Начало Bulgarian Goodgame Empire - Новини Място за обсъждане на официалните съобщения

Ъпдейт: Станете легенда - 18.11.2014

1432

Коментари

 • Silveto89 (BG1)Silveto89 (BG1) Публикации: 97
  редактирано 18.11.2014
  Аз също не мисля да продължавам още с тази игра ,това мина границата на разумното просто!От много време го обмислям благодарение на съюзите и играчите тук ,то не са под съюзи,акамедии,приятелски и роднински връзки и тем подобни глупости а сега върха на всичко е ще чакам за да се гася или да строя хаха една стотинка няма да дам за тази игра повече :) Живи и здрави и кой от къде е все ще намеря с какво друго да убивам времето си :) А на вас алчни сте до безобразие и за това съсипахте една хубава игра :(
   Silveto89 (BG1)
 • fabulousking (BG1)fabulousking (BG1) Публикации: 1
  редактирано 18.11.2014
  това с ресурсите особено е голяма тъпотия! не стига че едвам се произвеждат ами и трябва да се прщат от където губиш 70% от тях това е невероятна тъпотия напълно съм съгласен с мнението ти
  fabulousking @ bg 1
 • plamen003 (BG1)plamen003 (BG1) Публикации: 3
  редактирано 18.11.2014
  Как ви звучи да стоиш сгради със зехтин или да ги гасиш с въглища!? Целият ъпдейт е ужасен! Трябва да преосмислите всичко добре и да се откажете от глупостта с ресурсите!
  Няколко съвета все пак, ако мислите да оставите ъпдейта:
  1. Да не се губят ресурси при изпращането от едно кралство на друго.
  2. Сградите за стъкло, въглища, и зехтин да произвеждат по-голямо количество ресурс.
  3. Да не се изискват стъкло, въглища или зехтин за гасенето на сгради.

  Сега става така, че за да ти е интересна играта трябва да си плащаш. След този ъпдейт вече се чудя да продължавам ли да играя. Осъзнайте грешката си навреме и не си губете играчите!
  plamen003 @ bg 1
 • Caliph Hasan IVCaliph Hasan IV Публикации: 2,716
  редактирано 18.11.2014
  Настоявам ъпдейтът да бъде изтрит, иначе аз ще се изтрия
  Не можехте ли да оставите старите сгради, декорации, както и поправянето на сгради така, както си бяха, или трябваше да си ги... наврете отзад?
  Можехте, но защо да го правите, нали ни се наслаждавате на нас от високото, как се гърчим и трябва да плащаме, за да играем
  В правилата ЯСНО пише, че играта е безплатна! Искам да редактирате правилата си и да не заблуждавате играчите и да прикривате вашите мошеничество и лакомия (искам това, понеже на другото няма да се съгласите - да спрете с тъпите ъпдейти, които само вредят на играчите)
  Ъпдейтите ви или са за пари, или за гавра с аудиторията, не заслужавате никаква печалба.
  Заслужавате фалит, дано си се срине фирмата.
  Играта е стратегическа, което ознавача, че трябва да бъде базирана на Средновековието
  Дано това стигне някъде, по-горе в йерархията на тази мародерска компания
  ЧАО ОТ МЕН, ЧЕ СТРОЯ ПАРКОВЕ... СЪС ЗЕХТИН И СТЪКЛО
 • Queen_TaraQueen_Tara Публикации: 14
  редактирано 18.11.2014
  Нека и аз да се присъединя къъъм групата на недоволните! Частта от ъпдейта, засягаща необходимостта от "нетипичните" за съответното кралство ресурси при гасене и построяване на старите сгради е абсурдна, особено при тази такса за тяхното прехвърляне и скорост на производство. Моля ви, помислете, при една сериозна война, замъците горят на 100%, а вие изискване някакви безумни количества въглища, зехтин и стъкло за гасене. Като цяло, ъпдейта не е лош, но отново е недообмислен. Той трябва да засяга само нивата над 70 и да не се еотнася за гасене или построяване на старите сгради. Това е мое мнение, но като гледам се споделя от доста хора. Замислете се, уважаеми девелопери и админи, отблъсквате играчи и си правите лоша реклама.
  Queen_Tara @ bg 1
 • Ddragon (BG1)Ddragon (BG1) BG1 Публикации: 89
  редактирано 18.11.2014
  +1 за
  Caliph Hasan IV

  Напълно подкрепям!
  Когато биете много по-малки, не забравяйте, че те помнят и растат, после да няма "от къде ми дойде" ; )
 • chorkoBGchorkoBG Публикации: 1,267
  редактирано 18.11.2014
  Това е ебавка с нас !!! За да се загъся ми трябва зехтин а как да го взема като не съм отключил пясъка а бе умници !?! ТОВА Е ПРОСТОТИЯ ОТ ВСЯКЪДЕ ТО СЕГА АКО НЕ ПЛАЩАШ НЯМА КАК ДА ИГРАЕШ !!!!!!
  image.php?type=sigpic&userid=100915&dateline=1391247150
 • NikcNikc Публикации: 28
  редактирано 18.11.2014
  ГГС вие вслушвате ли се в думите на играчите????? Да чухте някой да харесва ъпдейта????? Поредната сътвотрена от Вас простотия, да гасиш сгради с въглища, вие акъл имате ли ????? Да не говорим че изпращаш 11000 получаваш 3400, останолото такси. За колко време според Вас ще се развие един нов играч, който сега започва да играе, може би 5/6 години, смешно е никой няма да се пенсионира с играта Ви:)) Отнемате равния старт за играчите, някак си не е справедливо. Няма лошо да се правят ъпдейти, все пак играта трябва да предлага по нещо ново за да е атрактивна, но ги правете с разум и мисъл, а не водени от желанието за продажба на рубини!!!!!! ОПравете кашата която забъркахте за пореден път. Нека ремонтирането на сградите да става с дърво и камък както беше досега, старите сгради не ги пипайте те също трябва да се надграждат с дърво и камък, Вие чували ли сте някой да строи с въглища и зехтин, замислете се, аз лично не съм:)))) Ако пък толкова държите да строите с зехтин оставете тази опция само за новите Ви сгради от последния ъпдейт. Замислете се и оправете нещата. Държа да кажа, че аз съм 70 ниво играя от доста време, писал съм в форума и за други Ваши глупави ъпдейти, но този мога да определя, като черешката на тортата:) ГГС УНИКАЛНИ СТЕ, за толкова време не спирате да ме изненадвате с глупости коя от коя по голяма.
  Nikc @ bg 1
 • popivo (BG1)popivo (BG1) BG1 Публикации: 73
  редактирано 18.11.2014
  Само да отбележа за аудиторията , ако се испуснеш нещо във форума моментално се появява я админ , я модератор, а сега се покриха...
  popivo @ bg 1
 • Безценна (BG1)Безценна (BG1) Публикации: 63
  редактирано 18.11.2014
  Новия ъпдейт на кратко е безумие , което ще накара много играчи да се изтрият , защото няма как да строиш сгради или да се гасиш с дърво и камък . Всичко това е за пари , но помислете и за нас играещите - Кой ще ти прехвърля по 1000 пъти зехтин и въглища . Както хасанчо се изрази играта е стратегическа не фермерска .Трябва да се преразгледа добре новия ъпдейт и да се махне , но това няма да стане както графиката на картата :)
 • NooBagaNooBaga Публикации: 4
  редактирано 18.11.2014
  Уникална идиотщина! Как може да въведете допълнителни ресурси за строене на сградите и за гасенето им?
  За какво ми е тоя зехтин да гася сгради? Да подържа огъня ли? А играчите дето дори не са стъпали в пясъка или огъня, как да строят или да се гасят? Моля, вземете малко помислете с тия ъпдейти, че ще си изгубите и малкото играчи които още не са се отказали.
  NooBaga @ bg 1
 • Ники СтрашнияНики Страшния Публикации: 10
  редактирано 18.11.2014
  МАХНЕТЕ ГО ТВА ДА СЕ СТРОЯТ СГРАДИТЕ С ВЪГЛИЩА И ЗЕХТИН И ТАМ ДРУГИТЕ!!!!!! ТОВА НА НИЩО НЕ ПРИЛИЧА!!! АКО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ПРАВИТЕ ТАКИВА УСЛУЖНЕНИЯ, ГАРАНЦИЯ ВИ ДАВАМ ЧЕ ПОЛОВИНАТА НАРОД ЩЕ СЕ ОТКАЖЕ!!!!!
  Ники Страшния @ bg 1
 • NikcNikc Публикации: 28
  редактирано 18.11.2014
  Когато започнах да играя играта доставяше удоволствие и разстоварване, радвам се че хванах малко от това време, след това нещо се пропука и вместо удоволствие това което сега получаваш е Нерви от Глупави ъпдейти, и безкрайно желание за промени в играта, които са свързани с закупуване на рубини, рубини исамо рубини!!!
  Nikc @ bg 1
 • veselin_9veselin_9 Публикации: 54
  редактирано 18.11.2014
  ЗАТВАРЯМ КОМПА И ЛЯГАМ ДА СПЯ. ДАНО КАТО СТАНА КЪМ 17 ЧАСА ЪПДЕЙТА ДА Е ПРЕМАХНАТ. ТАМАН ГЛЕДАМ И ПОДАРЪК СА ПУСНАЛИ ДА НИ ЗАЛЪЖАТ, НО НЕ СМЕ РИБКИ, КОИТО ДА СЕ ХВАНЕМ НА ВЪДИЧКАТА ВИ. :d
  Интернетът убива, когато се използва неправилно. :)
 • Безценна (BG1)Безценна (BG1) Публикации: 63
  редактирано 18.11.2014
  Най-добрия избор да си легнеш да спиш
 • chorkoBGchorkoBG Публикации: 1,267
  редактирано 18.11.2014
  Виште ги тея кво се мазнят пускат ни подаръци хаха Махайте го тоя ъпдейт !
  image.php?type=sigpic&userid=100915&dateline=1391247150
 • Безценна (BG1)Безценна (BG1) Публикации: 63
  редактирано 18.11.2014
  подаръка няма да ни изгаси и развива:)
 • FlameFlame Публикации: 5
  редактирано 18.11.2014
  Ще се откажат и още как! Хората колкото и да са зарибени, все пак не са тъпи!
  Сигурна съм, че 80% вече са измислили какво друго да правят в свободното си време :)
  ХАК да ви е! Ще си останете да си цъкате само вие, дето сте го измислили това. Пък, ко искате си пращайте и СМС-и, само и само да има движение!
  Flame @ bg 1
 • Ники СтрашнияНики Страшния Публикации: 10
  редактирано 18.11.2014
  Мислете му ако подаръка не е махане на тъпия ъпдейт!!!!! Изчезвам от играта
  Ники Страшния @ bg 1
 • Безценна (BG1)Безценна (BG1) Публикации: 63
  редактирано 18.11.2014
  Права си :)
  ще си се бият взаимно
Sign In to comment.