какво е мнението ви

относно атаките в играта?
2/Как намирате варианта, системно в рамките на 4 дни играч с ниво 70 легендарно 100+ да Ви напада?
3/Не ми казвайте, че това е играта и такива са правилата - правилата се променят!
4/За всеки който ще напише, че се правя на жертва - ами дай Боже и на него същото. На мен ми е непонятно и трудно да гледам как гори ежедневен, ежемесечен труд, не ти достигат ресурси и време да се загасиш, защото същият въпросен "играч" не ти дава да си поемеш въздух, а междувременно и други "елементи " като него -на умряло куче нож вадят.
5/Да ви е честит днешния празник...храбреци...
Моля да се вземе някакво отношение!
2/Как намирате варианта, системно в рамките на 4 дни играч с ниво 70 легендарно 100+ да Ви напада?
3/Не ми казвайте, че това е играта и такива са правилата - правилата се променят!
4/За всеки който ще напише, че се правя на жертва - ами дай Боже и на него същото. На мен ми е непонятно и трудно да гледам как гори ежедневен, ежемесечен труд, не ти достигат ресурси и време да се загасиш, защото същият въпросен "играч" не ти дава да си поемеш въздух, а междувременно и други "елементи " като него -на умряло куче нож вадят.
5/Да ви е честит днешния празник...храбреци...
Моля да се вземе някакво отношение!
Post edited by l140 on
l140 @ bg 1
0
Коментари
докато играч с голяма разлика в нивата те напада безнаказано, все по-бързо и лесно малките играчи ще губят мотивация и общо взето не виждам как това ще е от полза на разработчиците, ама те си знаят...
в 10 теми пиша че трябва да има санкции ако играч с 10+ нива те напада, ама тая песен е из целия форум поне в 20 теми и поне от няколко месеца и никой не си мърда пръста - един вид: "опрай се, не си малък" ...
Оправдавам това само ако си откраднал село или си обидил играча, в останалите случаи - всички знаем как се нарича.
ПП: 70ка съм и мен не ме касае, но и аз съм бил малък и знам как е