БЕЗЦЕННИ СЪВЕТИ ЗА ИГРАТА ОТ Г-Н ХРИСТО ГЕНОВ И ПРИЯТЕЛИ

Откликвайки на желанието на г-н Генов да ни даде съвети за играта и да отговори на всички наши въпроси свързани с нея създавам тази тема.
Приканвам всички играчи да задават интересуващите ги въпроси и искрено се надявам г-н Генов да даде ценни напътствия!
Разчитам на него да привлече и други водещи играчи ,които да ни помогнат да достигнем техните висоти в развитието си!
Например,чисто хипотетично,как се пази пост на замък 52 ниво/горящ/ от 3 атаки от замък 70 ниво - за мен би било интересно да науча?
Или друг въпрос ми хрумва - защо се атакува горящ замък /например с 5 атаки/ след като той вече няма защита - какви бонуси носи това на атакуващият играч и как това се отразява на атакувания?Дали има полза и за двата съюза и какво въобще става в този случай?
Приканвам всички играчи да задават интересуващите ги въпроси и искрено се надявам г-н Генов да даде ценни напътствия!
Разчитам на него да привлече и други водещи играчи ,които да ни помогнат да достигнем техните висоти в развитието си!
Например,чисто хипотетично,как се пази пост на замък 52 ниво/горящ/ от 3 атаки от замък 70 ниво - за мен би било интересно да науча?
Или друг въпрос ми хрумва - защо се атакува горящ замък /например с 5 атаки/ след като той вече няма защита - какви бонуси носи това на атакуващият играч и как това се отразява на атакувания?Дали има полза и за двата съюза и какво въобще става в този случай?
Post edited by Rumen l on
Rumen l @ bg 1
0
Коментари
всички бонуси за ранно засичане (изследвания, кастелан, кула) сумират ли се или само някои?
Отговор на предишен ваш лидер беше "Не ми мрънкай" и сега ми стана интересно дали е друг начина, или пак си е същия?
При една война всички методи са позволени така че стига с тези ваши измишлиотини
п.п При война нападам аванпостове нападам горящи замъци ако се наложи и селата ви ще крада за да ви отслабя силите и то с една единствена цел да победя а не щото ми е кеф
да има полза в 90% засичане защото ще видиш атаката по рано и ще имаш време за реакция и съюза ще може да ти прати подкрепа
за Дани сумират се пример ранно предупреждение 100% кула + 30 изследване + 80% кастелан= 210% ранно предупреждение
което ще рече ,че ще имате над два пъти по голям периметър на засичане
дано съм ви бил полезен ако някъде съм бил неточен или непълен сте свободни да пишете
А колко е периметъра на един играч ?
Got ammo ?
Go ahead, punk, make my day
така е
да, благодаря, не бях сигурен щото един приятел от ароу ми каза че бонуса се сума само от кастелан и кула
Ааа, без такива...както аз мога да държа 9 000 деф (ако изключим метрополиси махни хиляда ако искаш) и да имам 8 направени добри кастелани, без да съм купувал рубини, така и другите могат
Давам пример с член на вашия съюз wqw неговите постове са на 200 и нещо разстояние
шанса предпочита подготвения