На мен повече ми харесват котките но кучетата изравняват с това че са добри приятели на човека
Кучето е лесно за пречупване. Любовта му зависи от кучешката храна и колечеството салам, което му даваш на ден. Докато котката те кара де се бориш за нейната любов и тя не зависи от материалното.
Когато се разбираш с котка, означава, че си дипломат, защото ако и се караш, тя ще ти издере диваните просто........А иначе предпочитам котки и имам такава.
Аз обичам и двете
много полезни животни за човека
кучето пази а котката лови мишки
а дори и да не ги лови самата и миризма ще ги прогони
освен това много хора обичат да ги галят и да си играят с тях
Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .
ами и двете но повече кучета защото котките са много мили много ти се галят и са приятни на допир но кучетата също а и ще ти пазят къщата (ако е немска овчарка да ама пинчер:Д)и можеш да си играеш с тях
Коментари
..............
Ама котките са по-яки
Кучето е лесно за пречупване. Любовта му зависи от кучешката храна и колечеството салам, което му даваш на ден. Докато котката те кара де се бориш за нейната любов и тя не зависи от материалното.
Когато се разбираш с котка, означава, че си дипломат, защото ако и се караш, тя ще ти издере диваните просто........А иначе предпочитам котки и имам такава.
Това е истината
много полезни животни за човека
кучето пази а котката лови мишки
а дори и да не ги лови самата и миризма ще ги прогони
освен това много хора обичат да ги галят и да си играят с тях
Аз съм Слънцето и Луната.
Аз съм Хаоса и Реда.
Аз съм gfotev23!!!!!!
Поздрави,
Ивайло
а и мен ме е страх от котки
кучета да о да