Ново и необмислено

Здравейте, така и не успях да намеря подходяща дискусия, за да кажа какво мисля. Току-що попълних анкетата ви за проучване на мнението, която не е променяна като въпроси от години. Няма място за лично мнение, тъй нареченият свободен отговор, затова пиша тук.
1. Външните светове. По-необмислено и несправедливо събитие не бях виждала. При атаките по играчи не се печели почти никакъв ресурс и това прави израстването на ниво доста трудно и бавно, което пък пречи да подобриш защитата си. При невъзможността да се осигури качествена защита - напр. камъни за кастелан, би трябвало поне да има ограничение и големи замъци да не могат да атакуват малки. 
2. Лигата на кралството. Още по-голямо безумие. От разговори с приятели разбирам, че малки замъци от типа на 30-40 ниво са поставени в една група със замъци от 70 ниво. Питам: как замък 30 ниво с две вълни на атака и 300 деф максимум / при късмет/ ще се съревновава със замък с 5-6 вълни на атака, който може да нареди много знамена и да постигне с една битка онова, което малкият замък е постигнал с часове игра?! Да не говорим, че в някои групи конкуренцията е безумна и хората се ботват от игра, а в други групи ти стига и една атака, за да вземеш златен медал.
3. HTML5. От това, което изтърпявам в момента и от коментарите на колегите от сървъра разбирам, че се задава голямо бедствие, което опорочава играта. Бъгове, своеволия на клавиатурата и какво ли още не. Вчера си бих кулите и накрая нито горяха, нито бяха вдигнали ниво. Чак е смешно. Дано това да са проблеми на прехода само, защото иначе играта става "мисията невъзможна".Die-hard @ bg 1
Sign In to comment.