много по-смислено щеше да бъде, ако можеше да запомня определени подредби за атака.
Например макснатите кули навсякъде ги бия по абсолютно еднакъв начин - щеше да е полезно ако с 1 клик ми нареждаше атаката както аз си я запиша (примерно).
Този ъпдейт е смислен дотолкова, доколкото трябва (пак) да се харчат рубини за инструмент, защото ми слага рубинен инструмент дори на празната позиция от шпионажа
Когато биете много по-малки, не забравяйте, че те помнят и растат, после да няма "от къде ми дойде" ; )
Има и друг начин молт да ги запомниш.Правиш един текстов докумен и записваш ако ти е на макс кулата.Примерно от ляво 10 стълби и 20 щита.Или на лист да го запишеш.
не е лош за начинаещите,ще добият по бързо представа как се реди атака за начало,тънкостите с времето .това с ресурса от разбойниците и то не е лошо.НО ИМАМ ЕДНА ЗАБЕЛЖКА ИЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ КАКТО ИСКАТЕ ДА ГО РАЗБИРАЙТЕ....НАМАЛЕТЕ ПРОЦЕНТА НА ЗАГУБА ОТ ЗИМАТА КЪМ ЗЕЛЕНО И ОТ ПЯСЪКА КЪМ ЗЕЛЕНО И ОТ ОГЪНЯ КЪМ ЗЕЛЕНО И МЕЖДУ КРАЛСТВАТА.НЕ Е КОРЕКТНО ДА ИСКА РЕСУРС НА ОПРЕДЕЛЕНО КРАЛСТВО ЗА СГРАДА И ДА НЕ МОЖЕШ ДА ГО ДОБИВАШ ТАМ.А КАТО ГО ПРЕХВЪРЛЯШ ОТ ДРУГО ДА ГУБИШ 3-4 ПЪТИ ПОВЕЧЕ.или поне разбойниците да пускат от всички ресурси във всяко кралство
Ти още малко ще поискаш да се вижда как войниците отиват до кенефа..ГГС ще го направят само ако има полза за тях.Трябва да се копуват рубини.Тъйче сигурно ще го направят така когато пращаш ресурси през кралствата може да намалиш загубите с 20% в замяна на 150-300 рубина.Рубините ще се увеличат или намалят според ресурсите които пращаш
Предлагам,когато пращаме войници от аванпост до замък,от аванпост до аванпост,от замък до аванпост,от замък до село и от село до замък.Да има опция автоматично попълни,за да може примерно нападат ни и те 5-6 вида войници понякога всяка секунда е важна.Такава опция има само,когато стационираме на съюзник.
Вярвам в това,в което аз реша!
Независимо дали е истина или не.
това ми харесва и можеха да го включат като част от този ъбдейт и аз съм надявам да го направят някога защото както ти каза понякога всяка секунда е важна
Коментари
когато цъкам на автоматично попълване то нарежда войниците по най добрия начин ли?
Например макснатите кули навсякъде ги бия по абсолютно еднакъв начин - щеше да е полезно ако с 1 клик ми нареждаше атаката както аз си я запиша (примерно).
Този ъпдейт е смислен дотолкова, доколкото трябва (пак) да се харчат рубини за инструмент, защото ми слага рубинен инструмент дори на празната позиция от шпионажа
Независимо дали е истина или не.