Начало Bulgarian Goodgame Empire – Играта Технически проблеми и бъгове

Бъг на Беримонд

super pecasuper peca Публикации: 1,191
Ето поредния бъг на ГГС, шшшшш алоооо ГГС, как да съм на минус като нямам войска, бе.Заради тоя скапан бъг ми дезертираха 300 мечки, като трябваше да съм на плюс със храната!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Attachment not found.
Post edited by super peca on
2.jpg 97.4K
«13

Коментари

• Firemaster (BG1)Firemaster (BG1) Публикации: 1,104
    редактирано 07.08.2014
    Да си пращал стациониране или атака ?
    20a6j54.gif
  • super pecasuper peca Публикации: 1,191
    редактирано 07.08.2014
    Firemaster написа: »
    Да си пращал стациониране или атака ?

Вечерта преди да си легна всичко беше наред, като се събудих всичките ми мечки дезертирали, а без войска съм на минус 1000.Къде да пращам атака или да стационирам като нямам войска.
    редактирано 07.08.2014
    Когато изпълняваш задачи, ти дава награда войска, по 60,70 и така се трупа и може за това да ти е са загинали.
    20a6j54.gif
    редактирано 07.08.2014
    Когато изпълняваш задачи, ти дава награда войска, по 60,70 и така се трупа и може за това да ти е са загинали.

Абе ти чуваш ли какво ти говоря.Всякакви дейности в замъка приключих в 22.00 часа, когато си легнах около 23.00 си имах 300 мечки, като не съм получавал съобщение за получаване на пакети.
  • Mimiv2Mimiv2 Публикации: 131
    редактирано 07.08.2014
    Е защо точно на Беримонд значи ама не знам вече тея ггс незнам какво още ще направят за нас!
    Mimiv @ bg 1
    редактирано 07.08.2014
    Mimiv2 написа: »
    Е защо точно на Беримонд значи ама не знам вече тея ггс незнам какво още ще направят за нас!

И друг бъг има.Пускам 220 мечки, близък бой и стрелци на по равно.В битката от отчета показва, че в битката са влезли 110 мечки, с нула жертви, останалите 110 мечки ги няма, изчезват.
    редактирано 07.08.2014
    super peca написа: »
    Абе ти чуваш ли какво ти говоря.Всякакви дейности в замъка приключих в 22.00 часа, когато си легнах около 23.00 си имах 300 мечки, като не съм получавал съобщение за получаване на пакети.

Аз не чувам, а чета ;) Значи идват след всяка завършена задача ти идва пакет с армия и войска, от 300 някъде, започва да ти точки от храната, около 2 дни ще ти свърши, т.е. това е било започнало преди 2дни или още по-малко.
    20a6j54.gif
    редактирано 07.08.2014
    Аз не чувам, а чета ;) Значи идват след всяка завършена задача ти идва пакет с армия и войска, от 300 някъде, започва да ти точки от храната, около 2 дни ще ти свърши, т.е. това е било започнало преди 2дни или още по-малко.

Не започна преди 2 дни.Преди да си легна имах окоо 5000 храна с излишък на храна.Татко като се е събидил през нощта ми е хвърлил един поглед и ми каза, че съм бил на минус 3000, но нищо не е можел да направи, защото е оставало съвсем малко до дезертиране.А сега, когато нямам никакви войници съм на минус хиляда.
    редактирано 07.08.2014
    Пиши на съпорта ...
    20a6j54.gif
  • egviin (BG1)egviin (BG1) BG1 Публикации: 9
    редактирано 07.08.2014
    Същият бъг е и при мен. Около 12,30 ми изчезна цялата войска, която се връщаше с храна. Храната доставена, войската я няма, а разхода на храна като за липсващата и наличната. Сега отново - пуснах смесена, стрелците изчезнаха и половината от близките.
    И в двата случая, след като пуснах атаките излизах от играта.
    Писах на съпорт, но няма резултат.
    egviin @ bg 1
  • Kvint FabiiKvint Fabii Публикации: 22
    редактирано 08.08.2014
    Ето ви поредните Бъгове в Беримонда.
    1. Пращаш войска по село, първи си до последно, войската ти влиза в селот не го превзема изписва няма битка. Селото остава непревзето още 2 минути войските ти изчезват на обратния път за връщане.
    2.Идва ти атака 110в. правиш си защита от 280в. на 4тата минута преди да влезат в замъка ти войниците ти се изпаряват и остават само 54, а войниците на връгът стават 220.
    3. Склада ми е пълен с храна, а нямам войска в замъка, а отчита 766 консума. в същото време не ми дава да си прехвърля войски от другата карта при положение че нямам войници 0/0.
    Писах където трябва, те ми отговарят в първото писмо ами дайте доказателство как са ви изчезнали войниците .... и пишете във форума, един вид гледай си работата не ни занимавай с глупости..
    Във второто посочват че били дезертирали може би и пак намекват - абе пиши си във форума щото няма никой като тебе да си търси войниците нали българина е свикнал да го мачкат. Що да си търси правата.
    4. В ранг листата на Беримонд ясно се вижда кой ще спечели събитието. 1. Hiper - Arrow е от червените и 55.(за сега преди беше 17 ти това значи от самото начало на играта)julius Caesar е от сините . Нямам нищо против ARROW дори съм приятел с някой от играчите, но при положение, че ти знаеш, имаш постоянна информация какво става в противниковия лагер. Много ясно, че с малко усилия и рубини ще станеш 1. Ако това е с КЛАСАЦИЯТА Е БЪГ, ЗАЩО СУПОРТА ОЩЕ НЕ ГО Е ОПРАИЛ ????? и как ще възмезди останалите играчи в класирането дето не играят в ARROW
    Kvint Fabii @ bg 1
    редактирано 08.08.2014
    редактирано 08.08.2014
    egviin написа: »
    Същият бъг е и при мен. Около 12,30 ми изчезна цялата войска, която се връщаше с храна. Храната доставена, войската я няма, а разхода на храна като за липсващата и наличната. Сега отново - пуснах смесена, стрелците изчезнаха и половината от близките.
    И в двата случая, след като пуснах атаките излизах от играта.
    Писах на съпорт, но няма резултат.
    Това обаче го кажи на нашия съпорт, защото като им писах, а те ми отговориха, че такава загуба не са засекли.С една дума ми казаха, че няма да получа нищо като компенсация, да си гледам работата и да не ги занимавам.Писах на немския съпорт, да видим какво ще ми отговоеят те.
    редактирано 08.08.2014
    И аз им писах и снимки им пращах. Все едно си пиша с стената. Те вече се подиграват с нас....
    Kvint Fabii @ bg 1
  • GondurakGondurak Публикации: 19
    редактирано 08.08.2014
    Здравейте ГГС, поздрави от един играч който ще спре да Ви пълни гушките с "рубини" защото ми писна от простотиите Ви и безобразната Ви НЕПРОФЕСИОНАЛНОСТ !!!
    На " прословутият" Ви "Беримонд" явно БЪГОВЕТЕ работят в полза на "богоизбраните" ...
    За какво говоря - днес прехвърлих " дезертьори " и "хрътки" от зимата за да компенсирам загубата на войниците и неханието на "супорта" след което пуснах две атаки за освобждаване на две "окупации" - съответно "червените" си изтеглиха армиите и нямаше битки...СЛЕД КОЕТО ОБАЧЕ НИТО ЕДИН ОТ МОИТЕ : първата атака - 50/50 близък/далечен дезертзор -100 броя + 60 хрътки И втора атака : 170 човека смесена атака 50 / 50 разнородна войска, от които "мечки воин" ветерани , дезертьори и т.н. до 170 броя НЕ СЕ ВЪРНАХА !!!
    Хората пишат тук - кучетата лаят, а кервана си върви !!!
    Очаквам подобаваща реакция от така НАРЕЧЕНИЯ СУПОРТ ...или КОЛЕГИ - аз мога да съм НАЙ-ДОБРАТА АНТИРЕКЛАМА НА ТАЯ ПАРОДИЯ НАРЕЧЕНА "empire" !
    Благодаря Ви за взетото отношение в АВАНС !
    Забавлявайте се с играта GoodGame Empire, както и с форума, в който можете да задавате вашите въпроси и да изразявате вашите мнения и критики. :)
    Помощ от "екипа" - когато цъфнат налъмите!
    редактирано 08.08.2014
    Gondurak написа: »
    Здравейте ГГС, поздрави от един играч който ще спре да Ви пълни гушките с "рубини" защото ми писна от простотиите Ви и безобразната Ви НЕПРОФЕСИОНАЛНОСТ !!!
    На " прословутият" Ви "Беримонд" явно БЪГОВЕТЕ работят в полза на "богоизбраните" ...
    За какво говоря - днес прехвърлих " дезертьори " и "хрътки" от зимата за да компенсирам загубата на войниците и неханието на "супорта" след което пуснах две атаки за освобждаване на две "окупации" - съответно "червените" си изтеглиха армиите и нямаше битки...СЛЕД КОЕТО ОБАЧЕ НИТО ЕДИН ОТ МОИТЕ : първата атака - 50/50 близък/далечен дезертзор -100 броя + 60 хрътки И втора атака : 170 човека смесена атака 50 / 50 разнородна войска, от които "мечки воин" ветерани , дезертьори и т.н. до 170 броя НЕ СЕ ВЪРНАХА !!!
    Хората пишат тук - кучетата лаят, а кервана си върви !!!
    Очаквам подобаваща реакция от така НАРЕЧЕНИЯ СУПОРТ ...или КОЛЕГИ - аз мога да съм НАЙ-ДОБРАТА АНТИРЕКЛАМА НА ТАЯ ПАРОДИЯ НАРЕЧЕНА "empire" !
    Благодаря Ви за взетото отношение в АВАНС !
    Ами какво да ти кажа, сигурно не са засекли загуба и при теб.А ето имейла на немския съпорт [email protected] .Аз вече само на тях ще пиша при проблеми, на БГ съпорта няма смисъл.
  • GondurakGondurak Публикации: 19
    редактирано 08.08.2014
    super peca написа: »
    Ами какво да ти кажа, сигурно не са засекли загуба и при теб.А ето имейла на немския съпорт [email protected] .Аз вече само на тях ще пиша при проблеми, на БГ съпорта няма смисъл.
    Аз ще помисля за сега какво да направя , но никой няма да си мръдне пръста защото "агнетата" им наливат парички в "касичките" а ония (швабите) т'ва им е целта...така че наще "супортаджии" си чешат под фалостните образувания и им дреме на "шперца" ....но всяко нещо си има граници - ще изкарам и акауна на синът си и на дъщеря си от играта ако не се направи нищо и не си получа войските обрато...в крайна сметка тия не са ми нито на парите, нито на акъла, нито на годините....да си играя клоунадата - смешници със смешници !!!
    Забавлявайте се с играта GoodGame Empire, както и с форума, в който можете да задавате вашите въпроси и да изразявате вашите мнения и критики. :)
    Помощ от "екипа" - когато цъфнат налъмите!
  • paladinr1paladinr1 Публикации: 1
    редактирано 08.08.2014
    От съпорта ми отговориха и ми коригираха проблема. Сега всичко ми е наред. Пишете пак.
    paladinr1 @ bg 1
  • veseelaveseela Публикации: 2
    редактирано 08.08.2014
    Да и аз съм със същия проблем и на мен така пратих в битка 320, но на отчета пише, че са били 112, от който 109 умряха и 3 се върнаха. Сега в замъка имам 3 лъвчета, който ядът 1 300 хляб. Каде са ми другите и аз незнам, ама поне като ги няма да не ги храня
    veseela @ bg 1
  • NeganNegan Публикации: 465
    редактирано 08.08.2014
    Kvint Fabii написа: »
    И аз им писах и снимки им пращах. Все едно си пиша с стената. Те вече се подиграват с нас....
    Цезар беше от чебурашка когато влезе в беримонд
    Negan @ bg 1
    Got ammo ?
    Go ahead, punk, make my day

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл