СКАПАХТЕ ИГРАТА НАПЪЛНО. ИМА ЛИ ОЩЕ НАКЪДЕ?

Тия слепи ли са или какво, та не виждат какво излиза от постоянното им барникане по играта?
ВЪРНЕТЕ ПРЕДИШНОТО Й СЪСТОЯНИЕ! Поне както си беше тая сутрин!
В момкента графиката е отвратителна, и шрифтовете са почти Не четими!

Коментари

 • angel69 (BG1)angel69 (BG1) Публикации: 1BG1
  Абсолютно те подкрепям Доба !!! :)
 • hristo todorov (BG1)hristo todorov (BG1) Публикации: 1
  много е тегаво с новата графика моля вземете мерки и възтановете старото полужение.айде да не се излагаме и без тва всичко измислихте да се дават пари поне ни оставете да играем като хората.
 • toni4 (BG1)toni4 (BG1) Публикации: 1
  не мога да вляза вече ,не знам какъв е проблема но маи идва време за краи  

 • Krah (INT1)Krah (INT1) Публикации: 2
  Подкрепям!!! Отврат е!
 • Gogo1215 (BG1)Gogo1215 (BG1) Публикации: 1BG1
  Напълно ми убихте желанието за игра !!!  :# 

 • Спиди (BG1)Спиди (BG1) Публикации: 59BG1
  Пак се оакахте с тия ъпдейти цяла година го мислите и накрая бахти леша нищо не направихте поне направете някъв бутон да си оправиме графиката.Много е зле ама нас кой ли ни ебава в България.
 • nesi9 (BG1)nesi9 (BG1) Публикации: 1
  сега е най най гадното за игра отврат оправете го!
 • vlado55 (BG1)vlado55 (BG1) Публикации: 4

  Този последен ъпдейт направо направо унищожи играта!Нищо не е както трябва!Ако искате да запазите игрчите моля вземете бързи мерки да оправте нещата!  vlado55 @ bg 1
 • valer.i (BG1)valer.i (BG1) Публикации: 19BG1

  Играта стана пълен боклук . На представянето на новия ъпдейт пи6е6е ,че 6те работи най добре с браузерите - Опера ,Мозила и Гугал Хром . Имам и трите и опитах да играя и през трите ама резултата е еднакъв - навсякъде е пълна скръб .Управете си играта или върнете преди6ното й състояние от преди ъпдейта за да може да се играе .За6тото иначе хората се отказват . На картата вече е пълно сус замаци в руйни на играчи на който им е писнало от ва6ите постоянни ровения и гре6ки .

 • valer.i (BG1)valer.i (BG1) Публикации: 19BG1

  И тези който са ВИ разработили новия ъпдейт ги накажете и повече да не се докосват до тази игра .ПИСНА МИ от техните глупости

 • erg_noor (BG1)erg_noor (BG1) Публикации: 1BG1
  Здравейте. Наистина от промените играта става все по-зле, по-тромава и т.н. Но когато почнат да се губят силни единици войска, какво да се каже. На Хрома, и Фирефокса играта вече не ми тръгва. Влизам  и пиша име и парола в десния малък прозорец и до там-никва реакция повече, не стартира. Сложих си Опера и на нея тръгна-НО ! Два пъти -снощи и днес сутринта прехвърлих средно силна войска от империята на островите и двата пъти се изгуби-нищо не дойде на островите.При прехвърлянето използвах 2 часа за движението им веднага до островите. Днес опитах първо с 2 по 10 войника-прехвърли ги. Но от голямото число войници -нищо не пристигна, загубиха се някъде по пътя. Е докъде се стигна-до загуби за нас във време , усилия, рубини и т.н. 
 • Теди3 (BG1)Теди3 (BG1) Публикации: 50
  играта се скапа от всякъде...така не може да се играе...само нерви хабим...а пробвали ли сте през телефона..там е още по зле...ВЪРНЕТЕ СТАРОТО ПОЛОЖЕНИЕ
  Теди3 @ bg 1
 • Спиди (BG1)Спиди (BG1) Публикации: 59BG1
  Админа обаждай се на ония пиклювци собствениците на играта щото почват да дразнят се нещо липсва все нещо е разместено не иска да върви нормално играта постоянно ме изхвърля някрая ше заведа дело в европейския съд че тука ни третират като третия свят.Плащам си да играя като европеец така че искам отношение както на другите европейци.А не тука да ми казва админа нищо не мога да направя.Зимайте се в ръце да не ви вземам аз искаме да играем нормално а не всеки ден нещо да има.
 • markgog (BG1)markgog (BG1) Публикации: 8BG1
  изчаках доста време с надеждата , че ще оправите тая скапана нова версия на преъра...положението е трагично!!!


  продължавам да играя, но няма никакво удоволствие от играта: постоянно забива, рестартира, изхвърля ме от картата, графиката е отвратително и още куп неща! незнайно защо постоянно ме праща на друг сървър, където въобще не играя, а в българския трудно влизам! кошмари всякакви!


  ако сега почвах играта се отказвах на минутата, не знам колко  още ще ми издържи търпението!
   върнете предишния флашпреър!

  markgog @ bg 1
 • smurtonosniq (BG1)smurtonosniq (BG1) Публикации: 2BG1
  аз влизам без проблем на телефона и на лаптопа  но  наистина много взеха да прекаляват тия
  да сия направят като едно време  преди еди колко си години 
 • smurtonosniq (BG1)smurtonosniq (BG1) Публикации: 2BG1
  в другите сървъри  там всичко е ок само в нашия сървър  да е проблема
Sign In to comment.