Начало Bulgarian Goodgame Empire - Новини Официални съобщения

Планове за Q1 2019Храбри воини,

2018 може да достига своя край, но битката за Великата империя едва започва! 2019 обещава да бъде вълнуваща година за властелините на замъци по земите, а ние продължаваме да слушаме вашите отзиви и да се стремим да ви осигурим възможно най-доброто изживяване в Империята.

По-долу ще намерите кратко обобщение на това какво предстои през първото тримесечие (Q1) на 2019, като за начало отправяме поглед към прогреса на работата ни през Q4 2018 по нещата, които планираме да пуснем рано през новата година.

Планове за Q4 2018

Кралските столици скоро ще осъществят своето дългоочаквано завръщане във Великата империя! В момента изпълняваме серия от вътрешни тестове на функцията, за да се погрижим да бъде годна за битка през новата година.

Битката за Беримонд също претърпява сериозни тестове в очакване на нейното славно завръщане. Сред останалите разнообразни корекции и подобрения, ние се грижим събитието да може успешно да се завършва, както е планирано, което означава, че през 2019 г. най-сетне ще можете отново да покорите Трона на Беримонд!

Но не само тестването и корекциите ни държат заети; решихме да внедрим една дългоочаквана функция в Империята като изненада в края на годината. Време е да посрещнем частните села с ресурси. Тази функция от известно време се подготвя и наистина се надяваме да ви хареса!

Поради продължителната работа за горепосочените функции, следните подобрения бяха отложени за Q1 2019:

 • Ще добавим ефект за абонамент, който увеличава капацитета за съхранение на замъка ви.
 • Стремим се да решим проблема с това, че премиум единиците изместват не-премиум единиците от болницата.
 • Работим по система, която няма да позволява вашите трудно спечелени награди от събития да се изтриват поради пълен инвентар.
 • Също така търсим и начини да подобрим наградите, които в момента имат неблагоприятен ефект върху вашите впечатления от играта, например единици, които консумират храната на основната ви армия.
 • Ще въведем и филтри за търсене, с които да навигирате из играта по-бързо.
  • Планираните филтри за вашите екрани за атака и снаряжение ще ви помогнат да се подготвяте за битка по-бързо и по-лесно
  • Планираните филтри и подобреният интерфейс за вашите търговци ще ви помага лесно да намирате 
   ценни предмети за подобряване на замъка ви

Планове за Q1 2019

Нека преминем към плановете за Q1 2019 и да видим какво ще донесе Новата година. Моля, имайте предвид, че всичко, споменато по-долу, може да се забави поради непредвидени затруднения в разработката. Както винаги, когато дадена функция ще бъде пусната, ние ще ви изпратим всичката необходима информация в нашите тийзъри и бележки за актуализацията.

Ново реликвено снаряжение

 • Ловци на съкровища са открили стари реликви, заровени под бойните полета на Великата империя. Тяхната изработка е несравнима и мощта, която дават на армията ви, може да е ключовата разлика между победата и поражението! Екипирането на вашите командири и кастелани с реликвено снаряжение ще осигурява ексклузивни бонуси, които да подсилват армиите и икономиката ви. Тези предмети нямат бонуси за комплект, което ви улеснява да персонализирате бойните си стратегии и да се фокусирате повече върху ефектите на вашия избор. Реликвеното снаряжение ще бъде налично с произволно генерирани предварително дефинирани ефекти, а въвеждането му в играта ще съвпада с увеличение на капацитета на вашия инвентар за снаряжение и скъпоценни камъни.

Допълнителни слотове за командири

 • Военните времена във Великата империя винаги са много напечени, като династиите се възкачват и падат, благодарение на силата на своите командири. В този ред на мисли бяха добавени допълнителни слотове за командири, които да осигурят повече герои за повеждане на вашите кръвожадни армии в битка.

Още нива на казармите

 • За да имат вашите командири много войски, които да водят в битка, бяха добавени допълнителни нива към казармите на замъците ви. И не само това - във Великата империя ще се появят 4 нови единици. Надграждането до новите нива на казарми ще изисква нововъведените жетони за реликвена сграда, които могат да се печелят като награди от събития.

Нови награди за Състезанието по благородство

 • Ние продължаваме да подобряваме наградите от нашите събития с инвазии; затова 2019 г. ще донесе актуализиран пул с награди за Състезанието по благородство.

Подобрения на Външните светове

 • Във Външните светове ще бъдат въведени алтернативни системи за точкуване, за да внесат разнообразие в събитието. И това не е всичко; ще има и ефекти за целия сървър като „увеличена скорост на пътуване" и „намалено време за презареждане на атака", за да бъде всяка част от събитието по-специална.

Нашествие на Беримонд за Empire: Four Kingdoms

 • Бойните полета на Беримонд едва побират егото на враждуващите крале и затова войната им преля и през границите на Великата империя! Подгответе се за Нашествието на Беримонд. Като при традиционните събития с инвазия, вие трябва да уредите конфликта, като победите нашественическите лагери на вашите врагове. Както винаги, ще има множество награди, които да почетат вашите доблестни усилия.

Програми за нападения за Empire: Four Kingdoms

 • Дългоочакваната функция с програми за нападения си пробива път в Empire: Four Kingdoms, което означава, че властелините на замъци могат да отделят повече време на замъците си и по-малко - на екрана за подготовка на нападение.

Още ползи от абонамента

 • Скоро ще бъдат добавени допълнителни бонуси и ефекти от абонаментите. Колкото повече време имате активен абонамент, толкова по-хубави бонуси ще получавате за замъка си! И не само това - с всеки изминал месец ще трупате и точки за лоялност, които можете да разменяте в магазините срещу ценни стоки.

Това е всичко за Q1 2019. Отново ви молим да имате предвид, че всичко, споменато по-горе, може да се забави поради непредвидени затруднения с разработката, но целта ни е да внедрим всички тези вълнуващи функции възможно най-рано. Както винаги, когато дадена функция ще бъде пусната, ние ще ви изпратим всичката необходима информация в нашите тийзъри и бележки за актуализацията.

Нека 2019-та идва!

Вашето семейство в Empire

Sign In to comment.