa vypaľovať ??? "
.........................................................................................................
Nerozumiem.. nie takým čo strkajú nos do vecí KTORÉ SA ICH NETÝKAJÚ A NEZASAHUJÚ DO ICH HRY ..
ps: quantum, je logicke ze dalsie kroky urcuje vedenie hlavnej IM-ky.. Čiže či vojnu ukončia alebo nie je na ich zvážení..
(sk1 - wwwwww )
>> Support <<
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIGPIC][/SIGPIC]
keď nabehne hra tak sa laskavo pozri kde ten hráč hrá, oki?
(sk1 - wwwwww )
>> Support <<
[SIGPIC][/SIGPIC]
jj, pocul som o tom. Nazyvaju sa separatisti, pisu si do popisu ave Brave Warriors a podobne chú*ov*n* ..
Navyše pa rusky
Nie len obsadzujú ale aj opuštajú.. Su to profesionaly lebo davaju rubinovych vlkov, velitelov aj rychlosť cestovania
K tomuto sa vyjadrite (láskavo) Brave Warijorsi..
(sk1 - wwwwww )
>> Support <<
[SIGPIC][/SIGPIC]
Mal si aj napísať kto a komu a nie takto poloprázdne to tu píšeš, ako sa to má overiť ? alebo ti ide iba hodiť podozrenie?
To pochybujem.. Za jednu noc otriasli serverom. Však si pozri popis - ked nabehne hra. Píšu tam niečo že pokradli nad pol mega akvy..
(sk1 - wwwwww )
>> Support <<
[SIGPIC][/SIGPIC]
Daj ty dôkaz že to čo píšeš je aj pravda. Lebo inak je to holá lož.
Áno!? odošlem ti ho, alebo sa spýtaj niekoho onlajn či o tom vedia..
Samozrejme keď nabehne hra...
(sk1 - wwwwww )
>> Support <<
[SIGPIC][/SIGPIC]