Ще помоля да се описват по-точно такива технически проблеми.
Така не мога да отговоря на въпроса ти, това трябва да пишеш на съпорт, ако сигурна, че интернета ти не е слаб или друго.
Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .
Ще помоля да се описват по-точно такива технически проблеми.
Така не мога да отговоря на въпроса ти, това трябва да пишеш на съпорт, ако сигурна, че интернета ти не е слаб или друго.
От кога ти си част от КМ или съппорта, че се слагаш във всяка една тема?
От кога ти си част от КМ или съппорта, че се слагаш във всяка една тема?
Имам право на това, но спокойно-няма да ме виждаш тук вече!
Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .
А аз случайно да съм ти забранила да пишеш тук? Просто е леко дразнещо да пишеш във всяка една тема и да се опитваш да си като КМ. Мое мнение и доколкото разбрах няма да се махаш, така че..
А аз къде по-точно му забраних да пише, че нещо нито виждам, нито помня?
А аз случайно да съм ти забранила да пишеш тук? Просто е леко дразнещо да пишеш във всяка една тема и да се опитваш да си като КМ. Мое мнение и доколкото разбрах няма да се махаш, така че..
Какво е дразнещо? Когато някой пита да му отговаряш ли? Не смятам, че тук можем да ти помогнем, затоа пиши на съпрота, като детайлно им опишеш какво се е случило.
Коментари
Поздрави,
Ивайло
Поздрави,
Ивайло
А аз къде по-точно му забраних да пише, че нещо нито виждам, нито помня?
Какво е дразнещо? Когато някой пита да му отговаряш ли?
Не смятам, че тук можем да ти помогнем, затоа пиши на съпрота, като детайлно им опишеш какво се е случило.
Поздрави,
Ивайло
Брао кака, яко му го сложи ... :d
Колкото до Мимив, сигурно си станала на руини и ти се е изтрил замъка и почваш наново...