и аз нямах нищо против двата саюза ама до днес сега вече нямам добро мнение за тях .В тяхната игра няма човечност а злоба а само как пишат надменно и сас залахи велики са да,но.................
Всичко е тяхно или ако не е тяхно си го взимат и това е ти нямаш думата според мен това не са играчи-хора
ПРИЯТНА ИГРА НА ВСИЧКИ
НО МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ ЗАРАДИ НЯКОИ НАДМЕННИ ИГРАЧИ
Arrow са най-силния съюз в бг сървъра ! Без столица само с едно метро и няколко кули , но играят така сякаш имат 2 столици,20 метрота,50 кули! Много ги харесвам и като съюз и като хора , уникални са !
А откъде знаеш ,че с уговорени атаки се прави голяма чест ?? Моля те , обясни ми на мен и на другите , че не ми е ясно .
Вече писах , че няма смисъл да се коментира за печелипша страна , войната ще покаже победителя . Който, не участва в войната го моля да не коментира , защото няма как да е наясно с случващото се между поуер и фелас .
PowerStar kraci na sela a paradirat 4e nego pravat koitoo e postradl ot tiah daim krade i toi selata
Най силния оцелява те са най силните да кажем и могат да правят почти каквото си искат в играта ако искат могат да крадат села ако искат могат постове да завладяват.Почти каквото си поискат могат да правят.
в тази война печелят само ггс губят всички аз не виждам смисъл във война в която няма какво да спечелиш нито села им трябват нито парите който са дали до сега оправдават една столица и някакви молове само ггс печелят и няма да се учудя ако има хора и от двете страни да са на платена служба в ггс да подклаждат войната та потока на пари да не спира дано греша
в тази война печелят само ггс губят всички аз не виждам смисъл във война в която няма какво да спечелиш нито села им трябват нито парите който са дали до сега оправдават една столица и някакви молове само ггс печелят и няма да се учудя ако има хора и от двете страни да са на платена служба в ггс да подклаждат войната та потока на пари да не спира дано греша
Ха,нещо смислено и с много истина
In The Name Of The King
„О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“
Абре не си тормозете умните главици то се знай че Повер са най велики
А пък ARROW,Crusader и DON7-25 Те са новите звезди много ми харесва как играят никога не се предават и от нищото прават нещо те са едни уникални съюза !!!
Коментари
Всичко е тяхно или ако не е тяхно си го взимат и това е ти нямаш думата според мен това не са играчи-хора
ПРИЯТНА ИГРА НА ВСИЧКИ
НО МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ ЗАРАДИ НЯКОИ НАДМЕННИ ИГРАЧИ
иначе powerstars
то само им вижте заместниците
кат нищо ше ги ометат
Вече писах , че няма смисъл да се коментира за печелипша страна , войната ще покаже победителя . Който, не участва в войната го моля да не коментира , защото няма как да е наясно с случващото се между поуер и фелас .
има само 1 изключение . сухопътна Спарта побеждава Атина(
но Спарта е подкована със Персийското злато и флота
PowerStar kraci na sela a paradirat 4e nego pravat koitoo e postradl ot tiah daim krade i toi selata
„О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“
А пък ARROW,Crusader и DON7-25 Те са новите звезди много ми харесва как играят никога не се предават и от нищото прават нещо те са едни уникални съюза !!!
Евала на тези 3 съюза ! Нямат база за сравнение !