КРАДЦИ НА СЕЛА !!!

Здравейте, имам един въпрос : В играта са се навъдили едни бълхи - крадци на села !!! Как да се справим с тези паразити които не се интересуват от нищо друго освен от това да крадат селата на другите играчи и да ги освобождават, за да могат други нищо не подозиращи играчи да ги завладеят? Типично по български - "Не искам аз да съм добре - искам Вуте да е зле !!!" Както е възможно да не се допускат нецензурирани думи в съобщенията, трябва да има и начин да се наказват такива играчи които вече крадат не по невнимание или незнание, а съвсем целенасочено развалят играта на другите. Би трябвало да ги изключват от играта !!! Затова сме на този хал в България - дори виртуално разваляме работата на другите, а искаме да се оправят нещата в държавата

Post edited by DarkVanesa on
DarkVanesa @ bg 1
0
Тази дискусия е била затворена.
Коментари
пазете си селата!да отнемеш село от друг играч ,не е нарушение на правилата!накажете ги вие,потърпевшите,с атаки,саботажи и т.н.
за обидите сигнализирайте на съпорта,ще има наказани.
кой измисли това,че трябва да се наказват хора,вземащи села?селата не ви се дават със замъците,трябва да воювате за тях!има поне 3 теми по този въпрос :cool:
бъди преносител
аз не се моля,бате,пазя си селатта.ако не успея,погвам нахалника,не рева по форумите с некви измислени забрани!
бъди преносител
така е на мене до скоро ми взеха село в зимата , но оплаках ли се на някои-не взех си селото и го запалих и наи нахално му взех другите 2 села:d
хора,пищящи нон стоп в пошата ми!!!!!!стига с това "нали не крадеше села?"
напротив-аз крада
трябват ми ,за да нападам,за да дам на приятел,или просто ,за да ядосам някой.спрете да ми спамите пощата с глупости.
винаги съм бил на мнение,че селата не са дадени с нотариален акт.има 555000 теми по този въпрос!просто не зная вече къде да пиша!!!!
ако има обидени,моля да ме запалят,или пък да ме саботират,или пък да се оплачат на Бойко,знам ли?
бъди преносител
а бе стига с тия села,бе?стига ревахте!!!!!!защитете си,или играйте фармавиле
не ме интересува кой го смята за честно ,или не!!!!!мармот,не мармот,това е положението.само интриги се правят от тия села!да не говорим,че на тоя сър жоро му взех селото с 26 войника,и ги беше видял час преди удара.за какво са му на такъв села,като 26 парцала не може да спре.той,или някой от съюза му!
фермерска истории само се нищят с тия села
бъди преносител
спри да повтаряш тоя изтъркан лаф с фармвиле разбрахме че си от чародеика и мечтата ти е да не си от малцинството а да си фермер
с 4те ти замъка къде да те бия по напред?за какво да излизам,да се занимавам с такъв покемон?
бхахахаха.горкото дете....
явно е имало тежко детство
бъди преносител
виж моята титла,виж и твоята...
виж как ти гориш,и виж дали аз горя...
на ден удрям поне по 2ма ваши,и то не от новите ботове,дето сте ги събрали,а от старите момчета...
понякога ми отварят,понякога ги бия,или ме спират.въпросът е,че играя,а не обиждам само по форума...
п.п.
дано дкоро се усетиш,и си теглиш куршума.за да отървеш славния перник от теб
бъди преносител
аз когато бях с титла страшния ти не беше и чувал за нея още
голяма грешка с тоя феисбук
ако ще и от зимбабве да си,по-умен и възпитан няма да станеш.не знам с каква титла си бил,но сега виждам с каква си.и как светиш,като коледна елха,мила
армеец ли си,какъв си,ама нямаш какпка култура .думите ти не подхождат на човек от 21 век,ползващ интернет!дано да си някое хлапе,че иначе не говори добре за теб.
бъди преносител
п.п.наслаждавай се на постовете си,скоро няма да съществуват,ако тук има някакъв контрол над малоумните изцепки.
бъди преносител
то бива обиди ама в момент се прекрачва границата дори на удобното анонимно интернет пространство.