интересен ъбдейт хубаво е че не се губи чест при атаки по лагера ти щото става наистина една битка за спасяване на честа и другото което на мен ми харесва е часта с вече построените лагери
Да, ако може дайте малко инфо за наградите. Дали ще са същите или ще има някаква промяна. Иначе мн ми хареса това, че няма да може да се взима чест като играеш битката за Беримонд. Браво!!
Не разбрах нещо... Войниците които ще набираме там в края на събитието няма да се връщат в главния замък... А войницте които се пускат от играта накрая на сбитието ще отиват ли в главния замък или не.
Беримонд този път ми хареса, само не разбрах къде отидоха монетите и рубините спечелени при битките срещу кулите, защото на практика не се натрупаха в главния замък. Ако не могат да се използват защо е нужно да се показват? Смятам ,че е по-правилно да се виждат само наградите, които действително могат да се използват.
интересен ъбдейт хубаво е че не се губи чест при атаки по лагера ти щото става наистина една битка за спасяване на честа и другото което на мен ми харесва е часта с вече построените лагери
Коментари
Войниците които ще набираме там в края на събитието няма да се връщат в главния замък... А войницте които се пускат от играта накрая на сбитието ще отиват ли в главния замък или не.
не четете ли какво пише на ъбдейта тези които сме направили там не се връщат вглавния а тези които сме пратиле се връщат
MITPEP
абе все някога ще е