Да повече от 2 часа пролетния фестивал е забил и не дава никакви точки.Моля сезирайте се и отстранете проблема.Точно 4 дни преди края, труда на всички ни да завършим пролетният,май ще иде на кино...!
Отиде кастелана.Спря да брои точките на 849.А аз имах план за точките от самураите.Да ги обменя докато съм в 6 часовото.Те утре свършват а аз съм на работа и няма да съм на линия цял ден.
Седя и си мисля,добре,грешки всеки прави,играе е,бъговете са неизбежни,ама що пък един път не се бъгна нещо в наша полза да е,да ми даде някоя кула 100000 рубина или в случая да ми даваше по 100 точки на атака,да си взема 10 кастелана за 1 час и да ходя да си пия бирата от кеф???
Въобще някои чете ли го тоя форум и нашите стенания или са хабя писалката и времето за оня де го духа зимата?
Трябва да бъдем компенсирани за този гаф с кала ! Гафа е голям , някои по-напреднали няма да могат да сглобят кастелана от кала ? Сега ако са точни модераторите да ни компенсират с по няколко страници от продуктите на кала . . . . или по 200 000 рубина + 30 дни премиум !
Коментари
Въобще някои чете ли го тоя форум и нашите стенания или са хабя писалката и времето за оня де го духа зимата?
най-малко