[SIGPIC][/SIGPIC]
Скъпи съфорумници!
нашите блестящи модератори влагат големи усилия за да правят този форум все по хубав!
нека НИЕ Да им СЕ отплатим подобаващо С почети И благодарности КАТО изкажем мнението Си За тях в тази Тема И Да покажем колко Много ги обичаме!
проблема е че не разбираш за какво става дума, а се правиш на разбирач. пътуващите рицари не са трудност за малките и големите нива. при малките нива има един бокал с по-малко парчета от колкото птицата при големите. на всеки 5-6 замъка се пада парче от реликвата поне при мен. а за нашествениците не искам да коментирам. с една малка битка взех втората награда (40-50 ниво) от 200 пътуващи.
Стига с този глупав MummRa!!!Не се знае какво е то-съществително или прилагателно или глагол!!!
Първо мен набедихте че съм този/това съществително/прилагателно/глагол на друг език!-а сега погнахте и този ша та пребия!Още малко и някой от вас ще каже че всички във форума са акаунти на тази незнайна дума!Има по-важни спорове които да се решават тук!а не през страница-две да прекъсвате другите с тази неразбираема за човешкия ум-дума!!!
Сега бих искал да продължа спора си за събията които съм играл!
Не съм играл много от тях-но все пак съм нашествениците и пътуващите рицари-онова с реликвата и войската!това че не съм играл повечето от тях не значи съм както се изрази един играч-"пълна 0"!Тези две събития все са нещо!а не са 0!сега вие не уважавате мен-както е правел този мумра с горкия Vim78!
Мислиш се за нещо велико а не си играел НИКОЕ СЪБИТИЕ!Чакам те да си вдигнеш нивата за до ти запаля ама то бива бива ама ти си като охлюв бе!Виж си нивото по-бързо вдигаи!Не мисли че знаеш всичко!Не си играл АБСОЛЮТНО НИКОЕ събитие!И стига си спамшл по темите!Нищо не знаеш ама пишеш и спамиш!Състезаваш се със колко коментара имаш и т.н. !Спри се като станеш поне 20 ниво коментираи ама нищо не знаеш!От играта знаеш...1% max!!!!!!
Стига с този глупав MummRa!!!Не се знае какво е то-съществително или прилагателно или глагол!!!
Първо мен набедихте че съм този/това съществително/прилагателно/глагол на друг език!-а сега погнахте и този ша та пребия!Още малко и някой от вас ще каже че всички във форума са акаунти на тази незнайна дума!Има по-важни спорове които да се решават тук!а не през страница-две да прекъсвате другите с тази неразбираема за човешкия ум-дума!!!
Сега бих искал да продължа спора си за събията които съм играл!
Не съм играл много от тях-но все пак съм нашествениците и пътуващите рицари-онова с реликвата и войската!това че не съм играл повечето от тях не значи съм както се изрази един играч-"пълна 0"!Тези две събития все са нещо!а не са 0!сега вие не уважавате мен-както е правел този мумра с горкия Vim78!
Аз го нападнах, не съм го заплашвал, в тези две неща има разлика
И това, че се появи нов потребител уж еднакво глупав с Мумра (понеже като се появи някой по-неадекватен го плюем) и край, това е Мумра, така ли?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Скъпи съфорумници!
нашите блестящи модератори влагат големи усилия за да правят този форум все по хубав!
нека НИЕ Да им СЕ отплатим подобаващо С почети И благодарности КАТО изкажем мнението Си За тях в тази Тема И Да покажем колко Много ги обичаме!
И това, че се появи нов потребител уж еднакво глупав с Мумра (понеже като се появи някой по-неадекватен го плюем) и край, това е Мумра, така ли?
Ти пък точно нямаш никакво право да казваш така, защото ти беше един от тези, които му се подиграваха.....
Май се оказах прав, и да, не отричам, че и аз му се подигравах, липсваше ни (на мен вече не) толерантност и вместо да информираме КМ или модератора сами ,,поехме инициативата''
Коментари
за аспирин ли отиде мойто момче а, знам ги аз твоите.
ivan2002fighter в подкрепа на българската азбука
Скъпи съфорумници!
Може и междуметие да е
Не глагол!
Ние поне не сме го атакували за разлика от теб...
Скъпи съфорумници!
Че аз да съм казвал, че това е Мумра??!!??
Обиждаш себе си(ако си ти)
Подигравахте се на Макс Пауър, че нарече Мумра глагол, а ти му викаше, че е глагола
Не знам кои е ама ми копира името!
Ами ако не си разбрал ние почнахме да се шегуваме с това...
Ако се шегуват така с теб?
Ти пък точно нямаш никакво право да казваш това, защото ти беше един от тези, които му се подиграваха.....
Май се оказах прав, и да, не отричам, че и аз му се подигравах, липсваше ни (на мен вече не) толерантност и вместо да информираме КМ или модератора сами ,,поехме инициативата''