Начало Goodgame Empire – Играта Технически проблеми и бъгове

HTML5

Ползвам браузър Brave. Много е добър и добре защитен срещу всякакъв спам, вкл. рекламни банери!
Но играта блокира тотално, след като опитам да превключа към островите на бурите. Излиза съобщение за преминаване към HTML5 и след това зарежда островите на бурите и блокира. Не може да се изпълни нищо с мишката.
 При използване на браузър Google chrome след превключване към HTML5 заради островите на бурите, играта работи, но много по-бавно, графиките се разместват, шрифтовете са такива, че на някои места не може да се прочете текст или цифри. Въобще - отвратително.
Преди веме, когато излезе версията за HTML5 опитах, но имаше ужасни проблеми с графиката и шрифтовете и се отказах, продължих със старата версия на flash.


Коментари

 • Pepo_Fun (BG1)Pepo_Fun (BG1) BG1 Публикации: 7
  Същото положение и с Беримонд !
 • Pavlin24 (BG1)Pavlin24 (BG1) BG1 Публикации: 4
  Здравейте. Искам да споделя проблем с играта в HTML - версията. При игра с тази версия браузъра ми много често се крашва. По 5-6 пъти на ден. При използване на Flash версията този проблем го няма. Играта е стабилна.
  Pavlin24 @ bg 1
 • Теди3 (BG1)Теди3 (BG1) BG1 Публикации: 51
  От много години съм в играта и нищо до сега не е било така нервиращо и травмиращо , както с HTML.
  Върнете Flash или направете нещо за да може да се играе нормално...А може би вече е дошъл момента да се откажа от тази игра и да се радвам на свободното си време....
  Теди3 @ bg 1
 • Тенев (BG1)Тенев (BG1) BG1 Публикации: 4

  HTML неможе да се играе от телефон,има ли начин? Преди с флаш нямах проблеми през телефона

Sign In to comment.