Темата за хасанчо ,може да е основателна че е наранил по някакъв начин чувствата на шпер , но тук не е мястото да се изобличава какви сте и какви са вашите игрови умения на двама ви .Това че е посетил половината съюзи за него не е проблем спечелил си е приятели или врагове ,дали повече врагове ще има или повече приятели той избира как да играе и с какви средства .
Разберете се в играта,а не да описвате форума с тема която е безполезна . Който е искал да си реши проблемите с хасана си ги е решил с добро или с зло .
Темата за хасанчо ,може да е основателна че е наранил по някакъв начин чувствата на шпер , но тук не е мястото да се изобличава какви сте и какви са вашите игровите умения на двама ви .Това че е посетил половината съюзи за него не е проблем спечелил си е приятели или врагове ,дали повече врагове ще има или повече приятели той избира как да играе и с какви средства .
Разберете се в играта,а не да описвате форума с тема която е безполезна . Който е искал да си реши проблемите с хасана си ги е решил с добро или с зло .
да говорим за този безочник и измамник
писал на лидера ни ,че иска при нас писал лажи в чата и циркулярни напсувал някой от шефовете ми изгонен и засрамен се варна в emperors при неговите слуги и обяви война
хасане чуи ме това беше неизбежно
касмен от мен ега се окажеш от играта
а вие администратори само акозатворите темата преди 10 отговора в тея
ще спра да играя тапата ви игра с постоянни бъгове и смотани ъбдейти както и комплексари-играчи
Хаха.а ЗАЩО не на пишеш тема boqn_futbolista и да на пишеш в нея .ЛЪЖЕ И КРАДЕ АКАУНТИТЕ НА ХОРАТА.?ЗАЩО НЕ НА ПИШЕШ ТАКАВА ТЕМА А?
Коментари
Всеки сам създава приятелите и враговете си
браво на теб сега и твоя подател на темата да го разбере и сте вече в добри отношения
Като върне kazak тогава ще сме готови
Ти не си наред
Този замък беше на наш съюзник, който се отказа
и дай ги или не даваме нищо
Ограбих само твоя съюз, и повярвай, МАЛКО ТИ Е
Малко ти е
http://prntscr.com/446g78 На това му се вика добре свършена работа
Хаха.а ЗАЩО не на пишеш тема boqn_futbolista и да на пишеш в нея .ЛЪЖЕ И КРАДЕ АКАУНТИТЕ НА ХОРАТА.?ЗАЩО НЕ НА ПИШЕШ ТАКАВА ТЕМА А?
Аз съм правил такава тема,
сега си прегледах темите, няма я, сигурно е изтрита
Vin няма нищо общо със случая, не забърквай и него
Няма ли да спреш ?
а за предложението ти е помисля