Бъг на Беримонд

Ето поредния бъг на ГГС, шшшшш алоооо ГГС, как да съм на минус като нямам войска, бе.Заради тоя скапан бъг ми дезертираха 300 мечки, като трябваше да съм на плюс със храната!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Attachment not found.
Post edited by super peca on
0
Коментари
Вечерта преди да си легна всичко беше наред, като се събудих всичките ми мечки дезертирали, а без войска съм на минус 1000.Къде да пращам атака или да стационирам като нямам войска.
Абе ти чуваш ли какво ти говоря.Всякакви дейности в замъка приключих в 22.00 часа, когато си легнах около 23.00 си имах 300 мечки, като не съм получавал съобщение за получаване на пакети.
И друг бъг има.Пускам 220 мечки, близък бой и стрелци на по равно.В битката от отчета показва, че в битката са влезли 110 мечки, с нула жертви, останалите 110 мечки ги няма, изчезват.
Аз не чувам, а чета
Не започна преди 2 дни.Преди да си легна имах окоо 5000 храна с излишък на храна.Татко като се е събидил през нощта ми е хвърлил един поглед и ми каза, че съм бил на минус 3000, но нищо не е можел да направи, защото е оставало съвсем малко до дезертиране.А сега, когато нямам никакви войници съм на минус хиляда.
И в двата случая, след като пуснах атаките излизах от играта.
Писах на съпорт, но няма резултат.
1. Пращаш войска по село, първи си до последно, войската ти влиза в селот не го превзема изписва няма битка. Селото остава непревзето още 2 минути войските ти изчезват на обратния път за връщане.
2.Идва ти атака 110в. правиш си защита от 280в. на 4тата минута преди да влезат в замъка ти войниците ти се изпаряват и остават само 54, а войниците на връгът стават 220.
3. Склада ми е пълен с храна, а нямам войска в замъка, а отчита 766 консума. в същото време не ми дава да си прехвърля войски от другата карта при положение че нямам войници 0/0.
Писах където трябва, те ми отговарят в първото писмо ами дайте доказателство как са ви изчезнали войниците .... и пишете във форума, един вид гледай си работата не ни занимавай с глупости..
Във второто посочват че били дезертирали може би и пак намекват - абе пиши си във форума щото няма никой като тебе да си търси войниците нали българина е свикнал да го мачкат. Що да си търси правата.
4. В ранг листата на Беримонд ясно се вижда кой ще спечели събитието. 1. Hiper - Arrow е от червените и 55.(за сега преди беше 17 ти това значи от самото начало на играта)julius Caesar е от сините . Нямам нищо против ARROW дори съм приятел с някой от играчите, но при положение, че ти знаеш, имаш постоянна информация какво става в противниковия лагер. Много ясно, че с малко усилия и рубини ще станеш 1. Ако това е с КЛАСАЦИЯТА Е БЪГ, ЗАЩО СУПОРТА ОЩЕ НЕ ГО Е ОПРАИЛ ????? и как ще възмезди останалите играчи в класирането дето не играят в ARROW
На " прословутият" Ви "Беримонд" явно БЪГОВЕТЕ работят в полза на "богоизбраните" ...
За какво говоря - днес прехвърлих " дезертьори " и "хрътки" от зимата за да компенсирам загубата на войниците и неханието на "супорта" след което пуснах две атаки за освобждаване на две "окупации" - съответно "червените" си изтеглиха армиите и нямаше битки...СЛЕД КОЕТО ОБАЧЕ НИТО ЕДИН ОТ МОИТЕ : първата атака - 50/50 близък/далечен дезертзор -100 броя + 60 хрътки И втора атака : 170 човека смесена атака 50 / 50 разнородна войска, от които "мечки воин" ветерани , дезертьори и т.н. до 170 броя НЕ СЕ ВЪРНАХА !!!
Хората пишат тук - кучетата лаят, а кервана си върви !!!
Очаквам подобаваща реакция от така НАРЕЧЕНИЯ СУПОРТ ...или КОЛЕГИ - аз мога да съм НАЙ-ДОБРАТА АНТИРЕКЛАМА НА ТАЯ ПАРОДИЯ НАРЕЧЕНА "empire" !
Благодаря Ви за взетото отношение в АВАНС !
Помощ от "екипа" - когато цъфнат налъмите!
Помощ от "екипа" - когато цъфнат налъмите!
Got ammo ?
Go ahead, punk, make my day