Начало Bulgarian Goodgame Empire – Играта Предложения, похвали и критика

Съюз - Прекратяване на война (МИР) между два съюза

Firemaster (BG1)Firemaster (BG1) Публикации: 1,104
Здравейте,
Имам една идея свързана с предлагането на мир между два съюза.

Този съюз, който предлага мир на друг съюз и поисква/предлага налог да го изписва с точност в хрониката на съюза, също така когато пратиш предложение за прекратяване на войната и даваш/поискаш налог, след това да можеш да си го оттеглиш предложението, защото има възможност да объркаш и вместо да му поискаш 50% налог, да му ги предложиш ...

Дано идеята да Ви е харесала !
Поздрави,
Post edited by Firemaster (BG1) on
20a6j54.gif

Коментари

• Светлин5 (BG1)Светлин5 (BG1) Публикации: 846
    редактирано 05.08.2014
    за съм за винаги като съм поисквал или давал налог съм се притеснявал да не го обуркам
    Светлин5 @ bg 1
  • редактирано 05.08.2014
    е то така ще предложа на The GoodFelas 50% процента налог-после да си променя решението и аз да получа 50% налог от тях!!!-1 000 000 000 ресурси-някъде
    не може така!!!
    :mad:
    ПРОТИВ!!!
  • Firemaster (BG1)Firemaster (BG1) Публикации: 1,104
    редактирано 05.08.2014
    MummRa написа: »
    е то така ще предложа на The GoodFelas 50% процента налог-после да си променя решението и аз да получа 50% налог от тях!!!-1 000 000 000 ресурси-някъде
    не може така!!!
    ПРОТИВ!!!

Какво ? Ти май не прочете добре какво съм написал и спри да пишеш с тези букви !!!
    20a6j54.gif
  • nomercy2nomercy2 Публикации: 677
    редактирано 05.08.2014
    Можем да си пишем с каквито букви си искаме иначе защо ще го слагат да избираме
  • редактирано 05.08.2014
    Firemaster написа: »
    Какво ? Ти май не прочете добре какво съм написал и спри да пишеш с тези букви !!!
    ще пиша с какъвто си искам шрифт!!!
    ползвам номер 4 и никой няма да ме откаже от него!
    и то така всеки може!!!
    ако този налог който си дал-съюза на които си го дал вече го е похарчил за ъпдейт?!?!хайде да им сасипеш ъпдейта!!!или вече тези ресурси са дадени на друг съюз за да се обяви мир!!!
    не може така!!!
    да си внимавал какво правиш с налога!!!вече е сторено!!!не е редно да го променяш!!!
    редактирано 05.08.2014
    и то така всеки може!!!
    ако този налог който си дал-съюза на които си го дал вече го е похарчил за ъпдейт?!?!хайде да им сасипеш ъпдейта!!!или вече тези ресурси са дадени на друг съюз за да се обяви мир!!!
    не може така!!!
    да си внимавал какво правиш с налога!!!вече е сторено!!!не е редно да го променяш!!!

Ей много ми се отваряш, вдигни още някое ниво и ще гориш, побързай. Идеята ми е като пратиш поискан/предлаган % налог, да можеш да си върнеш предложението, защото става обърквания и колкото и да внимаваш, може да го объркаш, много ще се кефя, като си във война с някой съюз и вместо да поискаш 50% налог да предложиш и веднага ще си ЗА !

nomercy2 НЕ МИ СПАМИ В ТЕМАТА !!!
    20a6j54.gif
  • chorkoBGchorkoBG Публикации: 1,267
    редактирано 05.08.2014
    и то така всеки може!!!
    не може така!!!
    Стига си се заяждал с хората все пак той е по-голям от теб,а кой те знае как изглеждаш зад компютъра ! и наистина е малко неприятно с този червен ярък шрифт,и някой като ти гледа постояно коментарите да си развали очите.(не буквално)Иначе по темата аз съм за !
    image.php?type=sigpic&userid=100915&dateline=1391247150
  • dobo_userdobo_user Публикации: 147
    редактирано 05.08.2014
    и то така всеки може!!!
    не може така!!!

Не може да го е похарчил за ъпдейт защото ще вземе 50% от ресурсите им колкото и да има!
    Движа се все напред
  • редактирано 05.08.2014
    сега нека да те светна за какво говоря!!!
    примерно ти даваш 50% налог на някой съюз!те приемат!преди да си махнеш предложението те използват получените ресурси за да увеличат броя на възможните членове в съюза им!след това ти си оттегляш предложението и си взимаш ресурсите-но какво да видим-ресурсите които са им останали не стигат за да ти върнат взетите!ъпдейта който са си направили за увеличаване на броя на членовете изчезва!
    ти си взимаш останалите ресурси-а те остават просто ей-така!!!ами какво ще стане ако са дошли нови членове?!?!новодошлите членове ще останат без съюз защото местата в съюза в който са-не съществуват!!!и вината е на някакъв дето си е оттеглил предложението за мир-само за кеф!!!Между другото и първо ниво да съм-нямате никакво право да ми пречите да изказвам мнение,нито да ми нареждате как да пиша!!!не съм ви някакво послушно ''кученце''!!!
    не съм използвах никакви обидни епитети и не се отклуних от темата ти!!!
    изказвам мнение за нея-а не пиша за любимия ми филм и не обиждам!!!
    :mad::mad::mad:
    редактирано 05.08.2014
    примерно ти даваш 50% налог на някой съюз!те приемат!преди да си махнеш предложението те използват получените ресурси за да увеличат броя на възможните членове в съюза им!след това ти си оттегляш предложението и си взимаш ресурсите-но какво да видим-ресурсите които са им останали не стигат за да ти върнат взетите!ъпдейта който са си направили за увеличаване на броя на членовете изчезва!
    ти си взимаш останалите ресурси-а те остават просто ей-така!!!ами какво ще стане ако са дошли нови членове?!?!новодошлите членове ще останат без съюз защото местата в съюза в който са-не съществуват!!!и вината е на някакъв дето си е оттеглил предложението за мир-само за кеф!!!Между другото и първо ниво да съм-нямате никакво право да ми пречите да изказвам мнение,нито да ми нареждате как да пиша!!!не съм ви някакво послушно ''кученце''!!!

Разбрал си ме погрешно ! Когато вече другия съюз приеме мира, вече край, не можеш да си върнеш предложението, говоря ако пратиш и няма никакъв отговор и ти нещо искаш да промениш, връщаш си предложението и даваш ново, но ако вече противния съюз е приел, няма как да си го върнеш !
    20a6j54.gif
  • редактирано 05.08.2014
    аз съм за идеята е добра
  • super pecasuper peca Публикации: 1,191
    редактирано 05.08.2014
    Аз съм ЗА.
  • редактирано 05.08.2014
    Firemaster написа: »
    Разбрал си ме погрешно ! Когато вече другия съюз приеме мира, вече край, не можеш да си върнеш предложението, говоря ако пратиш и няма никакъв отговор и ти нещо искаш да промениш, връщаш си предложението и даваш ново, но ако вече противния съюз е приел, няма как да си го върнеш !
    :)Това е друго нещо!Като го като така-аз съм ЗА:)
  • Mimiv2Mimiv2 Публикации: 131
    редактирано 05.08.2014
    ЗА!!!!Харесва ми идеята!
    Mimiv @ bg 1
  • Caliph Hasan IVCaliph Hasan IV Публикации: 2,716
    редактирано 06.08.2014

Спри с ярките шрифтове!!! И не се безспокой, щом искаш да си кученце, ще го уредя
  • редактирано 06.08.2014
    Caliph Hasan IV написа: »
    Спри с ярките шрифтове!!! И не се безспокой, щом искаш да си кученце, ще го уредя
    я първо виж ти с какъв шрифт пишеш!!!този ириф не нарушава правилата на форума и не е спам!!!:mad:и трябва да се придържаме към темата!!!
  • Simoeon Simov (BG1)Simoeon Simov (BG1) BG1 Публикации: 326
    редактирано 06.08.2014
    не може така!!!
    ПРОТИВ!!!
    Не чети толкова бързо , нищо не си разбрал ! :) Относно идеята аз съм ЗА така , ще е много по-добре :)
    Simoeon Simov @ bg 1
  • редактирано 06.08.2014
    simoeon simov написа: »
    Не чети толкова бързо , нищо не си разбрал ! :) Относно идеята аз съм ЗА така , ще е много по-добре :)
    вече разбрах какво се опитваха да кажат
    и написах по- горе че съм ЗА
    :d

Оставяне на коментар

ПолучерКурсивЗачеркнатоOrdered listНеподреден списък
Емотикон
Изображение
Изравнете отлявоПодреждане в центъраПодравняване вдясноПревключете HTML изгледПревключване на цяла страницаПревключване на светлини
Пускане на изображение/файл