Начало Goodgame Empire – Играта Въпроси, свързани с играта

Купуване на рубини със смс / справка в mopay / използване на кодове

WuerfelWillyWuerfelWilly Публикации: 2,027
редактирано 11.04.2013 в Въпроси, свързани с играта
Здравейте,

Поради зачестили въпроси, свързани с купуването на рубини чрез смс, отварям тази тема, за да ви дам указания как да направите справка за плащанията извършени от мобилния ви телефон и как да използвате кодовете, които получавате със смс.
Първо – изпращам ви стандартните стъпки, заедно със снимки, с помощта на които всеки от вас може по всяко време, безплатно, да провери дали и кога е било извършено плащане от мобилния му телефон на страницата https://my.mopay.com.


1. Кликнете върху бутона „Login“. Ще се отвори прозорец, в който можете да въведете страната, номера на мобилния Ви телефон и изписания отдолу код , генериран от системата за сигурност.


czw7vduntayp.jpg2. На мобилния Ви телефон ще бъде изпратен код, който трябва да въведете в следващия прозорец.


7vx8y78adgh.jpg3. Би трябвало да се отвори нова страница. Кликнете върху опцията „Items“ – ще видите таблица с плащанията, извършени от мобилния ви телефон.


qa6ny274m4fq.jpgАко в колонката „Provider“ е изписано Altigi GmbH, това означава, че вашето плащане е било успешно и закупеният бонус би трябвало да е отчетен във Вашия игрови акаунт.


p3sjwjha9ozk.jpg


В случай, че в колонката „Provider“ е изписано MindMatics или MoPay, това означава, че плащането все още се обработва от някой от нашите партньори, които са отговорни за плащанията през мобилен телефон и транзакцията все още не е достигнала до нас. В такъв случай, най-вероятно и бонусът все още не е отчетен в игровия Ви акаунт. Това, което трябва да направите е да кликнете върху опцията „Vouchers“.


jptlf2m1jbm.jpgВ прозореца, който ще се отвори ще бъдат изписани кодове. Копирайте един от тях и влезте в акаунта на играта, изберете опцията за добавяне на злато или рубини и ще бъдете прехвърлени към Paymentshop. Кликнете върху продукта/пакета, който вече сте платили, например за 1,20 лева


imntlidr3zn1.jpg


Когато се отвори прозореца на MoPay кликнете върху линка „Ще използвате ли промоционалния или подаръчния ваучер?“.


tl5wapv795o.jpg


След въвеждане на номера на мобилния Ви телефон и копирания код, би трябвало бонусът да бъде отчетен.


7cov1446ehlf.jpg


Ако въпреки това, имате проблем с начисляването на бонуса,се обърнете към съпорт.


Последните описани стъпки важат и за кодовете, които е възможно да получите чрез смс на телефона си. В този случай трябва да влезете в играта, да отидете в paymentshop-a и да изберете пакета/бонуса, за който вече сте платили. След като кликнете върху линка „Ще използвате ли промоционалния или подаръчния ваучер?“, можете да въведете номера, от който е изпратен смс-а и получения код в полетата и бонусът би трябвало да ви се начисли в акаунта.


Разбира се, при всякакви въпроси и проблеми може да се обръщате към съпорт.


Тази дискусия е била затворена.