направо съм възмутен.защо събитието с чуждите завършва в един след полунощ? кой ще го чака?а ужасите който ще получа за топ 50 освен че ще изядат всичката храна и ще ме върнат с няколко дни назад за какво друго служат? и само не ме убеждавайте че умишлено не е направено
Здравейте.Как мога да си намеря свободен аванпост,без да нападам някой от другите съюзи.Играта ми дава само един и същ,който не искам да крада.Как да си открия нов.БЛАГОДАРЯ ВИ.
здр.как да запо4на в world:2 не обарнах внимание и по4нах в България1
Здравей,
Можеш да излезеш от създфадения от теб акаунт на сървър България 1 (от "Х" в горния десен ъгъл), след което да си създадеш нов акаунт на желания от теб сървър. Просто трябва да смениш знамето в долния край на страницата (в средата). Надявам се да нямаш проблеми!
Здравейте.Как мога да си намеря свободен аванпост,без да нападам някой от другите съюзи.Играта ми дава само един и същ,който не искам да крада.Как да си открия нов.БЛАГОДАРЯ ВИ.
Системата автоматично генерира аванпостове на база множество фактори, сред които и населеността на сървъра. Трудно можеш да намериш свободен аванпост, но можеш да продължиш да търсиш (можеш да изместиш замъка си при нужда), докато другата възможност е завземане. Желая ти успех!
Да уточня силата от какво зависи (пише я в списъка с членове когато си в съюз или в класацията)На мен попринцип ми е около 6500 ,но понякога става 7500 или 5500!От какво зависи???
Не само от това Зависи и от развитието ти , например някой с 3 добре развити поста има около 10 000 точки сила , но пък има много малка на брой армия , а един с неразвит постове , но с много повече армия , този с неразвитите постове ще има по-малко точки сила.
Коментари
Можеш да излезеш от създфадения от теб акаунт на сървър България 1 (от "Х" в горния десен ъгъл), след което да си създадеш нов акаунт на желания от теб сървър. Просто трябва да смениш знамето в долния край на страницата (в средата). Надявам се да нямаш проблеми!
Системата автоматично генерира аванпостове на база множество фактори, сред които и населеността на сървъра. Трудно можеш да намериш свободен аванпост, но можеш да продължиш да търсиш (можеш да изместиш замъка си при нужда), докато другата възможност е завземане. Желая ти успех!
Не само от това
Най-добре пиши на поддръжката(support)