power star

Здравейте.Нямах намерение да пиша по форума,но ме предизвикаха с некоректно отношение(според мен).Аз съм от don7-25.На зимата до мен има един играч от така наречените Звезди,който вижда,че няма как да му отговоря на атаките и въпреки това ме пали през една седмица или седмица и половина.Писах му ,но никакъв отговор.Да уточня,че сме във вийна с тях,но според мен той трябва да си търси противник с положението на,което се намира той.Т.е. замъка д му е с рубинени сгради иначе няма как да му се противодейства.Моето мнение е,че поради такива играчи доста хора се отказват от играта.Не коментирам никой друг от неговия съюз,но момчета и момичета помислете малко.Какво ще правите като останете сами?Играча се казва tyt в играта.приятна игра на всички и дано не останат 50 или 100 души ,които ще продължат да я играят.Няма да гледам коментарите на написаното от мен,който има да каже нещо на мен да ми пише на лични.Приятна игра на всички.Благодаря ви за вниманието.:)
Post edited by djonkn (BG1) on
djonkn @ bg 1
0
Коментари
Така, тази тема е безмислена, защото ти се опитваш да водиш спор, а спорът е безмислено нещо, ти се опитваш да промениш убежденията на някого, а това няма как да стане.Никога няма да настроиш привържениците на Звездите срещу и Звездите или пък някой, който ги мрази, да го накараш да ги обича.За това такива теми са напълно безмислени.
Защитата преди всичко че инак като атакуваш и нямаш защита...
http://prntscr.com/3sm96h
Дори и да отпаднат испания са ми любимци и махнете бъговете
Трябва да има малко човечност макар и да е тя в 1 игра
„О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“
Уникална е поради причината,че се пише по-1 коментар на 2 или 3 месеца!
Хора не виждате ли датите на писмата! :cool:
Flind - типичен пример .... поредното мулти акаунтче ....