да айде господа админи-знаем че е неделя и не работите но все пак сме си изработили наградите и искаме да знаем ще си ги получим ли или пак ще сме прецакани.
Привет! БЕРИМОНД ,тук беше -2.9дни. Сутринта уж свърши но все още ми дава да чакам за войниците и ми пише -събитието уж приключва. Ще си получа войниците колкото и на предния БЪГ. Пак,ще ни ПРЕЦАКАТ ТЕЗИ" ДИВАЦИ"!!! Напоследък,всеки път се случват -уж по-случайност все едни неща...-''Пишете на подръжката,да отстрани проблема"...Е то на писатели се превърнахме тук. Но от това нищо няма. Хайде,пийте по-една "СТУДЕНА"вода. Пак ни ПР++++ХА!!! ПОЗДРАВИ!!! Дано да забогатеят геимърите.
Да така е прав си имаше начало имаше и краиаз до последно пусках атаки макар и вече да нямах щитове от давна 20к рубини съм дал за щитове за да финиширам в топ 50 дори самата игра ме изхвърли от берито като ме върна отново в главния замък това бе краят на беримонда но се учюдих когато съюзници писаха в чата че те продължават да пускат атаките си в беримонда рестартирах компа си даде ми пак в главния но не и да вляза отново в беримонда веднага още 1 рестарт направих и си ми отвори беримонда и това ако не е бъгава играздраве му кажи ако не бе ме изхвърлила играта от берито нямаше да съм сигорен че съм видял края и но уви някои пак се бе оакал със извинение даме прощават но играта имаше начало имаше и краи а това със удължението него личноаз смятам да се обърна към адвоката си за тази игра и ако има начин на драго сърце бих ги осъдил и взел парите им те това и заслужават.
Смотаното е, че не ни дадоха наградите. Другото лошо е, че в момента има играчи, които продължават да се бият и да ни бутат от ранковете, затова и ние сме принудени да продължим да се бием, за да може да се държим на хубав ранк.
Пишете на кирилица, моля.
„О, неразумний, поради що се срамиш да се наречеш българин?“- Паисий Хилендарски.
Нали на беримод има куест без милост където се атакуват 3 вражески лагери и се дават възнаграждение по 2 500 злато и 15 великолепието на беримод където се слагат за атака срещу кулите. Да няма нови правила ?
алооооо админите днес вече е работен ден така че свършете си работата и ни кажете къде са ни наградите и ще си ги получим ли или трябва да пишем пак на съпорта както като ни изчезнаха войските.ако обичате ДАЙТЕ ИНФО НАЙ НАКРАЯ КАКВО СЕ СЛУЧВА.
Един работен ден мина официално изявление още не намирам. Сега гледам направили сте го да свършва в сряда.Чудесно малко сте си намалили времето на бъга обаче имам един въпрос. Тези които са били в топ 50 преди бъга и сега нямат възможност да играят по 20 часа по една или друга причина и изпаднат от класацията какво пак ли една студена вода да пият?
ееее мина поредния ъпдейт и наградите на хората къде са??????????? моя коментар е изтрит ОК няма проблеми .интересно ми е ако пиша на съпорт дали ще можете да ми изтриете и него коментар ????не ми е ясно докога трябва да мълчим заради грешките на другите хора. Играем ли ??? Играем . Даваме ли пари за рубини ??? Даваме. Изкарваме ли ви заплатите ??? Изкарваме ги и това не ви стига .Искаме си наградите които сме си заслужили .
Отговори
Велико Търново
„О, неразумний, поради що се срамиш да се наречеш българин?“- Паисий Хилендарски.
Да няма нови правила ?
Велико Търново
Велико Търново