Potřebujeme nové moderátory!
Neustále hledáme nové talenty do našeho týmu. A tím myslíme vás! Pokud si myslíte, že nám můžete pomáhat s organizací a informováním komunity a při tom všechny bavit, tak se přihlaste. Potřebujeme pomoci s fórem, zákulisním děním u oznámení, na Discordu i s našimi dalšími účty na sociálních sítích.
Pokud vás to zaujalo, klikněte ZDE
http://kodex-feroveho-hrace-empire-akc.webnode.cz/

Jsem objektivní a částečně nezávislý. Prosím o náměty případně návrhy na vepsání do listin
Post edited by mibla411 on
mibla411 @ cs 1
0
Sign In to comment.
Komentáře
Mám neviditelné útoky, které nepotřebují k vítěztví ani prostředky. Proč ?
Mám totiž tajnou jednotku Duhového poníka , který mi toto umožňuje.
"Pokud přijedeš s čímkoli jiným, než je čisté dřevo, neočekávej kůly, ohnivé šípy nebo vrhací kameny v mojí obraně."
cate-siena @ cs 1
Kodex není závazný pro všechny hráče hry, každý se jim může, ale nemusí řídit, takže dodržování nelze formálně vynutit. Nicméně jsi-li členem dobré aliance, mohou mu ostatní domluvit (ať už diplomaticky či útokem), když na tebe na hořících místech bude útočit :-)
Není zač
"Pokud přijedeš s čímkoli jiným, než je čisté dřevo, neočekávej kůly, ohnivé šípy nebo vrhací kameny v mojí obraně."
cate-siena @ cs 1
-OČISTA-
věštec hasí rubíny,takže mu je asi jedno,jak hašení zdržuje ve vývoji,já měl jednou pořád hořící budovu,nějak s 56 procenty poškození,tak jsem jí nechal být a hasil,až když jsem neměl úkoly
PODPORA,PRAVIDLA,HRA,Pravidla společenství fóraParavidla pro zlepšovací návrhy
Navíc nehasil, ale vyráběl žebříky jak o život.
zvláštní,se sníženým veřejným pořádkem............
cate-siena @ cs 1
mám level 43,a záleží na tom,kolik miliónů hráčů se kolem tebe vystřídá
Když máš vysokej VP,tak ti oheň zas tak neublíží.
Mulder @ cs 1
On měl vysoký lvl a navíc díky porážce si mohl dát po sobě slavnosti. A rozdíl pár procent - cca o 5 minut pomaleji verboval - mu podle mne nepřišlo jako problém.
Ochrana přece na ledu, písku a ohni pár dní existuje, ne?
Podpořte můj návrh "Výrobna letadel".
Podpořte můj návrh "Automobilka".
Soutěž o suroviny
-OČISTA-