мале вие яко сте хлътнали по пантерчето
оставете малко момичето да подиша на спокойствие
иначе може да си направите една темичка не да се спами след всеки коментар на panther_999
рано или късно нещата си идват на мястото;всички го видяхме
със оговорки се печечелят турнирчета и титлички
но повреме на реалните военни действия нещата не стоят така
Вдъхновяваща история евала на всички, които са взели участие в тази война и на човекът който е описал историята. Незнам как са издържали да играят и нощ и ден, аз лично не бих могъл.
Много добре написано и обяснено от Росен.Без да взима страна,напълно обективно разказа историята на войната.Браво Росене.
Едно уточнение-съюз Плиска не е действала пряко във войната,единственото и участие беше да напада бившия съюз на ОСА-та,който пускаха атаки по Поуърс само за сваляне на инструмент,като така ги бавеха и се опитваха да ги отслабят като защита.
много въпроси защо е почнала войната.за мен всичко е много просто - играта е военна и рано или късно силнити стъпват на моста един срещу друг.едните минават другите падат.прекалено са силни за да има оцелял.ще има и други големи войни-накрая ще остане само един - и той ще е от рода Маклауд
Браво, наистина това е впечатляващо и добих представа за случващото се в мое отсъствие!:)
Ако сте начинаещ и търсите отговор на много въпроси, можете да посетите сайта ми, където ще откриете много съвети за бърз и добър старт на играта goodgame empire-лесно е, само кликнете ТУК .
Защо ли виждам че spartakus пак се въстоновявят и се СЪСТЕЗАВАТ с другите по-силни съюзи в класацията за чест , вече са над 20човека в съюза , та се питам какво ли е при тях сега , много добра , статия , за жалост един съюз се е разпаднал , та виждам едно съюзче образувано от играчи на спартакус , на един от тях се видя стар играч на Фелас(имам предвид с такива никове). Интересно ми е , ако някой по-опитен може да ми отговори , Какво става тези СПАРТАКУС и дали може би ще се възвърнат
Коментари
Да spartakus беше велик съюз и ще се помни каквото ида се говори те бяха 1 от наи силните
оставете малко момичето да подиша на спокойствие
иначе може да си направите една темичка не да се спами след всеки коментар на panther_999
със оговорки се печечелят турнирчета и титлички
но повреме на реалните военни действия нещата не стоят така
Дж. Дж. Рамбо
Едно уточнение-съюз Плиска не е действала пряко във войната,единственото и участие беше да напада бившия съюз на ОСА-та,който пускаха атаки по Поуърс само за сваляне на инструмент,като така ги бавеха и се опитваха да ги отслабят като защита.
-lait-
Raibak
favorite
Maik7
ico7
huhina
jnv11
aragon mavara
stoian naumov
бабаитката
милейди
Играчи влезнали по време на войната в спартакус