Начало Bulgarian Goodgame Empire - Новини Място за обсъждане на официалните съобщения

Ъпдейт: Станете легенда - 18.11.2014

11932

Коментари

 • DeirdreyDeirdrey Публикации: 22
  редактирано 19.11.2014
  НЕ е достатъчно само гасенето да бъде както преди, само с дърво и камък.
  1. Предполагаше се ъпдейта е насочен към играчите 70то ниво; няма причина сгради и надстройки до 70то да изискват допълнителен ресурс от другите кралства. Сега ЗАДЪЛЖАВАТЕ играчите да отварят другите кралства веднага при достигане на необходимото ниво... замъците ще остават недоразвити... изобщо някой мисли ли ??? А и не на последно място тези които са 70то ниво (и не само) са построили и развили замъците си, защо и как ви хрумна да ощетявате нови играчи и тези на които има още какво да дострояват; няма никаква равнопоставеност, напротив отваряте голяма пропаст м/у стари играчи и нови.
  2. Трябваше да има разширения!? Къде са???
  3. Таксите за прехвърляне се свръх високи! Трябва или да се премахнат или да се намалят драстично особено за специфичните за всяко кралство ресурси. Дървото, камъка и храната, добре, те така или иначе се добиват във всяко кралство и ако на някой му трябва допълнително и иска да си спести време и тн. си преценява дали да му отидат 70% такса за прехвърлянето, но стъклото, зехтина и въглищата не бива да се облагат...
  Или връщайте нещата до 70то както си бяха и новите щуротии да засягат само развитието след 70то или си играйте така наречената "игра" сами, защото това което е в момента е много далече от игра ...
  Deirdrey @ bg 1
 • Мила ВазоваМила Вазова Публикации: 45
  редактирано 19.11.2014
  Жалко наистина! Това което Спартаците, Звездите и Феласите не успяха вие го направихте за няма и половин час - затъркахте цели съюзи. Чак да ви видя тогава от къде ще ви дойдат заплатите, защото скоро тези ще се самоизбият и ще се откажат един след друг. А за малките нива да не говоря, защото не виждам шанс да се оправят освен ако не са някакви близки роднини на Рокфелер или на Буров. Разрешавам да ме цитирате дословно.
  Мила Вазова @ bg 1
 • veli0116 (BG1)veli0116 (BG1) Публикации: 43
  редактирано 19.11.2014
  Клео, това поредното замазване на очите от страна на разработчиците ли е?! Предполагам като форумни модератори сте събрали цялата информация от негативни, градивни и не знам оше какви коментари. Защо обаче нещата са полувинчати?! Толкова ли няма един трезво мислещ човек в скапания екип, който да влезе, да прочете и да прецени колко ударихте дъното с този ъпдейт? Не разбраха ли по- висшестоящите от теб, че общността ви изкарва парите и когато тя е недоволна спира да плаща, а оттам намаляват приходите? Защо вместо да се стремите да привличате повече и повече нови играчи, вие правите всичко възможно да отблъснете и малкото останали?
  По отношение на ъпдейта не знам какво да коментира... Толкова много неща се написаха, имаше доста разумни решения на проблема, а вашите хора решиха, че трябва да ни затворят очите с един подарък... Е, предполагам, че до края на седмицата няма да са останали много хора, които да се възползват от този подарък.
  Искам да попитам защо като правите ъпдейт, винаги е необмислен, некоординиран с общността, към която всъщност е насочен? Защо информацията винаги е толкова оскъдна за това какво ще се случи, никога не се взема предвид мнението на играчите?
  Искате да ни взимате парите, но дори и това не знаете как да направите...
  Присъединявам се към протеста и сменям цвета на знамето си, не че ще е от някаква полза, но поне знам, че съм изразил мнение, а що се отнася до рубините- повече 1 стотинка няма да вкарам за вас, не заслужавате! Също така съм взел решение като повечето ако няма промени да бия хикса и да не си хабя нервите и времето с вас!
  Приятен и ползотворен ден! Доста работа ви чака... Най- малкото с обработването на заявките за изтриване!
  veli0116 @ bg 1
 • NikcNikc Публикации: 28
  редактирано 19.11.2014
  Cleo, гасенето не решава проблемите на играчите това е само една малка част от тях, основният проблем за който от два дни се пише в темата е отнемането на равнопоставения старт за новите играчи и играчите с по ниски нива, за тях развитието става изключително трудно и бавно, аз лично съм съм 70 ниво и съм развил почти на макс, имам много малко в огненото, независимо от това не смятам че е редно да се пипат старите згради, защото за всички играта трябва да е еднаква, 70 -ките сме развили по стария начин, така трябва да се развият и ниските нива за да има РАВНОПОСТАВЕНОСТ. За новите сгради нека да важат новите правила, но старите не ги закачайте. Предай това на отгорния Ви отдел и се надявам, че там има трезвомислещи хора, които ще вземат адекватно решение и ще отстранят проблема!!!
  Nikc @ bg 1
 • Безценна (BG1)Безценна (BG1) Публикации: 63
  редактирано 19.11.2014
  Ще има хотфикс и ще махнат зехтина и въглищата за гасенето вижте какво е написала Cleo
 • veselin_9veselin_9 Публикации: 54
  редактирано 19.11.2014
  Е да, ама само за гасенето! Ами за сградите???
  Интернетът убива, когато се използва неправилно. :)
 • pti4pti4 Публикации: 63
  редактирано 19.11.2014
  "много умно" за какво са ни тези ресурси от другите кралства във великата империя?
  щом играта е базирана върху средновековието искам да видя кой и къде и кога е гасил пожар с въглища? то даже с дърво и камък пожар не се гаси данеговорим за стъклото и желязната руда. хахах
  незнам дали някой ги чете тези дискусии ама общата критика ми е - неможе в играта да има толкова много войни и битки щом илюзтрациите са забавни, империя не се гради върху войни, а предимно върху търговия, занаяти и стопанство.
  този път на играчите им е предоставена прекрасна възможност да се откажат заради безсмислените ъпдейти. то нови идеи бива бива ама щом базирате иргата върху средновековието, тогава какви са тези безсмислени персонажи - вкарайте български мотив вместо демоничните и от по ранните нива някоя сграда за креативно общуване за играчите и търговията, защото единственото което получават в съобщенията са заплахите или ултиматуми. Ако ви беше грижа за съвремената военна обстановка в света отдавна щяхте да се замислите какви сюжети и задачи да използвате, за да може хората да съпоставят реалната обстановка с виртуалната с цел да се промени живота към по-добро. Пълна безсмислица се получава: играта е илюстрирана забавно, но операциите и задачите са с цел разграбване, убиване и спречкване помежду хората. Някой написа там че проблемът бил в съюзите или нещо относно замъците - нищо подобно подтекста на играта е погрешен изцяло. Никоя империя не се гради върху нулева дипломация(съюзнически чат и дипломатически статуси) + безсмислени грабежи за събития и постройки които изчезват някъде си, за да бъдат разграбени наново кралствата. никъде не го е имало досега и няма да го има.
 • henbal (BG1)henbal (BG1) BG1 Публикации: 18
  редактирано 19.11.2014
  vasilka2 написа: »
  Ще има хотфикс и ще махнат зехтина и въглищата за гасенето вижте какво е написала Cleo

  само за гасене сигурно. За стоежите пак остава зехтин въглища и съкло.
  Доста тъпо
  henbal @ bg 1
 • pti4pti4 Публикации: 63
  редактирано 19.11.2014
  тогава да въведат производство на зехтин и въглища, стъкло и в главното кралства, нали това беше идеята -да има специфика на всяко кралство, за да се отличава от другите с нещо.
 • номер2номер2 Публикации: 432
  редактирано 19.11.2014
  от заглавието е ясно
  номер2 @ bg 1
 • PowerGamerPowerGamer Публикации: 609
  редактирано 19.11.2014
  Тотално съгласен слагам розов флаг!!!
  PowerGamer @ bg 1
 • Lady Vampirella (BG1)Lady Vampirella (BG1) Публикации: 32
  редактирано 19.11.2014
  Съгласна съм за флага - сменям го с розов, само да видя как става и ще я кажа на другите в съюза
  Lady Vampirella @ bg 1
 • RaiRai Публикации: 6
  редактирано 19.11.2014
  Брей, това розовото добре стои. А и като гледам как е тръгнало, ще го задържа за сега...
  Rai @ bg 1
 • Gino1 (BG1)Gino1 (BG1) Публикации: 42
  редактирано 19.11.2014
  аз и съюзът към който приналежа, също се включваме в протеста "Розово знаме"
  Gino1 @ bg 1
 • UserKalo_747 (BG1)UserKalo_747 (BG1) Публикации: 103
  редактирано 19.11.2014
  Сменихме си знамената, които сме онлайн и не знам дали ме гони параноята, но станахме притегателен център за разбойнически нападения. Не че ми пука, може пък разбойниците и да си падат по розово
  image.php?type=sigpic&userid=117196&dateline=1410590835Бъди какъвто си,а това което мислят другите за теб е тяхна работа.
 • Мила ВазоваМила Вазова Публикации: 45
  редактирано 19.11.2014
  1. Изказахме мнение относно ъпдейта, което не беше уважено.
  2. Смяна на флага за да сме солидарни един с друг, в знак на протест, че не ни се уважава мнението.
  3. Спиране със закупуването на рубини, та ако ще и 500% прайм да има.
  4. Спиране с атаки по други замъци / аз го направих вече, макар че навсякъде съм на червено/
  Ако след всичко това все още не са махнали нововъведенията, могат да считат това за предизвестие и в неделя направо да ме търкат.
  Мила Вазова @ bg 1
 • chorkoBGchorkoBG Публикации: 1,267
  редактирано 19.11.2014
  Ще махат ъпдейта ! :)
  image.php?type=sigpic&userid=100915&dateline=1391247150
 • боляркатаболярката Публикации: 7
  редактирано 19.11.2014
  Да ви кажа малко ми беше да се откажа, е сега модераторите взеха това решение вместо мен. Писна ми от меркантилни хора, които са готови на всичко, за да откраднат някоя друга стотинка. Еми оставате без мен. Щом не можете да си пазите интересите, проблема си е Ваш. А и да ни замазвате очите с разни глупости няма смисъл. След тъпотиите, които сътворихте в рамките на 2-3 месеца не очаквайте разбиране от играчите. По-скоро обратното поредната ви мозъчна пръдня само и единствено ескалира цялото напрежение, което се беше насъбрало. Далече сте от психологията милички, както и от продажбите. Маркетинга ви не струва.
  болярката @ bg 1
 • Caliph Hasan IVCaliph Hasan IV Публикации: 2,716
  редактирано 19.11.2014
  Махайте и строежа със зехтин и стъкло
 • БЪЛГАРСКИ (BG1)БЪЛГАРСКИ (BG1) Публикации: 15
  редактирано 19.11.2014
  Оправете си щуротиите,защото както се вижда -73%от играчите ще оставят играта,заради тези глупости!И един съвет -преди на мислите как и покакъв начин да ни ОБИРАТЕ се замислете,че това не е правилният вариант.Има много неща да доизкусурявате по-играта а после да мислите за другите глупости.Върнете прайма на200% и тогава,ще спечелите...ПОЖАР С МАСЛО НЕ СЕ ГАСИ! Дано ме разберете господа мислители???!
  БЪЛГАРСКИ @ bg 1
Sign In to comment.