Начало Bulgarian Goodgame Empire – Играта Предложения, похвали и критика

Администраторите в играта...

         Здравейте, колеги играчи. Днес ще се оплача от нещо, което най-малко очаквах да се случи. Нещо, което поставя под въпрос целия български сървър (ако не и останалите). Така де, наскоро към съюза ми, HYBRID, който по това време беше затворен (Външни хора не могат да влизат без позволение), се присъедини човек с явни администраторски права. Отвори съюза по трудния начин, влезе и започна да се подиграва с нас. Многократно се похвали, че може да направи всичко, да банва, да дава рубини и подобни. Свали целия ни чат и започна да посочва факти за нас, съдържащи се в историята му, опитвайки се да ни сплаши. Рискувах акаунта си, осмивайки го; За какво ми е акаунт в играта, в която админите, които очаквам да държат ред, се гаврят с хората. Не знам защо този се изтресе точно при нас, така и не каза нищо за себе си. Седи при нас с думите "Искам да си говориме". Моля, ако изобщо е възможно, да се вземат някакви мерки против своеволията на този индивид. Името му в играта е "слаби сте", 8 ниво. Мога да предоставя част от чата ни, в случай, че може да играе ролята на доказателство.


ПП: Аз съм Isop (лидера), а Wildhoney e член на съюза, заедно с когото станахме свидетели на този цирк. Човекът все още е при нас, отказвайки да ни остави на мира. Потресен съм от факта, че се допуска играта да бъде съсипвана от такива хора!!!

Коментари

 • Боян М. (BG1)Боян М. (BG1) BG1 Публикации: 11
  а случайно защо не го изгонихте?
 • Isop (BG1)Isop (BG1) Публикации: 4
  а случайно защо не го изгонихте?
  Той сам напусна. Но и да го изгоним, е близко до акъла, че по всяко време може да се върне, без да пита.
  Вече не е при нас, но ни предизвиква с глупави нападения. Заплашва и с големи акаунти, от които очевидно трябва да се боим и да му се кланяме. А между другото, това прави болшинството. Като каже аз съм хакер - на Вашите заповеди. :smile:
 • Боян М. (BG1)Боян М. (BG1) BG1 Публикации: 11
  хах да :smile:
 • Sisi3078User (BG1)Sisi3078User (BG1) BG1 Публикации: 12
  здрвай , това че някой плаши с големи акаунти не  е гаранция че наистина ги познава и ако ги познава не значи че са му приятели.... моят савет е сменяйте си по често паролите  и може да го игнорирате , влезе ли в саюза го изритвате , като няма на кого да се прави на велик сам ще се разкара !

  Sisi3078User @ bg 1
 • Lord NikonLord Nikon Публикации: 229
  Здравей,

  Относно тези проблеми тук няма как да се решът.

  Ще ви помоля да пишете на подръжката с тозин скрииншот.

  Поздрави.
Тази дискусия е била затворена.