Начало Bulgarian Goodgame Empire - Новини Официални съобщения

Правила на Играта

Lo BorisovaLo Borisova Публикации: 486
редактирано 26.08.2014 в Официални съобщения
Уважаеми играчи, сега можете да намерите всички правила на играта тук във форума. Това ще допълни нашите Условия за ползване, да отговорят по-специално за играта в конкретни специални случаи. Тези правила би трябвало да гарантират чисти и честни отношения. Изпълнението на съответните правила е в ръцете на модераторите и Общността за управление.
1. Акаунт Собственикът на акаунта е винаги притежателят на е-мейл адрес. Потребителят е отговорен за неговата парола и сигурността на своите данни. Собственикът на имейл адрес, на който се създава акаунт в играта, винаги е в правото да позволява на акаунта си да бъде редактиран или изтрит. Даден акаунт може да се изтрие по всяко време. Обменът на паролите в играта е строго забранен.
2. Множество акаунти Всеки играч има право да оперира само един акаунт. Ако двама или повече човека, играят от един и същи достъп до Интернет (например училища, университети, интернет кафенета и др.), се препоръчва, че тази информация е предоставена на съпорта: http://support.goodgamestudios.com/?lang=en , ако това не се случи, ще има забрана за мулти акаунт.
3. Използване на бъгове Печалбата на предимство спрямо другите играчи, като използва бъг в играта, е строго забранено. Използването на програма, като интерфейс между играч и играта е забранено
4. Oбиди и спам Всякакъв вид обиди и спам, са забранени. Те са строго забранено, тъй като могат да навредят на неприкосновеността на дадено лице, от морална гледна точка. Моралните граници в рамките на света на игрите, се определят и контролират от екипът на играта. Всяко съдържание може да бъде цензурирано, или играчите могат да бъдат санкционирани за нарушения. Жалбите по този въпрос няма да бъдат обработени. В тези случай екипът на Goodgame Emire има последната дума.
5. Нарушенията на правилата по-горе нарушения на правилата по-горе, в зависимост от сериозността са обработени,oт предупреждения до пълно изключване от играта. Компетентните Модератори и / или управлението на общността решават тези случай от характера и продължителността на наложените санкции.
6 Изключения Изключения от тези правила, правят резервите на Общността за управление на играта. По всяко време Правилата могат да бъдат променени или заменени със нови.
Важно: The Games Team ще бъде упълномощена да забрани играчи без причина временно / постоянно на играта. Това включва всеки акаунт, независимо дали е в нарушение на едно от горните правила или не. Всички играчите се третират еднакво. Имайте предвид също, че поведението ви на всяка платформа на играта (напр. игра, форум) може да доведе до ограничено във времето или постоянно изгонване от цялата общност и нейните комуникационни платформи. Ако смятате, че сте били блокирани без причина, моля свържете се с подходяща подкрепа http://support.goodgamestudios.com/?lang=en
С уважение,
Екипът на Emire.
Post edited by Lo Borisova on
Моля, използвайте функцията за търсене, преди да публикувате тема, на която вече има отговор! Ако имате проблем в играта можете да се свържете със Съпорта, с помощта на линка по-долу:
http://support.goodgamestudios.com/

Коментари

  • CleoCleo Публикации: 690
    редактирано 26.08.2014
    Здравейте,

    Ще използваме вече създадената тема, за да ви припомним правилата на играта. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

    Поздрави,
Sign In to comment.