Хахахаха.Няма нищо необикновено в него.Ти си по-ниско ниво от него, а си по-развит.Врагове ли сте?Искаш да го натопиш?Няма да стане никога...............
Ти си по-съмнителен от него.........
абе аз друо имам предвид точно това,че не е развит пък е високо ниво
как е дигнал до тука като не прави куестове
това е същата работа да видиш някой 70-ка с дървена главна кула в главния замък определено хак или чийт
абе хора,тука май само заспали има само mainak разбира,че е бъг или хак тва все едно да видиш на някой 70-ка замъка всичко да е на 1 ниво ама главния,тва си е чист хак или бъг
Това наистина е или бъг или хак
Тази игра се хаква лесно един приятел хакна за 1 час
Как може да стигне 35 ниво без да надгражда дървосекачи, и НЯМА НИТО ЕДНА КАМЕНОЛОМНА
Казармите му са ниво 2 а моите на 24 ниво са ниво 4
Чист хакер
Коментари
Ти си по-съмнителен от него.........
Добре съм.Но ти не си чувал за рубини.А модераторите, играчите и аз казваме, че това е онлайн игра и не може да има хакове!!!
Може да е нападал много разбойници и кули.Откъде да знае човек.Аз така дигам по-бързо нива.
да той дървосекачите на 3 ниво пък той не може да дигне толкова лесно до 35 ниво без куестове
е тия които още 15 ниво а ги показва на 70+ това не са ли хакери
главните им кули са ниво 2 а трябва да са поне 4 ниво
кое му е съмнителното
дори не е достатъчно развит за 35 ниво
ти си 22 пък си по-развит от него
по-съмнителен си ми ти даже
на едно мнение сме
как е дигнал до тука като не прави куестове
това е същата работа да видиш някой 70-ка с дървена главна кула в главния замък определено хак или чийт
Това е бъг и на мен ми се случа в китайския сървър.Стигнах до 15 ниво, а на другия ден половината сгради ги нямаше.
Това е бъг.Аз имам регистрация в китайския сървър.Стигнах до 15 ниво,а на другия ден всички постройки бяха ниво 1.
И защо си мислите, че браузър игрите не могат да се хакват? Като не са ви ясни някой неща по-добре не пишете.
не мисля, че е толкова трудно да се сетиш
виждаш ли нещо съмнително в мене е
Тази игра се хаква лесно един приятел хакна за 1 час
Как може да стигне 35 ниво без да надгражда дървосекачи, и НЯМА НИТО ЕДНА КАМЕНОЛОМНА
Казармите му са ниво 2 а моите на 24 ниво са ниво 4
Чист хакер