Съюз - Прекратяване на война (МИР) между два съюза

Здравейте,
Имам една идея свързана с предлагането на мир между два съюза.
Този съюз, който предлага мир на друг съюз и поисква/предлага налог да го изписва с точност в хрониката на съюза, също така когато пратиш предложение за прекратяване на войната и даваш/поискаш налог, след това да можеш да си го оттеглиш предложението, защото има възможност да объркаш и вместо да му поискаш 50% налог, да му ги предложиш ...
Дано идеята да Ви е харесала !
Поздрави,
Имам една идея свързана с предлагането на мир между два съюза.
Този съюз, който предлага мир на друг съюз и поисква/предлага налог да го изписва с точност в хрониката на съюза, също така когато пратиш предложение за прекратяване на войната и даваш/поискаш налог, след това да можеш да си го оттеглиш предложението, защото има възможност да объркаш и вместо да му поискаш 50% налог, да му ги предложиш ...
Дано идеята да Ви е харесала !
Поздрави,
Post edited by Firemaster (BG1) on

0
Коментари
не може така!!!:mad:
ПРОТИВ!!!
Какво ? Ти май не прочете добре какво съм написал и спри да пишеш с тези букви !!!
ползвам номер 4 и никой няма да ме откаже от него!
и то така всеки може!!!
ако този налог който си дал-съюза на които си го дал вече го е похарчил за ъпдейт?!?!хайде да им сасипеш ъпдейта!!!или вече тези ресурси са дадени на друг съюз за да се обяви мир!!!
не може така!!!
да си внимавал какво правиш с налога!!!вече е сторено!!!не е редно да го променяш!!!:mad:
Ей много ми се отваряш, вдигни още някое ниво и ще гориш, побързай. Идеята ми е като пратиш поискан/предлаган % налог, да можеш да си върнеш предложението, защото става обърквания и колкото и да внимаваш, може да го объркаш, много ще се кефя, като си във война с някой съюз и вместо да поискаш 50% налог да предложиш и веднага ще си ЗА !
nomercy2 НЕ МИ СПАМИ В ТЕМАТА !!!
Не може да го е похарчил за ъпдейт защото ще вземе 50% от ресурсите им колкото и да има!
примерно ти даваш 50% налог на някой съюз!те приемат!преди да си махнеш предложението те използват получените ресурси за да увеличат броя на възможните членове в съюза им!след това ти си оттегляш предложението и си взимаш ресурсите-но какво да видим-ресурсите които са им останали не стигат за да ти върнат взетите!ъпдейта който са си направили за увеличаване на броя на членовете изчезва!ти си взимаш останалите ресурси-а те остават просто ей-така!!!ами какво ще стане ако са дошли нови членове?!?!новодошлите членове ще останат без съюз защото местата в съюза в който са-не съществуват!!!и вината е на някакъв дето си е оттеглил предложението за мир-само за кеф!!!Между другото и първо ниво да съм-нямате никакво право да ми пречите да изказвам мнение,нито да ми нареждате как да пиша!!!не съм ви някакво послушно ''кученце''!!!
не съм използвах никакви обидни епитети и не се отклуних от темата ти!!!
изказвам мнение за нея-а не пиша за любимия ми филм и не обиждам!!!:mad::mad::mad:
Разбрал си ме погрешно ! Когато вече другия съюз приеме мира, вече край, не можеш да си върнеш предложението, говоря ако пратиш и няма никакъв отговор и ти нещо искаш да промениш, връщаш си предложението и даваш ново, но ако вече противния съюз е приел, няма как да си го върнеш !
Спри с ярките шрифтове!!! И не се безспокой, щом искаш да си кученце, ще го уредя
и написах по- горе че съм ЗА:d