Начало Goodgame Empire – Играта Въпроси, свързани с играта

Как се очаква да се изкача на първо място?

Добър ден! Искам да попитам как се очаква да надмина играч на 70то ниво и 800 легендарно по слава при евента с кървавите гарвани?!  https://prnt.sc/s5rxwt  https://prnt.sc/s5rz0r

Коментари

  • regal (BG1)regal (BG1) BG1 Публикации: 6
    Никак, просто гледаш и се чудиш как ги правят тези милиони точки и ти идва да зарежеш всичко. А трябва да има някакво разделение на нивата, както при нивата под 70 ниво - от 10 до 20, 20 - 30, 30-40. Просто те хвърлят в свят от замъци много над твоето ниво и се надяваш просто да не играят, но такава възможност няма!!!
  • leldorin (BG1)leldorin (BG1) BG1 Публикации: 6
    Значи няма как да правиш червени знамена, да ги слагаш в битка с гарваните и да очакваш да вземеш първо място. Виждаш, непрекъснато има оферти за знамена с по 6 или 8 слава, има и оферти за определени събития, даващи по 500 и нагоре слава за часове, има и възможности за детрониране на замъка (който е с малко деф), може и с рубини, като ти дава гарантиран замък с 1200 деф повече от сегашния. Има и възможности за сглобяване на командири, които в битка дават повече слава. Има възможности за пускане на допълнителна слава от съюза. Има и самостоятелни месечни абонаменти, даващи ти още повече възможности за слава. Изисква се и много, много игра.
    leldorin @ bg 1
Sign In to comment.