Съюз Toshiro Shibana- грубияни

ArhannaArhanna Публикации: 8
Здравейте, искам да се оплача и да попитам как да действам. Атакуахме ги, съответно те са ни ударили следващата вечер-това няма проблем, част е от играта. Но една част от моите играчи получават следното съобщение от тях"ei ti akosi edna kurva krakata nqma dasi svali6 mivka mrasna dolna deto pomaga6 putiooooooooooooooooooooo slabo kazano vagina si bokluk mrasen xxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa". Ако може някой да ми даде съвет как да постъшя и на кого да се оплача ще съм много благодарна. Лично за мен е непонятно как някой може да е толкова вулгарен и злобен и то в игра, която е направена за развлечение и удоволствие.

Благодаря!
Arhanna.
Post edited by Arhanna on

Коментари

 • CruelThornCruelThorn Публикации: 3,240
  редактирано 29.06.2013
  Наистина..някои хора забравят, че това е игра... Ти направи това, макар и да не е сигурно, че ще се вземат марки
  1. отиди тук: http://support.goodgamestudios.com/
  2. докладване на играч ---> обида
  3. Отговаряш на въпросите + правиш снимка на съобщението и го качваш.
  4. Надяваш се да се вземат мерки :)
  cooltext1134944310gif
 • ArhannaArhanna Публикации: 8
  редактирано 30.06.2013
  Благодаря много за отговора. Направих репорт и сега стискам палци. Междувременно имаме още подобни писма и ще накарам и моите съюзници да направят репорт. Силно се надявам, че няма да игнорират обидите.
 • ArhannaArhanna Публикации: 8
  редактирано 01.07.2013
  Здравейте, искам да се извиня на съюз Toshiro Shibana, че съм нарекла всички тях грубияни, когато единственият, който ни е обиждал е играч neli.x. Съюзниците веднага го защитиха пред мен, че на всеки може да му е криво понякога. Извинявам се отново за моята грешка, която злепостави целия съюз Toshiro Shibana.
 • shibanashibana Публикации: 8
  редактирано 01.07.2013
  Аз съм shibana от съюз toshiro shibana - не съм съгласен с едно нещо на Arhanna и то е това, че обижда целия ни съюз заради един наш член, който вече се е извинил. Когато пишете тук, моля пишете истината за да не се извличат облаги за някои играчи. Съюз <<priqteli>> ни обявиха война и Вие се присъединихте към тях с атаки към нас и още някои съюза също (под-съюз на този на онзи и т.н.)- това дали е честно и нормално как смятате
  shibana @ bg 1
 • shibanashibana Публикации: 8
  редактирано 01.07.2013
  Благодаря за извинението към съюза ни Arhanna
  shibana @ bg 1
 • ArhannaArhanna Публикации: 8
  редактирано 02.07.2013
  Не виждам защо да не е нормално? Вие също имате съюзници :) А иначе не смятам, че е "нормално" когато някой е малко изнервен да псува като каруцар.
 • ABRAMZABRAMZ Публикации: 8
  редактирано 16.08.2013
  как се прави снимка бе 4овек
  ABRAMZ @ bg 1
 • Jordan82Jordan82 Публикации: 6
  редактирано 16.08.2013
  Един наш играч ги би заради същата причина и подобни писма явно за някои хора от този съюз това е практика и манталитет първо псуват после се извиняват.При нас играчат с цветущия речник беше друг.
  Jordan82 @ bg 1
Sign In to comment.