Начало Goodgame Empire – Комюнити Развлечение и забавление

Мармотска история

2

Коментари

 • filfil Публикации: 55
  редактирано 24.03.2013
  А бе какви цели си постигнал/а/, атакуваш единствено и само замъци на играчи който неиграят с рубини само и само да качиш твоя снимка с нападение, а в същото време пишеш как си правил достойни битки и си бил постигнал/а/ цели.. И каво постигна

  1. Една силна битка не сте направили към наши играчи- защото знаеш че е невъзможно да победиш и ще запишеш 1004 загуба, освен ако не атакуваш играчите които играят без рубини тогава нямам как да не спечелиш- но Вие сте най добри в тези битки, защото в другите не ви стиска.
  2. Недей да пишеш глупости и неверни неща и да дразниш играчите, като неможеш да играеш и да печелиш, иди да си играеш с конструктор "МУСАЛА"

  3. Относно целите те никога не са били ясни- впрочем всички битки и турнири са спечелени от съюза "The GoodFellas", никога няма да стигнете това ниво, а още повече с всички тези подбрани и измислени снимки и факти няма как да стане.
  Който прощава и търпи дълго, обикновено си тръгва неочаквано и окончателно .. !!
  В тази връзка - вече няма съюз empire, те са вече "отворени порти" -ФАКТ !
 • rosenbd (BG1)rosenbd (BG1) Публикации: 376
  редактирано 24.03.2013
  лол
  колубииски сериал... тъкмо свърши под-прикритие .... БОЙ! :Д

  п.с
  да не стане грешка не знам дали ти си запознат... но мога да посоча примери от твоя съюз който крадат села на поразия ..... та с защитата на слабите някак си не звучи както треа .....
  rosenbd @ bg 1
 • MarmotMarmot Публикации: 186
  редактирано 24.03.2013
  Добър вечер.

  iha30-нормално е да си ги защитавате,все пак са си ваши..."приятели".Като цяло всичките ви подсъюзи са към графата неприятели,те нищо ново няма в твоя коментар.

  SAMARKAND-честна битка има когато сте 1 на 1 или ти помага някой от твоя съюз,а не трета страна ;)

  fil-още в предните 2 коментара,отговорих,какво е станало и защо са ме наказали.
  Нещо ми се струва,че не си разгледал добре снимките има няколко битки срещу играча ?????,а като цяло силни играчи при вас има само 4-ма и ти не си 1 от тях,колкото и да се стараеш.
  Сметките също са ти една от слабите страни,защото загуба от 1004 армия,логически означава,че съм победил с останали живи 36 човека от битката..
  Целите са били да се противопоставяме на хегемонията която налагаха 3-ма играчи,доста от вас бяха на същото мнение,но личните ви амбиции и слабите ви характери си казаха думата.
  Някога да съм успорвал,какво и как са спечелили "The Goodfellas",освен твърдението със спечелването на войната срещу нас?
  За пореден път отбягваш да обясниш какво се случи минути след като бях наказан!
  Много бих искал да прочета и мнението на другите ви съюзници,как така все ти си последен при нападенията и никога ненападаш 1-ви,но всъщност това си е техен избор ;)
  Приятна вечер.
  И един мармот завиваше шоколада в станиол....;)
 • SAMARKANDSAMARKAND Публикации: 25
  редактирано 25.03.2013
  така ето какво виждам написано от теб:

  "така и така тръгнахме да разказваме,защо не разкажеш,за това след като бях наказан?кой ми отне всички села,кой ме опожари навсякъде освен на основата и кой нападна столицата с още няколко съюза?
  наистина една мъжка и доблестна постъпка от ваша страна.
  заслужавате адмирации!"

  и другото:

  "samarkand-честна битка има когато сте 1 на 1 или ти помага някой от твоя съюз,а не трета страна"

  мисля че бана и това че даден играч не е на линия са напълно еднакви неща. но явно не ти харесва като те бият когато не си на линия/баннат.
  SAMARKAND @ bg 1
 • Iha30Iha30 Публикации: 770
  редактирано 25.03.2013
  с нетърпение очаквам разрешението на екипа да се публикуват снимки от битки.все пак,и ние трябва да покажем нещо...
  например:
  как се гаси замък през 10 минути.
  или:
  колко порти могат да се отворят на веднъж :d:d:d
  и най-вече:
  как се прави отборна игра от сплотен колектив :)
  смехът е болест!
  бъди преносител ;)
 • редактирано 25.03.2013
  здравейте...реших да разкажа и аз моята история,защото се възмутих от прочетеното и особено от писаниците на "великия боец" фил.играча с името деа още си спомнят много хора в играта.когато някога започнах тази игра бях в съюз "нощни ездачи" с лидер фил.да,не крия,че той ми помогна за много неща.само че начина на игра не ми допадна.затова се отделих и направих съюз "моргана".съюза се изкачи бързо в класацията,благодарение на страхотните си членове.но...фил не беше съгласен с това.как така една жена ще му се противопоставя,коя е тя?!?!и се започна с тормоза на фил.филипе,една спечелена битка нямаш срещу деа,това те подлуди,затова намери начин да я блокираш,защото ти играеш точно така-злобно и нечестно.защо не си спечели нормално битките,а се чудиш каква гадост да направиш. защо продължаваш да търсиш деа под дърво и камък,защо реши,че деа играе от замъка на мармота и затова блокира и него и го нападаш..защото ти просто не си боец,а един комплексар.станал си за смях на половината сайт,на всичкото отгоре имаш очи да пишеш тук и да обвиняваш.защо ли не четът играчите от другия съюз нощни ездачи,които половината изсели на другия край на картата.........това си ти,това е твоят начин на игра....защото с честна игра не си способен да спечелиш..извинете ме ако съм ви досадила с този си разказ и хилядите ми въпроси защо към фил....отговор няма да получа....очаквам пак да ме блокират...желая приятна игра на всички...деа :)
 • MarmotMarmot Публикации: 186
  редактирано 25.03.2013
  Добро утро.

  SAMARKAND-голяма е разликата,когато знаеш,че играча няма да е на линия през следващите 24ч и дори да му се прати подкрепа,тя ще е безсмислена и друго е да знаеш,че може да се появи във всеки 1 момент.

  Iha30-несмяташ ли,че всеки сам избира начина си на гасене на замъка?Не е хубаво,да се гледа в чуждата паница!Сега ще дам линкове,за да покажа колко добре се организирахте като съюз при снощните акати,за което ви поздравявам :)

  DEA69-напълно съм съгласен с теб,но за момента е глас в пустиня писането до екипа от наша страна....

  Ето и линкове към снимките:
  в процес на корекции относно имената на противниците и нежеланието им да пъдат показвани с никовете в играта!
  И един мармот завиваше шоколада в станиол....;)
 • Iha30Iha30 Публикации: 770
  редактирано 25.03.2013
  Marmot написа: »
  Добро утро.

  SAMARKAND-голяма е разликата,когато знаеш,че играча няма да е на линия през следващите 24ч и дори да му се прати подкрепа,тя ще е безсмислена и друго е да знаеш,че може да се появи във всеки 1 момент.

  Iha30-несмяташ ли,че всеки сам избира начина си на гасене на замъка?Не е хубаво,да се гледа в чуждата паница!Сега ще дам линкове,за да покажа колко добре се организирахте като съюз при снощните акати,за което ви поздравявам :)

  DEA69-напълно съм съгласен с теб,но за момента е глас в пустиня писането до екипа от наша страна....

  прав си.всеки сам избира как да гаси.не съм посочил имена,нито снимки :)нито пък гледам твоите.....
  само се опитах да пиша с лека насмешка и ирония.така,както е разказана самата"мармотска история"
  много се вживявате в тази игра,ми се струва.особено тази мома-деа.
  познафам фил само виртуално.имам страхотни впечатления от него.
  обиди,псувни,топене.клюкарство.това не е мой стил.да,навярно ще кажеш,че ние сме започнали-както ще кажат и нашите-за вас :):):):)
  нека си играем играта...
  от месеци сме червени на картата :)
  ако реално тръгнем да сравняваме постиженията,ще си наивник,ако смяташ,че си "напред"
  искахте мир-отказахме.след това-ние на вас-вие отказахте.нека се палим-това е целта.да не се вкарват приказки като на деа,защщото това ще отблъсне голяма част от новите играчи!
  п.п.според мен снимките са нарушение на правилата!битките са хубави,но смятам,че това е инфо,което може да наведе трети страни на мисълта,че могат да се набутат "между шамарите"
  все още нямам отговор от екипа...надявам се и това да стане скоро.поздрави:iha30
  смехът е болест!
  бъди преносител ;)
 • редактирано 25.03.2013
  Познаваш едната страна на фил,иха-30.....и нормално като негов съотборник да го защитаваш....а що се отнася до вживяването-незнам кой го прави....дали аз или фил,който прави всичките пези помиярски историй?!?!
 • MarmotMarmot Публикации: 186
  редактирано 25.03.2013
  Iha30-тази игра я играя единствено заради хората които са в съюза,ако не са те отдавна да съм спрял,поради 1 проста причина която ти сам знаеш:играта е за забавление,но реалният живот е по-интересен :)
  И един мармот завиваше шоколада в станиол....;)
 • filfil Публикации: 55
  редактирано 25.03.2013
  здравейте...реших да разкажа и аз моята история,защото се възмутих от прочетеното и особено от писаниците на "великия боец" фил.играча с името деа още си спомнят много хора в играта.когато някога започнах тази игра бях в съюз "нощни ездачи" с лидер фил.да,не крия,че той ми помогна за много неща.само че начина на игра не ми допадна.затова се отделих и направих съюз "моргана".съюза се изкачи бързо в класацията,благодарение на страхотните си членове.но...фил не беше съгласен с това.как така една жена ще му се противопоставя,коя е тя?!?!и се започна с тормоза на фил.филипе,една спечелена битка нямаш срещу деа,това те подлуди,затова намери начин да я блокираш,защото ти играеш точно така-злобно и нечестно.защо не си спечели нормално битките,а се чудиш каква гадост да направиш.защо продължаваш да търсиш деа под дърво и камък,защо реши,че деа играе от замъка на мармота и затова блокира и него и го нападаш..защото ти просто не си боец,а един комплексар.станал си за смях на половината сайт,на всичкото отгоре имаш очи да пишеш тук и да обвиняваш.защо ли не четът играчите от другия съюз нощни ездачи,които половината изсели на другия край на картата,а на другата половина си присвои замъците им......злоба и комплексарщина.....това си ти,това е твоят начин на игра....защото с честна игра не си способен да спечелиш..извинете ме ако съм ви досадила с този си разказ и хилядите ми въпроси защо към фил....отговор няма да получа....очаквам пак да ме блокират...желая приятна игра на всички...деа
  По отношение на биткете ми над теб е повече от ясно че те биех, заради което ти сама си изтри акаунта защото те съсипвахме от атаки, защото замъцитети бяха в близост до мойте.

  има сумати играчи който могат да си кажат мнението за теб и за мен, но 100% за мен ще е положително за теб много отрицателно.

  Дерзай и не спами глупости във форума
  Ти вече не си ФАКТОР- впрочем никога не си била :)
  Който прощава и търпи дълго, обикновено си тръгва неочаквано и окончателно .. !!
  В тази връзка - вече няма съюз empire, те са вече "отворени порти" -ФАКТ !
 • редактирано 25.03.2013
  ха хах....от висока култура повтори едно изречение 15 пъти....фил.....винаги съм била фактор в тази игра и отново ще бъда,а ти продължавай да ме издирваш и да ставаш за смях...много писма могат да се копират и качат тука,но играчите няма да съберът смелост да го направят,защото знаят,че играеш нечестно.....ти ли си фактора...ако е така тази игра трябва да се самоунищожи...:))
 • редактирано 25.03.2013
  а ако имаше победа над мен нямаше да ме блокираш и тогава да си пуснеш атаките....:))....просто си страхливец....:))
 • редактирано 25.03.2013
  възпитание...знаеш ли какво значи изобщо тази дума..:)
 • редактирано 25.03.2013
  А Деа я направих току-що,за да знаеш кой ти пише.Ако исках да се крия,нямаше да ти пиша от имато си....но това е сложно ти да го разбереш...:)
 • редактирано 25.03.2013
  А Сашо е тук,нека каже дали някога съм играла от профила му.......и ще ти кажа,че не псувам,както и че не се крия под чужди имена...:)
 • MarmotMarmot Публикации: 186
  редактирано 25.03.2013
  Странно ми е и объркването ти при определянето пола на човекът,който ти пише...пишеш му в женски и мъжки род,каква е причината?
  Всички знаем,че ДЕА е жена.
  И един мармот завиваше шоколада в станиол....;)
 • MarmotMarmot Публикации: 186
  редактирано 25.03.2013
  fil-няколко пъти ти повторих,че това беше грешка но моментното ми състояние,не е проблем довечера,отново да те добавя в скайп и да ти докажа,че наистина съм си аз Мармота(Александър)
  И един мармот завиваше шоколада в станиол....;)
 • редактирано 25.03.2013
  а това ,филипе ако беше истина сега нямаше да пиша от собственото си ip....хайде намери ме,търсиш ме отдавна....
 • SugoiSugoi Публикации: 129
  редактирано 25.03.2013
  голяма махленска история се е отворила тук.
  А пък ако fil наистина е модератор, то обективността му отиде на кино, оттам и трезвата преценка и спекулацията с власт.
  Честито на всички ни.
  Tu fui ego eris
Тази дискусия е била затворена.