Братле тоя ми пише "ТУК ЛИ СИ ? ИЗПРЕВАРИХ ТЕ ВЪВ ТОПА, МОЛЯ ТЕ НАПАДНИ МИ ЗАМЪКА" Просто под всякаква критика......... Закллючвайте темата, че немога да го слушам тва дете.. А и гледам си ми писал точно на нова година... май си е празнувал в играта......
Братле тоя ми пише "ТУК ЛИ СИ ? ИЗПРЕВАРИХ ТЕ ВЪВ ТОПА, МОЛЯ ТЕ НАПАДНИ МИ ЗАМЪКА" Просто под всякаква критика......... Закллючвайте темата, че немога да го слушам тва дете.. А и гледам си ми писал точно на нова година... май си е празнувал в играта......
Аз не съм ти писал.Нова Година я прекарах вкъщи с приятели,ако те интересува да знаеш.Не се спря с тея деца бе!
за мен говори и айде щом искаш да си изкараш нервите те очаквал тази вечер
Не искам да обиждам, че може и да ме накажат! Номер2 и съюзът му Меси и Стрелци нападат постове! И моите нападнаха на 28.10.2013г. Помня и датата, че атаките бяха 13 ! После изгоряха. Пред 2 седмици атакуваха 4ма играчи един от мойте, ама просто не ми се разправяше с тях! Мислех, че са се оправили ама явно ... От утре ви почвам и се гответе Меси и стрелци! Не се ебавам този път!
Не искам да обиждам, че може и да ме накажат! Номер2 и съюзът му Меси и Стрелци нападат постове! И моите нападнаха на 28.10.2013г. Помня и датата, че атаките бяха 13 ! После изгоряха. Пред 2 седмици атакуваха 4ма играчи един от мойте, ама просто не ми се разправяше с тях! Мислех, че са се оправили ама явно ... От утре ви почвам и се гответе Меси и стрелци! Не се ебавам този път!
хахахахаха.... Този номер2 и той ли е с тях бе майна.. Шпионира ме, хванах го и ми пише "Шпионирам всички с много чест за да видя как си редят защитата" хахахахахахаха леле аман.....
Никаде не пише но попринцип не се нападат явно това не го знаеш,нападат се само ако съюзите са във война или за назидание!Помоли твоя лидер да ти обясни малко че явно ти незнаеш!
хахахахаха.... Този номер2 и той ли е с тях бе майна.. Шпионира ме, хванах го и ми пише "Шпионирам всички с много чест за да видя как си редят защитата" хахахахахахаха леле аман.....[/QUOT
за разлика от теб аз не използвам форума за да пиша неща който вече ти обясних и явно ти си т-пак че не разбираш от едно изречение а камули дума
и ще си празнувам коледа където искам а ако съм в друга държава и не се ли сещаш за различното чесово време
още едно нещо не съм дете а ти си дете щом толкова обичаш тази дума ти си един
и нищо помече
Първо няма правло за нападане на аванпостове но нее яко второ това е игра нормално е да има деца
трето нападай ги ити ама в замъците и не мрънкай като неразбираш
Коментари
ти за нищо не ставаш можеш само да се заяждаш с другите
Аз не съм ти писал.Нова Година я прекарах вкъщи с приятели,ако те интересува да знаеш.Не се спря с тея деца бе!
трето нападай ги ити ама в замъците и не мрънкай като неразбираш