За измамите в играта

В последните месеци доста играчи изгоряха с хакерски атаки, при които:
- централния замък се измества на голямо разстояние, около струпвни замъци на играчи, с чиито съюз сте във война;
- освобождават ви се постовете;
- разсъбличат се кастеланите и командирите, а оборудването им и това на склад се продава;
- рубините и монетите се даряват в съюза.
Аз загубих около 9500 рубина, над 1500000 монети, всички командири и кастелани и почти целия склад с оборудване. Не включвам монетите от продаденото оборудване на кастелани и комндири - почти 1 000 000 и рубините за преместване и изграждане на нови постове.
След като писах за проблема, вече 1 седмица нямам никакъв отговор.
Мълчат като риби и има защо. Мисля, че и те са в "играта".
Затова съвет към тези, които сега са започнали - ПРЕКРАТЕТЕ ИГРАТА, защото след време ще ви измамят.
Съвет към начинаещите - НЕ КУПУВАЙТЕ РУБИНИ. След време ще ви ги вземат.
Приятна игра на наивниците.
- централния замък се измества на голямо разстояние, около струпвни замъци на играчи, с чиито съюз сте във война;
- освобождават ви се постовете;
- разсъбличат се кастеланите и командирите, а оборудването им и това на склад се продава;
- рубините и монетите се даряват в съюза.
Аз загубих около 9500 рубина, над 1500000 монети, всички командири и кастелани и почти целия склад с оборудване. Не включвам монетите от продаденото оборудване на кастелани и комндири - почти 1 000 000 и рубините за преместване и изграждане на нови постове.
След като писах за проблема, вече 1 седмица нямам никакъв отговор.
Мълчат като риби и има защо. Мисля, че и те са в "играта".
Затова съвет към тези, които сега са започнали - ПРЕКРАТЕТЕ ИГРАТА, защото след време ще ви измамят.
Съвет към начинаещите - НЕ КУПУВАЙТЕ РУБИНИ. След време ще ви ги вземат.
Приятна игра на наивниците.
Post edited by upiterr on
upiterr @ bg 1
0
Коментари
Когато създавате тема, поставете подходящо заглавие, съдържащо ключови за съдържанието на темата думи.
Ако имате нужда да се свържете със съпорт, можете да го направите оттук: http://support.goodgamestudios.com/
и вие трябва защо то е хакната играта ви на фирмата за която работиш и трябва да докладва те за това защото сте длъжни да него допускате това да бъдат ограбвани клиентите ви
http://support.goodgamestudios.com/
„О, неразумний юроде, поради що се срамиш да се наречеш българин?“
Забравих да отбележа нещо важно:Винаги влизайте от главния домейн на играта
Не искам да спорим за неща които не се знае дали е по тоя начин,но това са едни от начините:)просто да се внимава много на кого си давате паролата за акаунта,и всъщност само от форума може да ви севиди с кой емейл сте,така че,в форума и в играта можете да сте с две различни пароли
Паролите са криптирани и не е толкова лесно да ги декриптираш не е като по филмите натискаш копчето и айде готово
ако искаш ще си направим експеримент и ще си криптирам паролата с която съм в игра и ще ти я дам и ти пожелавам успех
както и бях споменал
Криптирай ми парола в hash md5
успех
формата е точно такъв какъвто ще намериш и в конфига на машината ако влезеш в нея изобщо
hahaha :DD